Pensioen voor particulieren

Eerder stoppen met werken? Of juist langer doorwerken? Wij zoeken het voor je uit!

  • Helder en altijd inzichtelijk
  • Gratis adviesgesprek!
  • Specialist in pensioenadvies

Vraag je gratis adviesgesprek aan

Wat kost eerder stoppen met werken?

Heb ik inzicht in sparen voor later?

Doe de test!

Sparen voor later

Pensioen? Nee! Sparen voor later. Pensioen is inkomen voor later. Wanneer je niet meer hoeft te werken wil je immers wel zo lekker blijven leven als dat je nu doet! Dat klinkt natuurlijk leuk, maar hoeveel moet je sparen voor later? Of waar? Dit zijn de lastige vragen. Iedereen kan sparen voor later, maar echt goed voorbereid ben je met een pensioenadviseur!

Bij PensioenVizier denken wij maar aan één ding; Nu lekker leven, straks lekker leven. Dit doen we door belangrijke vragen te beantwoorden. Geen dikke dosiers en moeilijke woorden, maar heldere inzichten en concrete doelen.

Benieuwd wat PensioenVizier voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

pensioencommunicatie
pensioen regelen voor werknemers

Jij wilt eerder stoppen met werken!

Is het jouw doel om eerder te gaan stoppen met werken? Dit kan (waarschijnlijk) als je maar genoeg weet te sparen! Hoeveel hangt af van een aantal zaken. Wil je een indicatie hoeveel kapitaal je moet opbouwen om eerder te gaan stoppen met werken? Ga dan naar ons rekentool eerder stoppen met werken.

Wil je serieus werk maken van jouw plan om eerder te stoppen met werken? Neem dan contact met ons op! Samen zoeken wij precies uit wat er nodig gaat zijn om eerder te kunnen stoppen met werken!

Pensioenadvies op maat!

Een goed pensioenadvies begint met een goed gesprek! Zo krijgen wij inzicht in jouw situatie, wensen en dromen.

Hierna gaan we kijken naar de cijfers, we geven jou inzicht in je huidige en toekomstige financiële situatie. Door goed te luisteren naar jouw wensen en doelen in het leven maken we een financieel plan voor je wat past als een maatpak. Dit financiele stappenplan kan je vervolgends gebruiken als stappenplan richting jouw droom, is dit financiële vrijheid of eerder stoppen met werken? Jij weet precies wat er nodig is om jouw doel te bereiken.

We maken het niet alleen, maar we onderhouden het ook. Als je wilt ieder jaar weer, totdat je de doelen bereikt hebt.

pensioen-collectief

Eerst inzicht, dan investeren!

Stap 1

Wij maken graag kennis

Waar jij maar wilt. In het kennismakingsgesprek starten wij met heel goed luisteren en vragen je “het hemd van het lijf” om precies te weten wat jij wilt! Bij de inventarisatie kijken we naar het aantal medewerkers, het budget en de doelen.

Stap 2

uitgebreide offerte

Na het inventariseren ontvang je een uitgebreide offerte. Hierin vind je een transparant overzicht van de te verwachtte kosten.
Pas nadat je inzicht hebt in de kosten en opbrengsten begint jouw investering.

Stap 3

Presentatie en 1e gesprek

Na het inventariseren binnen je bedrijf ontvang je van ons een passend advies. Dit advies lichten we toe in een persoonlijk gesprek.

Wat kost eerder stoppen met werken?

Speel met de schuifjes!

Je ziet direct resultaat!

Wij delen onze kennis graag met jou

pensioen-voor-iedereen
28 december 2022
Pensioen : zes voornemens/adviezen Het is alweer . Er ligt een raar jaar achter ons, maar op de beurs heb je dit jaar prima kunnen verdienen. Zo steeg…
Lees meer
22 december 2022
Pensioenakkoord = wet toekomst pensioenen Wat we in de wandelgangen een pensioenakkoord noemen, is in feite de grootste pensioenhervorming van de afge…
Lees meer
Gratis pensioenofferte
19 december 2022
Opzoek naar een gratis pensioenofferte? Wil je een gratis pensioenofferte? Dat is mogelijk. We maken deze offerte graag voor bedrijven. We hebben dan …
Lees meer