Welkom bij PensioenVizier!

Welkom bij PensioenVizier

Vind jij pensioen een doolhof en raak je altijd jouw weg kwijt in het pensioenjargon en de zaken waar je als ondernemer rekening mee moet houden? Maak dan kennis met PensioenVizier door deze video te bekijken. Wij zijn al 18 jaar de oplossing voor jouw pensioen!

Benieuwd wat klanten over ons zeggen? Klik dan hier!

Maak kennis met PensioenVizier!

PensioenVizier neemt jouw pensioenzaken uit handen en draagt zorg voor jouw gehele financiële planning. Onze adviseurs gaan met jou in gesprek om jouw persoonlijke situatie te inventariseren. Het inventarisatiegesprek dient als grondslag voor onze persoonlijke aanpak. Het advies van PensioenVizier is altijd maatwerk, omdat we prognoses en financiële doelen opstellen, aan de hand van jouw persoonlijke situatie.

Het persoonlijk advies bespreken we jaarlijks met je in een adviesgesprek, dat bij ons of bij jou kan plaatsvinden.

Het advies is volledig transparant en het pensioenjargon vertalen wij voor jou naar begrijpelijke taal.

PensioenVizier maakt gebruik van duidelijke en gebruiksvriendelijke software, om jouw financiële planning uit te stippelen. Onze medewerkers zijn niet de enige die gebruik kunnen maken van deze software. Jij hebt hier ook 24/7 toegang toe. Hierdoor kan jij zien op welke manier onze adviseurs tot een advies zijn gekomen.

Hierdoor heb jij in één keer een goed pensioen!

Tijdens de jaarlijkse adviesgesprekken besteden we aandacht aan de groei van jouw pensioen. We streven naar minder kosten, waardoor er een hoger rendement ontstaat.

Wil jij dat PensioenVizier jou helpt met jouw financiële situatie? Je bent altijd welkom bij PensioenVizier! Neem dan contact met ons op en begin met het bouwen aan jouw toekomst. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 088 9000 900 of mail naar info@pensioenvizier.nl. Ook kun je een bericht achterlaten op onze contactpagina, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Wist je dat het kennismakingsgesprek vrijblijvend en op onze kosten is?

Marcel Wallage

Financieel planner vanuit Sneek en Amsterdam. Voor onafhankelijk, begrijpelijk en persoonlijk advies aan ondernemers en bedrijven! Auteur “denk niet aan je pensioen”. Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen en mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.