Pensioenadvies A. Jorna

In deze video kan je zien hoe een A. Jorna, een relatie van Pensioenvizier, zijn pensioenadvies omschrijft in drie punten.

PensioenVizier is …
– Duidelijk
– To-the-point
– Geeft me een goed gevoel

Volgens de heer Jorna is het pensioenadvies van PensioenVizier kort maar krachtig. Zijn financiële situatie wordt toegelicht in korte heldere bijeenkomsten.

PensioenVizier wordt door de heer Jorna omschreven als to-the-point en direct. Dit betekent dat er niet om de zaken heen wordt gedraaid en dat er geen onnodige informatie wordt verstrekt. Daarnaast proberen wij ons pensioenadvies altijd op een begrijpelijke manier over te brengen.

Wij verstrekken na het pensioenadviesgesprek altijd een kort gespreksverslag aan onze relaties. Het kortgespreksverslag is een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn tijdens het gesprek. Daarnaast dient het kortgespreksverslag als een plan van aanpak voor de zaken die opvolging nodig hebben. Het gespreksverslag zal dezelfde dag of de dag daarna via de post of via de mail naar de relatie verstuurd worden.

Daarnaast staan persoonlijke gesprekken bij ons hoog in het vaandel. Geen pensioenadvies gesprek is hetzelfde. Een pensioenadviesgesprek is maatwerk en perfect afgestemd op de wensen van onze relaties. Het pensioenadviesgesprek wordt altijd face-to-face besproken. Dit kan op ons kantoor of op locatie bij jou!

Heb jij ook interesse in een goede financiële planning? Nu lekker leven, straks ook lekker leven? Neem dan nu contact op met PensioenVizier en begin met het bouwen van jouw eigen toekomst!

Je kunt contact met ons opnemen via 088 9000 900 of laat een bericht achter op onze contactpagina, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Wist je dat het kennismakingsgesprek vrijblijvend en op onze kosten is?

Marcel Wallage

Financieel planner vanuit Sneek en Amsterdam. Voor onafhankelijk, begrijpelijk en persoonlijk advies aan ondernemers en bedrijven! Auteur “denk niet aan je pensioen”. Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen en mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.