Pensioenadvies voor de accountant

Pensioen advies accountant

Als accountant hoor je bij jouw klant het volgende…
Sparen voor later? Onzin, we leven nu… Welk advies geeft u?

Samenwerking met PensioenVizier levert jou als accountant veel op. Jij hebt als geen ander zicht op de totale financiële huishouding van jouw klanten. Gewapend met onze specialistische kennis over pensioenen kun jij je klant nòg beter adviseren.

Voorzieningen voor pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid moeten in balans zijn met de financiële mogelijkheden en verwachtingen van jouw klanten. PensioenVizier treedt hierbij graag op als jouw adviseur. Ons pensioenadvies gaat door, waar jouw advies eindigt.

Waarom pensioenadvies voor de accountant van PensioenVizier?

Specifieke dienstverlening voor de accountant
Als accountant wordt het steeds moeilijker om pensioenadvies te geven. De wetgeving wordt steeds “strakker”, maar ook de relaties worden steeds veeleisender. Bij PensioenVizier hebben we speciaal voor u software ontwikkeld die u ondersteunt in uw dienstverlening.

Hoe herken je een “goede pensioenadviseur”?

 • Oprechte interesse in het leven en de dromen van uw relatie;
 • Plezier in het werk en passie voor pensioen;
 • Begrijpelijke adviezen in korte, heldere teksten. Dit klinkt mooi. Dit ís mooi en geldt onvoorwaardelijk voor PensioenVizier.

Wij lichten dat graag toe..
Het gaat tenslotte om het pensioen van uw relatie. Het gaat om de vraag hoe hij of zij wilt leven vanaf de dag, dat zijn of haar pensioentijd begint? Wie vertrouwt uw relatie al zijn financiële gegevens én zijn persoonlijke wensen toe? Een echte vriend. Heeft hij voldoende kennis in huis? Een echte vriend worden wij misschien niet, maar we proberen het wel. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in het leven nu en de wensen voor de toekomst. Wat wij extra meebrengen is passie, plezier én diepgaande kennis over pensioen, uw pensioen.

Onze sterke punten

Inzicht
Wij zorgen op een eenvoudige wijze voor inzichtInzicht in hoeveel geld er is voor:

 • De mensen die je lief zijn bij je overlijden;
 • Jezelf wanneer je het rustig aan gaat doen;
 • Wanneer je door een calamiteit niet meer kunt werken.


Bij dit inzicht nemen wij alle bronnen mee die zijn verzameld: spaargeld, huis, bedrijf en overige middelen.

Persoonlijk
Al onze adviezen worden door onze medewerkers aangepast aan jouw wensen. Daarnaast wordt dat advies een keer per jaar persoonlijk met je besproken. Dit kan bij ons op het kantoor, maar we komen ook graag bij je op bezoek.

Allemaal digitaal
De bank en belastingdienst zijn al digitaal en wij natuurlijk ook! In deze digitale omgeving geven we je direct inzicht in je netto vermogen. Zo weet je dus altijd wat je nu en later kan uitgeven. Op deze manier voorkom je ongewenste verrassingen.

Wat kost dat nou?
Wij beloven je dat hier een eerlijke maar geringe beloning tegenover staat. Voor een belangrijk deel is de dienstverlening geautomatiseerd en 24/7 voor je beschikbaar.

Leuk
We maken jouw pensioen leuk, dat doen we door plaatjes en regelmatig wat praatjes. Daarnaast nodigen we, in de zomer, regelmatig onze relaties uit om gezellig een dagje te gaan zeilen. Dit geeft ons de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen, en geeft jou de mogelijkheid om in een relaxte sfeer te netwerken.

Planningsproces

 1. Wij maken graag kennis
  Waar jij maar wilt. In het kennismakingsgesprek gaan we dan kijken of we iets voor jou kunnen betekenen. Zo ja, dan gaan we kijken wat.
 2. Service Level Agreement
  Als we iets kunnen betekenen stellen we een Service Level Agreement (SLA) op. Hierin staan duidelijk alle verplichtingen van PensioenVizier vermeld.
 3. Inventarisatie
  Bij de inventarisatie gaan we kijken naar je huidige financiële situatie en de wensen voor later. Zo kun je zelf precies aangeven wat voor doelen je hebt.
 4. Terugkoppeling
  Na de inventarisatie worden je gegevens in het financieel dashboard gezet en ontvang je een gespreksverslag van de besproken punten uit de inventarisatie.
 5. Presentatie en 1e advies
  Nadat wij jou huidige en gewenste financiële situatie hebben bekeken, komen wij met een passend advies. Dit advies lichten we toe in een persoonlijk gesprek.
 6. Periodiek gesprek
  Als alles geregeld is houden wij je graag up-to-date over belangrijke zaken rondom jouw pensioen. Dit doen we door middel van periodieke gesprekken.

Tips voor een waanzinnig pensioen ontvangen?

Wij geloven dat iedereen een financieel onbezorgd leven verdient.

Jouw pensioen moet simpel zijn, transparant en moet vooral geen gedoe opleveren. Een ondernemer heeft geen behoefte aan ingewikkelde verhalen over techniek en regelgeving of stapels documenten. Een ondernemer wil zeker weten dat zijn risico’s zijn afgedekt voor een scherpe prijs die binnen zijn budget valt en waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de fiscale spelregels.

Onze loyale medewerkers zijn persoonlijk, integer, betrouwbaar en bieden jou deskundig en duidelijk pensioenadvies.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan vooral contact op!

werkingssfeer-bedrijftakpensioenfonds-wees-op-uw-hoede

Wil je onze 7 extreem waardevolle tips voor een goed pensioen ontvangen?