145+

Google reviews

20+

Jaar pensioenadvies op maat

<30

Minuten reactie

Aanpassingen financieel dashboard

Elk jaar zijn er aanpassingen binnen het financieel dashboard. Je inkomen, je leeftijd, etc. In dit artikel leggen we uit welke gevolgen dat heeft op jouw financieel dashboard.
Begin 2020 zijn er enkele aanpassingen binnen het financieel dashboard . De aanpassingen zijn niet alleen aan het uiterlijk, maar ook achter de schermen zijn er veel dingen verbeterd. Deze veranderingen moeten ervoor zorgen dat onze dienstverlening richting jou beter wordt. In dit artikel geven we je in het kort informatie over de veranderingen. Daarnaast staan we altijd klaar voor jou. Heb je vragen? Bel ons!

Neem contact op!

Uiterlijk van het dashboard

  • Het financieel dashboard is nu ook op een tablet te gebruiken. Het aantikken van een jaar in de grafiek zorgt direct voor extra informatie over dat jaar.
  • Door een verbeterde menustructuur maak je tijdwinst en kun je nog efficiënter werken! Bijvoorbeeld: Vanuit een scenario kun je ook direct naar de financiële gegevens zoals inkomens, pensioenen en/of verzekeringen.
  • Alle documenten en notities vind je nu bij de verzekeringen, hypotheken, schades en werkgeversregelingen.

Fiscale regels

Naast het uiterlijk zijn er in 2024 ook een aantal fiscale regels aangepast, zoals: De AOW bedragen zijn veranderd ten opzichte van vorig jaar. Wat de bedragen nu zijn kun je hier lezen. Ook de percentages van de belastingschijven zijn aangepast. Hier lees je er meer over. Daarnaast is de berekening belasting box 3 wat complexer geworden.

Klik hier om naar jouw financieel dashboard te gaan. Heb je vragen, dan kun je ons bereiken op 088 9000 900 of stuur een mailt naar info@pensioenvizier.nl !

Ga voor een persoonlijk adviesgesprek!

Begin vandaag met “nu lekker leven, straks lekker leven!”

Marcel Wallage

Financieel planner vanuit Sneek en Amsterdam. Voor onafhankelijk, begrijpelijk en persoonlijk advies aan ondernemers en bedrijven! Auteur “denk niet aan je pensioen”. Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen en mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.