Wie zijn wij?

We stellen ons graag even voor.

Wie zijn wij?

Welkom bij PensioenVizier! Ons toegewijde team van gecertificeerde pensioenexperts zetten zich in om jouw droompensioen te realiseren.  Wij geloven dat iedereen een financieel onbezorgd leven verdient, nu en in de toekomst. Ons doel is om jou een duidelijk en helder zicht te geven op je pensioen en alle zaken die hierbij komen kijken, zodat je met vertrouwen de volgende fase van je leven kunt betreden.

Waarom pensioenadvies van PensioenVizier?

Bij PensioenVizier begeleiden onze pensioenadviseurs jou naar het gewenste pensioen, of dit gaat over een pensioen voor jouw personeel, pensioen voor ondernemers of pensioen als particulier, wij hebben de juist expertise in huis.

Pensioenadvies is geen eenmalige actie! De meeste van onze relaties zien wij ieder jaar, op die manier voorkomen we verrassingen en weet je altijd precies waar je aan toe bent. Jouw financiële toekomst is belangrijk voor ons, en we willen ervoor zorgen dat je met vertrouwen naar je pensioen kunt uitkijken.

150+

Google reviews

20+

Jaar pensioenadvies op maat

< 30

minuten reactie

Wat doen onze pensioenadviseurs voor jou?

PensioenVizier (ont)zorgt voor 3 verschillende groepen relaties namelijk;

Bedrijven

Wij zorgen ervoor dat het pensioen voor jouw personeel goed geregeld is. Dit betekend niet alleen het opzetten van een solide pensioenregeling maar ook het communiceren en begeleiden van jouw personeel naar een financieel onbezorgde toekomst. Door middel van onze webapplicatie PensioenSimpel hebben jouw werknemers op iedere plek en op ieder moment inzage in de zaken rondom pensioen. Meer weten over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Ga dan naar de pagina pensioen voor bedrijven.

Ondernemers

Als ondernemer wil je lekker bezig zijn met.. ondernemen! Je wilt je niet druk maken over later, maar dit betekend niet dat je niets hoeft te regelen. Onze pensioenadviseurs hebben al ruim 20 jaar ervaring met het ontzorgen van ondernemers. Door middel van een financiële planning houden wij onze relaties ieder jaar op de hoogte van de voortgang of het gebied van pensioen. Zo kan jij lekker bezig met ondernemen! Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor jou als ondernemer? Bekijk dan onze pagina pensioen voor ondernemers.

Particulieren

Voor veel mensen is het pensioen een verre horizon, iets waar ze zich pas later in hun carrière druk over maken. Toch is het pensioen een van de belangrijkste financiële aspecten van ons leven. Het vormt de basis voor een zekere en stabiele toekomst, maar ook voor een zorgeloos leven nu! Pensioen is een lastige en uitgebreide materie. Het is dus helemaal niet raar om iemand met je mee te laten kijken. Daar komen wij in beeld! Onze pensioenadviseurs kijken met je mee, maken een helder en compleet overzicht van jouw pensioensituatie en geven advies over het verbeteren van jouw leven na pensionering. Zo weet je precies waar je aan toe bent! Meer weten over pensioen voor jou als particulier? Ga dan naar onze pagina pensioen voor iedereen!

Ons Team

chantal

Chantal Nap

Mijn naam is Chantal Nap en ik ben mede-eigenaar van PensioenVizier. Na mijn stageperiode, in 2009, voor mijn opleiding aan het instituut voor Marketing en Management aan de Hanzehogeschool in Groningen ben ik bij PensioenVizier in dienst…

Lees meer

Marcel Wallage

Op 1 maart 2003 ben ik gestart als zelfstandige en in januari van dat jaar hebben mijn vrouw Caroline en ik de naam PensioenVizier in de markt gezet. Mijn naam is Marcel Wallage geboren op Walcheren. Ik heb mijn eerste…

Lees meer
paul

Paul Verbeek

Graag stel ik mij aan je voor. Mijn naam is Paul Verbeek. Vanuit mijn woonplaats Schinveld in Zuid Limburg bedien ik met veel plezier onze klanten op het gebied van pensioen in de regio, maar ook verder in het land. Na een succesvolle afronding aan…

Lees meer

Sido Fokkens

Mijn naam is Sido Fokkens, een van de nieuwe stagiaires bij PensioenVizier. Momenteel zit ik in het vierde jaar van de opleiding Commerciële Economie aan NHL Stenden in Leeuwarden. Het komende halfjaar zal ik mij bezighouden met mijn afstudeerstage bij PensioenVizier, waar ik Jan zal ondersteunen op de marketingafdeling.

sabine

Sabine Terwisscha

Mijn naam is Sabine Terwisscha en sinds 2021 werk ik als adviseur bij PensioenVizier. Ik heb aan de Rijksuniversiteit Groningen de studies Nederlandse Taal en Cultuur en Neerlandistiek gevolgd, beide met de specialisatie Historische Letterkunde. Aanvullend heb ik…

Lees meer

Leon van Oostveen

Mijn naam is Leon van Oostveen en ik ben 24 jaar oud. Momenteel zit ik in het vierde jaar van de opleiding Bedrijfskunde aan NHL Stenden in Leeuwarden. In het verleden heb ik een meewerkstage gedaan bij PensioenVizier, en omdat dat zo goed beviel, zal ik ook mijn afstudeerproject bij PensioenVizier uitvoeren. De komende vier maanden zal ik Sabine assisteren en een businessplan schrijven als afstudeeropdracht.

Soof

Soof

Mijn naam is Soof en ik ben een professionele kantoorhond. Zo zorg ik er voor dat iedereen zo af en toe een frisse neus haalt en niet 8 uur aan zijn of haar bureau zit. Ook als de post komt ga ik de postbode luidblaffend (keffend) te lijf. Iedereen schrikt zich dan een hoedje, leuk man!

Vacature

Administratief medewerker gezocht M/V! Ben jij op zoek naar een uitdagende functie? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

Lees meer

Tips voor een waanzinnig pensioen ontvangen?

Wij geloven dat iedereen een financieel onbezorgd leven verdient.

Jouw pensioen moet simpel zijn, transparant en moet vooral geen gedoe opleveren. Een ondernemer heeft geen behoefte aan ingewikkelde verhalen over techniek en regelgeving of stapels documenten. Een ondernemer wil zeker weten dat zijn risico’s zijn afgedekt voor een scherpe prijs die binnen zijn budget valt en waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de fiscale spelregels.

Onze loyale medewerkers zijn persoonlijk, integer, betrouwbaar en bieden jou deskundig en duidelijk pensioenadvies.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan vooral contact op!

werkingssfeer-bedrijftakpensioenfonds-wees-op-uw-hoede

Wil je onze 7 extreem waardevolle tips voor een goed pensioen ontvangen?