Wat doet PensioenVizier?

Wat doet PensioenVizier?

Volgens de AFM (Autoriteit Financiële Markten) beheert en bemiddelt PensioenVizier bij nieuwe verzekeringen. Dit betekent dat PensioenVizier volgens het AFM een tussenpersoon of intermediair is. Echter verdienen wij hier niks aan, aangezien we geen provisies en kickbacks van aanbieders ontvangen. “Hier hebben wij niks mee te maken” zegt de AFM. Dus voor de AFM zijn wij gewoon een tussenpersoon/intermediair.

Wat zegt de accountant?

Een accountant vindt ons een gekke accountant, want we weten wel veel van fiscale-juridische pensioenzaken, maar we maken geen journaalposten en ook geen jaarrekeningen. De accountant vindt ons dus een gekke accountant.

Ben jij ondernemer? Klik hier

Wat zegt de klant over PensioenVizier?

De klant vindt ons een financieel planner. We plannen de financiële toekomst van de klant. Hierdoor kan de klant later ook een (financieel) onbezorgd leven lijden. Daarnaast regelt en beheert PensioenVizier de verzekeringen van de klant. Want als iemand onverhoopt arbeidsongeschikt raakt, is er ook geld nodig! Daarnaast is er ook geld nodig als de ondernemer of zijn/haar partner komt te overlijden. Dan is er geld voor de nabestaanden.

PensioenVizier excelleert dus in drie disciplines:

  • Ouderdomspensioen;
  • Nabestaandenpensioen;
  • Arbeidsongeschiktheidspensioen

Als intermediair zoekt PensioenVizier de scherpste producten. Daarnaast legt PensioenVizier bijvoorbeeld de verzekeringen naast elkaar. Wij kunnen al snel zien welke het voordeligst is voor jou! Dus door goede vergelijkingen, zonder provisie en als accountant zoeken we de fiscale ruimtes op. Als financial planner zoeken en vinden we met jouw risicoprofiel als leidraad het optimale doel!

Dat is PensioenVizier!

Meer informatie?

Wil jij dat wij jou helpen met jouw financiële situatie? Neem dan contact op met PensioenVizier en begin met het bouwen aan jouw toekomst. Je kunt contact met ons opnemen via 088 9000 900 of laat een bericht achter op onze contactpagina, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen. Ook kun je het formulier hieronder invullen!

Wist je dat het kennismakingsgesprek vrijblijvend en op onze kosten is?

Ga voor een persoonlijk adviesgesprek!

Begin vandaag met “nu lekker leven, straks lekker leven!”

Marcel Wallage

Financieel planner vanuit Sneek en Amsterdam. Voor onafhankelijk, begrijpelijk en persoonlijk advies aan ondernemers en bedrijven! Auteur “denk niet aan je pensioen”. Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen en mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.