AOW Leeftijd berekenen

Eenvoudig jouw AOW leeftijd berekenen

Zelf eenvoudig jouw AOW leeftijd berekenen! Benieuwd wat jouw pensioenleeftijd is? Vul hieronder jouw geboortemaand en geboorte jaar in en bekijk meteen jouw pensioenleeftijd. Wanneer je aangeeft of je wel of geen partner hebt, toont de rekentool het AOW-bedrag van dit jaar. Wil je meer weten over jouw AOW leeftijd of over pensioen in het algemeen? Neem dan eenvoudig contact met ons op!

Kabinetsplannen AOW leeftijd

Met het pensioenakkoord van juni 2019 zijn er (weer) nieuwe data bekend wanneer je AOW krijgt. De AOW-leeftijd is de leeftijd waarop de AOW-uitkering ingaat. Wanneer je AOW ontvangt, is afhankelijk van je leeftijd. Ben je geboren na 31 mei 1956 en voor 1 maart 1957? Dan is je AOW-leeftijd minimaal 66 jaar en 10 maanden. Ben je geboren na 28 februari 1957 en voor 1 januari 1958 dan is je AOW-leeftijd 67 en 3 maanden. Vanaf 2026 is de AOW-leeftijd afhankelijk van de gemiddelde levensverwachting. Vijf jaar van te voren is bekend wanneer je AOW krijgt.

AOW datum na 1960

Voorlopig is de AOW leeftijd vastgesteld voor de komende 5 jaar. Wanneer u geboren bent na 1960 geldt voorlopig alleen een voorlopige AOW-leeftijd van 67 jaar en 3 maanden.

Tips voor een waanzinnig pensioen ontvangen?

Wij geloven dat iedereen een financieel onbezorgd leven verdient.

Jouw pensioen moet simpel zijn, transparant en moet vooral geen gedoe opleveren. Een ondernemer heeft geen behoefte aan ingewikkelde verhalen over techniek en regelgeving of stapels documenten. Een ondernemer wil zeker weten dat zijn risico’s zijn afgedekt voor een scherpe prijs die binnen zijn budget valt en waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de fiscale spelregels.

Onze loyale medewerkers zijn persoonlijk, integer, betrouwbaar en bieden jou deskundig en duidelijk pensioenadvies.

werkingssfeer-bedrijftakpensioenfonds-wees-op-uw-hoede

Wil je onze 7 extreem waardevolle tips voor een goed pensioen ontvangen?