145+

Google reviews

20+

Jaar pensioenadvies op maat

<30

Minuten reactie

Hoe je een goede pensioenadviseur herkent

Bart is op zoek naar een goede pensioenadviseur want Bart is sinds kort gestart als ondernemer. Hij wil dit goed aanpakken en wil graag direct beginnen met het sparen voor zijn oude dag. Hoeveel te eerder, hoeveel te beter, toch? Daarnaast wil hij graag informatie over wat er gebeurt indien hij ziek wordt of onverhoopt komt te overlijden. Hij zoekt een pensioenadviseur. Maar wat is een goede pensioenadviseur?

Een goede pensioenadviseur is volgens ons:

  • oprechte geïnteresseerd in jouw leven en je dromen;
  • heeft plezier in het werk en passie voor pensioen;
  • geeft je begrijpelijke adviezen in korte, heldere teksten;
  • kijkt buiten zijn eigen wereld.

Dit klinkt mooi. Dit ís mooi en geldt onvoorwaardelijk voor PensioenVizier.
Zo heeft pensioenadvies te maken met accountancy, vermogensplanning en verzekeringstechnische zaken.

Neem contact op

Fiscaal juridische en actuarieel pensioenadvies

Hier ondersteunen wij accountants en administratiekantoren door te wijzen op wetgeving. Verder wijzen wij op het maken van actuariële berekeningen, ODV berekeningen en dergelijke. Op verzoek “treden we op” bij het vaktechnisch overleg en praten we iedereen bij!

pensioenadviseur

Pensioenadvies en verzekeringen

Als eerste inventariseren wij de risico’s en vormen een beeld van de waarde van de onderneming. Vervolgens kan een ondernemer kiezen om risico’s te vermijden, te aanvaarden, beheersbaar te maken of in laatste instantie te verzekeren.

Vermogensopbouw- en beheer

Wanneer we jouw risicoprofiel hebben vastgelegd maken we samen met jou een plan waar we gaan beleggen en met hoeveel geld.
Na het pensioenadvies begrijp je je eigen pensioenzaken en kun je kiezen of je wat wil doen of niet. Pas als jij tevreden bent over de dienstverlening dan zijn wij dat als jouw adviseur, ook. Het gaat tenslotte om jouw pensioen!

Een goede pensioenadviseur zorgt voor inzicht

Bij PensioenVizier krijg je de beschikking over een mooi stuk software. Jouw eigen financieel dashboard. Hier krijg je duidelijk inzicht in:

  • je financiële situatie wanneer je met pensioen gaat;
  • jouw financiële situatie als je langdurig ziek wordt;
  • jouw financiële situatie indien je komt te overlijden.

Door alles weer te geven in begrijpelijke grafieken heb je in een keer overzicht, hoe handig is dat! Aan de hand van de input kunnen we ook scenario’s schetsen bij eerder stoppen met werken, sabbatical of uitfaseren. Jouw dashboard kun je 7 dagen per week bekijken. Op deze manier kunnen wij jou optimale en goede pensioenadvies bieden.

PensioenVizier

PensioenVizier specialiseert zich in pensioen en financiële planningen voor ondernemers en ondernemingen. We zijn al sinds 1 maart 2003 iedere dag bezig met pensioen. We hebben al meer dan 10.000 adviezen uit mogen brengen voor jong en oud. Wij denken mee met onze relaties over individuele en collectieve pensioenen. Kenmerken van ons pensioenadvies zijn dat we voldoen aan de wetgeving, integer handelen en uiteraard staat het belang van onze klant hierbij voorop. Wil jij graag pensioenadvies van ons? Neem dan contact met ons op!

Ga voor een persoonlijk adviesgesprek!

Begin vandaag met “nu lekker leven, straks lekker leven!”

Marcel Wallage

Financieel planner vanuit Sneek en Amsterdam. Voor onafhankelijk, begrijpelijk en persoonlijk advies aan ondernemers en bedrijven! Auteur “denk niet aan je pensioen”. Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen en mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.