145+

Google reviews

20+

Jaar pensioenadvies op maat

<30

Minuten reactie

Pensioenadvies Groningen bij PensioenVizier

Wil jij pensioenadvies in Groningen dat kan bij ons!
Weten waar je zelf als ondernemer aan toe bent? Of een pensioen regelen voor jouw personeel? We helpen je er graag mee. PensioenVizier regelt al bijna 20 jaar voor heel veel ondernemers en bedrijven pensioen. Ook kan er gerust een pensioenadviseur in Groningen komen.

Iedereen verdient een financieel onbezorgd leven

Waarom verdient iedereen om een financieel onbezorgd leven? Omdat de meeste mensen er keihard voor werken! Het doel van pensioen is genieten, genieten van jouw familie, jouw vrije tijd en ook jouw dromen waarmaken! Hievoor heb je een goed plan nodig, want hoe eerder je begint, hoe beter je er aan het eind van de rit voorstaat! Begin daarom vandaag nog met nadenken over later! Neem contact met ons op!

AOW is de basis

De basis van ons pensioenstelsel is de AOW.  Die AOW krijgt iedereen die in Nederland woont of belasting betaalt. Daar bovenop komt het pensioen van de werkgever. Vaak is dit geregeld met een pensioen dat verplicht is via een bedrijfstakpensioenfonds. Dit is geregeld via de cao, is vastgelegd in de wet en is verplicht. Val je niet onder een cao dan ben je vrij om te kiezen wat voor pensioen je wilt en waar je het wilt regelen. Dan kom je uit bij een verzekeraar, PPI of een APF. De keuze is reuze dus we helpen je graag om te kiezen wat het beste bij je past.

Bekijk jouw collectieve regeling!
pensioenadviseur Groningen

Best ingewikkeld pensioenadvies Groningen

Natuurlijk is pensioen een complexe materie. Wij brengen duidelijkheid. Dat doen we door ingewikkelde pensioenmaterie plat te slaan. In begrijpelijke taal leggen we de ins en outs uit op het gebied van pensioen. Hiermee houden we dan rekening met tal van wetten die de pensioenmaterie raken zoals de pensioenwet, IB wetgeving en de wet gelijke behandeling bij leeftijd en arbeid (WGBLA).

Kun je ook zelf je pensioen regelen?

Jazeker! Maar je kan vast en zeker ook een keuken installeren of je auto repareren. Toch zijn een keukenman en een automonteur er beter in. Zo zit dat ook met pensioen. Dag in dag uit zijn wij met de pensioenmaterie bezig. Je kunt instant gebruik maken van alle kennis die we in de afgelopen 15 jaar hebben opgedaan.

Waarom een pensioenadviseur Groningen?

Een pensioenadviseur Groningen is onafhankelijk en behartigt jouw belangen. Dat klinkt eenvoudig en dat is het ook. Kom je met een pensioenvraag dan vergelijkt hij de aanbieders op kosten en op voorwaarden.

Nou is kosten een eenvoudige zaak. Goedkoper is beter..

Vergelijken op voorwaarden is heel wat ingewikkelder. Waar let je dan op? De voorwaarden van het product of de verwerkingssnelheid van de aanbieder, klopt de interne organisatie daar wel?
Wij kennen de markt als geen ander. Zo kom je bij de aanbieder die bij je past.

Fiscale- en juridische zaken

Hoe kan je belasting besparen en wat is een optimaal loon? We weten er alles van en helpen je iedere keer op weg. Ook bij collectief pensioen letten we op wat de fiscus toestaat en wat niet. We luisteren naar jouw wensen en zetten die om naar een pensioenregeling die fiscaal en juridisch klopt. Ook hierbij is pensioenadvies belangrijk, ook in groningen!

Kijk voor een overzicht van jouw pensioen op www.mijnpensioenoverzicht.nl

Verzekeringen

Of wij het nou willen of niet… ook verzekeringen horen bij pensioen. De risico’s die je niet wilt of kunt dragen zal je moeten verzekeren. Maar bij wie dan en hoeveel? Als ondernemer heb je vaak een AOV nodig. Er zijn best veel aanbieders met ieder zijn eigen voorwaarden. Waarom zou die ene aanbieder nou wel bij je passen en de andere aanbieder niet..?

Vermogen opbouwen

Of het nou gaat over het pensioen voor je personeel of over je eigen pensioen als ondernemer. Je zal ook op een of andere manier vermogen gaan opbouwen. Dat kan in het bedrijf, vastgoed of in andere zaken. Wij houden een en ander bij en adviseren wat verstandig is. Het blijft een advies. Het staat je natuurlijk altijd vrij om iets anders te doen.

Mogelijkheden om vermogen op te bouwen zijn onder andere:

  • Investeren in goud;
  • Investeren in vastgoed;
  • Kunst;
  • Vastgoed fondsen;
  • Gewoon op de bank;
  • Verzekeringen (pensioenpolissen, lijfrentes);
  • Sparen op de bank;
  • Alles wat je zelf verzint…

Bij pensioen hoort een degelijk financieel plan voor de ondernemer maar ook voor de werknemers. Een pensioenadvies in groningen! Door alle vermogenscomponenten mee te nemen krijg je een totaalbeeld. Vaak valt de hoogte van het bijsparen dan wel weer mee.

Regel je ondernemerspensioen!

PensioenVizier valt in de smaak!

Nu zal je denken; ja dat zal wel, maar onze reviews liegen er niet om! Benieuwd naar wat andere relaties over PensioenVizier zeggen? Bekijk de ervaringen van onze relaties.
Zij vertellen precies waarom je moet kiezen voor PensioenVizier!

Ga voor een persoonlijk adviesgesprek!

Begin vandaag met “nu lekker leven, straks lekker leven!”

Marcel Wallage

Financieel planner vanuit Sneek en Amsterdam. Voor onafhankelijk, begrijpelijk en persoonlijk advies aan ondernemers en bedrijven! Auteur “denk niet aan je pensioen”. Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen en mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.