Wie zijn wij?

We stellen ons graag even voor.

Missie en Visie

Wij geloven dat iedereen een financieel onbezorgd leven verdient.
Onze pensioenadviseurs helpen jou hier graag bij.

Waarom een pensioenadviseur?
Vaak heb je er geen idee van hoeveel geld er omgaat in het eigen pensioen. Op de pensioendatum zijn dit vaak honderdduizenden euro’s! 

Een pensioenadviseur begeleidt jou naar het gewenste pensioen, met jouw risicoprofiel als leidraad. Dit is géén eenmalige actie, maar bekijken en bespreken we elk jaar. Zo krijg jij geen verrassingen en weet je precies waar jij aan toe bent.

Wat doet een Pensioenadviseur?
Het werk van een pensioenadviseur richt zich op drie hoofdzaken: 

– Vermogensopbouw en –beheer, waar beleggen we geld en met welk risico(profiel)? Hierbij schrijven we een persoonlijk beleggingsbeleid uit. 

– Fiscaal juridische zaken, zodat we optimaal gebruik maken van de belastingwetgeving over pensioen. 

– Verzekeringstechnische aspecten, wat verzeker je wel en wat niet?

Met risico’s kun je in principe 4 zaken doen:
1. Vermijden
2. Aanvaarden
3. Beheersbaar maken
4. Verzekeren

Pensioenrisico’s zijn overlijden en arbeidsongeschiktheid. Vaak kun je deze risico’s niet dragen. Dan blijft er niets anders over dan ze te verzekeren. Maar hoe? En hoeveel? Wij geven antwoord op deze vragen. Maar uiteraard pas na een grondige inventarisatie en analyse.

Hoe herken je een goede pensioenadviseur?
Natuurlijk zijn er veel pensioenadviseurs die jou over alle relevante zaken willen en kunnen adviseren. Maar hoe pik je de juiste er nou uit? 

Hier volgen een aantal zaken waarop je kunt letten:
– Oprechte interesse in jouw leven en jouw dromen.
– Plezier in het werk en passie voor pensioen.
– Begrijpelijke adviezen in korte, heldere teksten.
– Een eigen financieel dashboard waar jij 24/7 jouw situatie kunt bekijken.

Na ons advies begrijp je jouw eigen pensioen. Ben je niet tevreden over onze dienstverlening dan zijn wij dat ook niet. Bij ons staat de wens van de klant altijd voorop.

Het gaat tenslotte om jouw pensioen. Het gaat om de vraag hoe jij wilt leven vanaf de dag, dat jouw pensioentijd begint. Wie vertrouw je al jouw financiële gegevens én jouw persoonlijke wensen toe? Een echte vriend. Heeft hij voldoende kennis in huis? Een echte vriend worden wij misschien niet, maar we proberen het wel. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw leven nu en jouw wensen voor de toekomst. Wat wij extra meebrengen is passie, plezier én diepgaande kennis over pensioen, jouw pensioen. Neem gerust de proef op de som en nodig ons uit. Het eerste gesprek is vrijblijvend, zodat we ontspannen kennis kunnen maken. We hebben inmiddels vele duizenden pensioenadviezen op onze naam staan. 

Zijn wij de goede pensioenadviseur voor jou? Neem contact met ons op en wij zoeken dit samen uit.

chantal

Chantal Nap

Mijn naam is Chantal Nap en ik ben mede-eigenaar van PensioenVizier. Na mijn stageperiode, in 2009, voor mijn opleiding aan het instituut voor Marketing en Management aan de Hanzehogeschool in Groningen ben ik bij PensioenVizier in dienst…

Lees meer
marcel

Marcel Wallage

Op 1 maart 2003 ben ik gestart als zelfstandige en in januari van dat jaar hebben mijn vrouw Caroline en ik de naam PensioenVizier in de markt gezet. Mijn naam is Marcel Wallage geboren op Walcheren. Ik heb mijn eerste…

Lees meer
paul

Paul Verbeek

Graag stel ik mij aan je voor. Mijn naam is Paul Verbeek. Vanuit mijn woonplaats Schinveld in Zuid Limburg bedien ik met veel plezier onze klanten op het gebied van pensioen in de regio, maar ook verder in het land. Na een succesvolle afronding aan…

Lees meer
sabine

Sabine Terwisscha

Mijn naam is Sabine Terwisscha en sinds 2021 werk ik als adviseur bij PensioenVizier. Ik heb aan de Rijksuniversiteit Groningen de studies Nederlandse Taal en Cultuur en Neerlandistiek gevolgd, beide met de specialisatie Historische Letterkunde. Aanvullend heb ik…

Lees meer
Jan

Jan Dijkstra

Mijn naam is Jan Dijkstra. Na mijn stageperiode, in 2021, voor mijn opleiding Commerciële Economie ben ik sinds januari 2022 werkzaam als marketingmanager bij PensioenVizier. Mijn voornaamste bezigheid is het optimaliseren van online en offline marketing. Ik zorg onder andere voor leuke, creatieve content.

Jannet

Jannet Schurer

Mijn naam is Jannet Schurer en ben sinds 2005 werkzaam bij PensioenVizier. Dat is dus al ruim 16 jaar en de tijd is omgevlogen. Met mijn goede humeur en gulle lach versterk ik het team. Ik woon in Sneek, ben getrouwd met Sybo en we hebben 2 kinderen. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het telefonisch inplannen van afspraken voor Marcel Wallage. Verder ondersteun ik ook met kleine administratieve taken.

Inge-Marrit

Inge-Marrit Oenema

Mijn naam is Inge-Marrit Oenema! Op dit moment volg ik de opleiding Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool Groningen. Het komende half jaar ga ik stage lopen bij PensioenVizier, waar ik voornamelijk Jan zal ondersteunen bij de marketing en een onderzoek zal uitvoeren. Ik kijk ernaar uit om veel te leren bij PensioenVizier!

Laura

Laura Ganzevoort

Hoi! Ik ben Laura Ganzevoort, één van de nieuwe stagiaires van PensioenVizier! Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de opleiding Business Administration aan de NHL Stenden in Leeuwarden. Mijn voornaamste werkzaamheden zijn het ondersteunen bij de pensioenboeken en ook help ik met de marketing. Ik kijk uit naar een leerzame periode bij PensioenVizier!

Soof

Soof

Mijn naam is Soof en ik ben een professionele kantoorhond. Zo zorg ik er voor dat iedereen zo af en toe een frisse neus haalt en niet 8 uur aan zijn of haar bureau zit. Ook als de post komt ga ik de postbode luidblaffend (keffend) te lijf. Iedereen schrikt zich dan een hoedje, leuk man!

Tips voor een waanzinnig pensioen ontvangen?

Wij geloven dat iedereen een financieel onbezorgd leven verdient.

Jouw pensioen moet simpel zijn, transparant en moet vooral geen gedoe opleveren. Een ondernemer heeft geen behoefte aan ingewikkelde verhalen over techniek en regelgeving of stapels documenten. Een ondernemer wil zeker weten dat zijn risico’s zijn afgedekt voor een scherpe prijs die binnen zijn budget valt en waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de fiscale spelregels.

Onze loyale medewerkers zijn persoonlijk, integer, betrouwbaar en bieden jou deskundig en duidelijk pensioenadvies.

werkingssfeer-bedrijftakpensioenfonds-wees-op-uw-hoede

Wil je onze 7 extreem waardevolle tips voor een goed pensioen ontvangen?