Klanten Dashboard

Jouw Financieel Dashboard

Met jouw financieel dashboard weet je in één oogopslag waar je financieel aan toe bent. Je ziet in handige plaatjes hoe jouw financiële toekomst eruitziet.

Met deze wetenschap kan je gefundeerd kiezen of en welke maatregelen je gaat nemen. Ga aan de slag met je eigen financiële toekomst!

Login bij PensioenSimpel

Met PensioenSimpel willen wij ervoor zorgen dat iedereen inzicht en controle heeft over hun financiële toekomst! PensioenSimpel is een gebruiksvriendelijke app die alle informatie rondom pensioen op één plek verzamelt.

Of je nu net begint of er al een tijdje mee bezig bent, de app biedt alle informatie op één plek!

Verzend veilig jouw bestanden

PensioenVizier biedt al haar relaties de kans om alle bestanden beveiligd te versturen. Zo weet je zeker dat jouw bestanden op een veilige manier op de juiste plek komen.

Klik eenvoudig hieronder op de knop, upload je bestanden en verzend al jouw gevoelige bestanden of documenten met één druk op de knop! Wel zo veilig.

Heb je een vraag?

Tips voor een waanzinnig pensioen ontvangen?

Wij geloven dat iedereen een financieel onbezorgd leven verdient.

Jouw pensioen moet simpel zijn, transparant en moet vooral geen gedoe opleveren. Een ondernemer heeft geen behoefte aan ingewikkelde verhalen over techniek en regelgeving of stapels documenten. Een ondernemer wil zeker weten dat zijn risico’s zijn afgedekt voor een scherpe prijs die binnen zijn budget valt en waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de fiscale spelregels.

Onze loyale medewerkers zijn persoonlijk, integer, betrouwbaar en bieden jou deskundig en duidelijk pensioenadvies.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan vooral contact op!

werkingssfeer-bedrijftakpensioenfonds-wees-op-uw-hoede

Wil je onze 7 extreem waardevolle tips voor een goed pensioen ontvangen?