Slimme oplossingen

Pensioen voor particulieren

Pensioen? Nee! Sparen voor later. Pensioen is inkomen voor later. Wanneer je niet meer hoeft te werken wil je immers wel zo lekker blijven leven als dat je nu doet! Dat klinkt natuurlijk leuk, maar hoeveel moet je sparen voor later? Of waar? Dit zijn natuurlijk lastige vragen! Ga voor meer zekerheid en neem contact op!

Pensioen voor ondernemers

Een ondernemer kan op verschillende manieren zijn pensioen regelen. Dit kan door te sparen voor de oude dag in de vorm van een lijfrente, sparen bij een bank of beleggingsinstelling. Als ondernemer bouw je namelijk geen pensioen bij een werkgever op, echter heb je later wel financiële zekerheid nodig. 

Pensioen voor bedrijven

Als werkgever in de “vrije sector” ben je natuurlijk niet verplicht om een pensioenregeling voor je personeel (of collega’s) aan te bieden. Wel kan het je bedrijf helpen om verder te groeien! Zeker in deze tijd, wanneer het moeilijk is om aan goede werknemers te komen, is een goede pensioenregeling belangrijk!

Nog sneller duidelijkheid?

Tips voor een waanzinnig pensioen ontvangen?

Wij geloven dat iedereen een financieel onbezorgd leven verdient.

Jouw pensioen moet simpel zijn, transparant en moet vooral geen gedoe opleveren. Een ondernemer heeft geen behoefte aan ingewikkelde verhalen over techniek en regelgeving of stapels documenten. Een ondernemer wil zeker weten dat zijn risico’s zijn afgedekt voor een scherpe prijs die binnen zijn budget valt en waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de fiscale spelregels.

Onze loyale medewerkers zijn persoonlijk, integer, betrouwbaar en bieden jou deskundig en duidelijk pensioenadvies.

werkingssfeer-bedrijftakpensioenfonds-wees-op-uw-hoede

Wil je onze 7 extreem waardevolle tips voor een goed pensioen ontvangen?