Aanmelden Pensioen updates

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in pensioenland
Meld je aan voor onze pensioen updates

Wij geloven dat iedereen een financieel onbezorgd leven verdient. Pensioen moet simpel en transparant zijn en vooral geen gedoe opleveren.

Een ondernemer heeft geen behoefte aan ingewikkelde verhalen over techniek en regelgeving of stapels documenten. Een ondernemer wil zeker weten dat zijn risico’s zijn afgedekt voor een scherpe prijs die binnen zijn budget valt en waarbij maximaal gebruik is gemaakt van de fiscale spelregels.

Ook collectief pensioen is van belang. Pensioen is een lastige materie met veel componenten, bovendien kost het veel tijd om het te regelen. Wij nemen jou die zorg graag uit handen en regelen het bedrijfspensioen, zodat het je geen extra tijd kost.

Meld je hieronder aan voor onze pensioen updates en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in pensioenland! 

Aanmelden voor pensioen updates

Tips voor een waanzinnig pensioen ontvangen?

Wij geloven dat iedereen een financieel onbezorgd leven verdient.

Jouw pensioen moet simpel zijn, transparant en moet vooral geen gedoe opleveren. Een ondernemer heeft geen behoefte aan ingewikkelde verhalen over techniek en regelgeving of stapels documenten. Een ondernemer wil zeker weten dat zijn risico’s zijn afgedekt voor een scherpe prijs die binnen zijn budget valt en waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de fiscale spelregels.

Onze loyale medewerkers zijn persoonlijk, integer, betrouwbaar en bieden jou deskundig en duidelijk pensioenadvies.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan vooral contact op!

werkingssfeer-bedrijftakpensioenfonds-wees-op-uw-hoede

Wil je onze 7 extreem waardevolle tips voor een goed pensioen ontvangen?