Stagiaires

Stage bij Pensioen Vizier

Het is misschien anders dan bij andere bedrijven of kantoren, maar wij zien je als een volwaardig junior werknemer van PensioenVizier. Dat is even wennen in het begin, van de college banken naar kantoor, achter de telefoon en alle mails zorgvuldig beantwoorden, maar je hebt wel direct ervaring met de realiteit voor de komende 45 jaar. Jij bent samen met de andere mensen op kantoor een direct aanspreekpunt voor de klant. Daarnaast onderhoud je het contact met de verzekeringsmaatschappijen en overige betrokken partijen.

We hebben twee vacatures

1. Marketing en sales

Als het goed is, vind jij het leuk om ons te helpen met marketingactiviteiten. Hier geven we je dan ook alle kans voor. Marketing is breed, wij werken aan online en offline marketing, social media campagnes en real life events.

2. Back office

Processen begeleiden en verbeteren, dat is je lust en je leven. Iedere keer weer iets slims uitvinden om het toch beter te doen. Je bedenkt ‘t, overleg en dan implementatie. Bij ons kan dat!

Je krijgt als stagiair veel vrijheid om naar eigen inzicht je werkzaamheden in te vullen. Je krijgt een volwaardige binnendienstfunctie waarin contact met de klant centraal staat. De mate van pro activiteit bepaalt je werkzaamheden en bijbehorende verantwoordelijkheden.

Deze stage biedt je een unieke kans om mee te werken in een groeiende onderneming binnen de financiële sector en bezig te zijn met innovatie. Bovenal hechten wij binnen PensioenVizier veel waarde aan plezier en gezelligheid op de werkvloer.Zin om ons team te komen versterken? Twijfel vooral niet en mail jouw sollicitatie / motivatie met CV naar: info@pensioenvizier.nl!

Heleen Bruggen

Mijn naam is Heleen Bruggen en ik ben derdejaars bedrijfskunde student aan de NHL Stenden te Leeuwarden. Na lang te hebben gezocht naar een stageplek via Indeed ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij de vacature van PensioenVizier. Deze vacature sprak mij meteen aan en vanuit daar heb ik meteen mijn motivatiebrief geschreven.

Het sollicitatiegesprek verliep erg fijn. Eerst met Marcel gesproken waarna ik nog met Chantal heb zitten kletsen. De klik was er meteen en na een dagje meelopen was ik meteen verkocht. Van november tot en met maart 2020 heb ik bij PensioenVizier stage gelopen.

Het unieke van de stageperiode bij PensioenVizier is de diversiteit aan werkzaamheden die je mag doen. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en wordt als een volwaardige medewerker gezien. Zo ben je de ene dag bezig met het maken van financiële planningen en houd je je de andere dag bezig met de marketing voor het bedrijf.

Heleen Bruggen

7 april 2020

Beyan Ibrahim

Ik weet het… het klinkt inderdaad cliché, maar stage lopen bij PensioenVizier is écht anders dan anders.

Mijn naam is Beyan Ibrahim, 21 jaar oud en ik ben student Bedrijfskunde MER aan de Hanzehogeschool in Groningen. In het kader van mijn afstuderen heb ik in de periode van februari tot juni 2019 stage mogen lopen bij PensioenVizier in Sneek.

Dat PensioenVizier anders is dan anders merk je al gelijk bij het sollicitatiegesprek. Geen standaard sollicitatievragen, maar gewoon een écht gesprek. De verwachtingen worden helder neergezet en als je zin hebt in een uitdaging dan ben je bij PensioenVizier aan het juiste adres. Je krijgt vanaf de eerste dag al veel verantwoordelijkheden en wordt oprecht behandeld als werknemer van het bedrijf.

Tijdens mijn stage heb ik vooral ervaren hoe het is om bij een klein bedrijf in een dynamische omgeving te werken. Er is altijd wel wat te doen en je leert snel nieuwe dingen, al vanaf de eerste dag! Ook doe je veel handige kennis op over verzekeringen en pensioen. Verder heb ik mij ook beziggehouden met de online marketing waardoor ik op dat gebied ook een stuk wijzer ben geworden.

Naast de harde factoren is het bovenal een gezellig en knus team waar je in terecht komt. Af en toe vergeet je bijna dat je ook nog naar huis moet :).

Kortom, mijn stageperiode bij PensioenVizier was een leerzame en waardevolle ervaring. Hiervoor wil ik Marcel, Chantal, Teun, Francisca, Jannet en natuurlijk Soof (de hond) enorm bedanken!

Teun de Jong

Heey hoi! Leuk dat je op deze webpagina bent, beetje de verhalen van verschillende stagiaires lezen. Moet jij binnenkort ook stage lopen en ben je nog opzoek naar een plekje? Zoek dan niet verder, klim direct in de pen en schrijf een mooie motivatiebrief!

“Waarom dan Teun?” hoor ik je denken. Dat ga ik je zo allemaal uitleggen.

Ik ben dus Teun de Jong. Een 22 lentes jonge Toegepaste Wiskunde student. Deze studie volg ik aan de NHL te Leeuwarden. Voor mijn stage zocht ik echter iets waar niet heel veel wiskunde bij kwam kijken. Na een aantal jaar non-stop in de wiskundeboeken wil je namelijk wel eens iets anders, daarom oriënteerde ik mij op andere vakgebieden. Na een flinke tijd zoeken naar een leuke en uitdagende stage kwam ik uiteindelijk bij PensioenVizier uit.

Een motivatiebrief, paar belletjes en een zeer gezellig sollicitatiegesprek later kon ik al aan de slag bij PensioenVizier. In het begin is het toch wat wennen, een student, misschien net een beetje volwassen aan het worden en dan met pensioenen in de weer. Het is wel even aanpoten in de eerste weken, maar na een aantal pensioenlessen van Marcel en Chantal zit je er zo in.

Na deze eerste weken begint het pas echt, dan krijg je veel verantwoordelijkheden. De online marketing is daar een van. Er wordt verwacht dat je door middel van bijvoorbeeld het schrijven van aantrekkelijke artikelen of een aantal aanpassingen op de site nieuwe leads werft.

Naast de online marketing werkzaamheden was ik een schakel tussen klant en de verzekeringsmaatschappij. Tijdens de stage heb je dus veel telefonisch en mail contact.

Ik heb een super tijd gehad bij PensioenVizier, geen enkele keer ben ik met tegenzin naar Sneek gereisd. Door de treintijden was ik altijd vroeg, als eerste op kantoor zelfs. Wanneer de rest dan binnenkwam was het meteen feest, vaak eerst Marcel en Soof, beide altijd even enthousiast. Soof sprong altijd gelijk kwispelend bij me op, Marcel kon zich nog net inhouden. Luttele minuten later komt Chantal binnen, altijd met een big smile, hoe slecht ze ook geslapen had. Vervolgens was het de hele dag gezellig, terwijl er toch heel wat werk weggezet werd.

Ik wil Marcel, Chantal en de rest van PensioenVizier bedanken voor de geweldige tijd die ik bij PensioenVizier heb gehad!

Verder wens ik Beyan Ibrahim, die het stokje van me overneemt, veel succes met zijn stage!

Ralph Lingaard

Mijn naam is Ralph Lingaard. Als onderdeel van mijn afstuderen aan de opleiding Bedrijfskunde MER, heb ik stage gelopen bij PensioenVizier.

Tijdens mijn stageperiode bij PensioenVizier was ik volledig verantwoordelijk voor de marketing van de onderneming. Ik heb mij bezig gehouden met social media marketing, content marketing, SEO marketing en Remarketing werkzaamheden. Daarnaast heb ik gefunctioneerd als binnendienstmedewerker, heb ik mijn afstudeeronderzoek gedaan en mijn scriptie geschreven. Je krijgt bij PensioenVizier ongelofelijk veel verantwoordelijkheid en er wordt veel van je verwacht. Er is altijd wel iets te doen en sommige dagen zijn erg hectisch, maar daar leer je van.

Ik heb bij PensioenVizier:

  • – geleerd hoe ik met stressvolle situaties moet omgaan;
  • – mijn communicatievaardigheden verbeterd;
  • – geleerd hoe ik aantrekkelijke marketing teksten moet schrijven.

Ik heb een ongelofelijk leerzame en gezellige stage gehad en daarvoor wil ik graag Marcel, Chantal en Imad bedanken.

Mark Klasema

Mijn naam is Mark Klasema, 22 jaar en ik volg de opleiding Bedrijfskunde MER aan de Noordelijke Hogeschool te Leeuwarden. Ik heb vanaf eind augustus 2016 tot eind januari 2017 stage gelopen bij PensioenVizier.Ik ben bij PensioenVizier terecht gekomen door een vacature op Stageplaza.nl. Nadat ik had gesolliciteerd kreeg ik snel een mailtje met een uitnodiging voor een gesprek. Door de kleinschaligheid en de inrichting van het kantoor kreeg ik direct een goed gevoel bij het bedrijf. Dit is iets wat in het gesprek met Marcel Wallage alleen nog maar beter werd. Het was geen standaard sollicitatiegesprek, maar er wordt echt gekeken of er een klik is tussen jou en PensioenVizier. De dag na het gesprek werd ik gebeld voor een meeloop dag, die dag kreeg ik nog meer uitleg over de werkzaamheden en zag ik het helemaal zitten om een half jaar in de praktijk te leren bij PensioenVizier!In het half jaar bij PensioenVizier heb ik erg veel geleerd. Je wordt gezien als volledig medewerker en krijgt daarbij ook de verantwoordelijkheden die bij het werk horen. Op deze manier kom je er goed achter wat er na je opleiding ook van je verwacht wordt. De begeleiding binnen het bedrijf is ook top, maar er wordt wel inzet van je verwacht. Als je je best doet is er heel veel mogelijk binnen PensioenVizier, maar het moet altijd van twee kanten komen. Het allerleukste van de stageperiode bij PensioenVizier is dat je nooit weet wat je op een dag gaat doen. Het werk is zo divers dat er elke dag wel weer een nieuwe uitdaging voor je klaar ligt. Op deze manier heb ik ervaren dat je in een half jaar tijd enorm veel kan leren en groeien in het bedrijfsleven.Ik ben blij dat ik een half jaar bij PensioenVizier terecht kon voor deze leerzame ervaring. Ik ben Marcel, Chantal en Bo dan ook erg dankbaar!

Bo Posthuma

Mijn naam is Bo Posthuma en ik ben een derdejaars Bedrijfskunde MER studente. Ik ben 21 jaar oud en studeer op dit moment aan de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden.Door het online platform stageplaza ben ik bij PensioenVizier terecht gekomen. De vacature sprak mij direct en heb daarom ook gelijk een sollicitatiebrief gestuurd naar PensioenVizier. Al vrij snel kreeg ik te horen dat ik op gesprek mocht komen. Na een leuk sollicitatiegesprek ben ik aangenomen en in september 2016 ben ik begonnen aan mijn stage. Tijdens mijn stage heb ik enorm veel geleerd. Je krijgt veel verantwoordelijkheden binnen het bedrijf en je wordt gezien als een volwaardige medewerker. In het begin was dit heel erg wennen maar een na een paar weken snap je helemaal wat de bedoeling is. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden heb ik onderzoek gedaan naar hoe PensioenVizier nieuwe relaties kan werven in de toekomst. Daarnaast is de werksfeer erg gemoedelijk, gezellige lunches en een goede samenwerking. Kortom, ik heb een super leuke een leerzame tijd gehad bij PensioenVizier. Hiervoor wil ik Marcel, Chantal en Mark enorm bedanken!

Adne Kalsbeek

Mijn naam is Adne Kalsbeek, ben 22 jaar oud en zit inmiddels in het vierde jaar van de opleiding Bedrijfskunde MER. Deze opleiding volg ik op de NHL Hogeschool in Leeuwarden. Vanaf maart 2015 heb ik gedurende vijf maanden ontzettend veel dingen geleerd bij PensioenVizier. Als ik PensioenVizier in het kort zou moeten toelichten zou ik zeggen dat het een rustig bedrijf is met een ontzettend dynamische omgeving, in pensioenland gebeurt namelijk erg veel. De organisatie brengt je in de gelegenheid om aan alle facetten van het ondernemen te ruiken.Bij PensioenVizier wordt iedere stagiair beschouwt als een volwaardig medewerker en je inzet wordt altijd beloond. De mate waarin je wilt en kunt leren bepaal je namelijk helemaal zelf. Tijdens mijn stage ben ik veel bezig geweest met het vastleggen van processen en andere zaken. De core business van PensioenVizier is het adviseren over pensioenen aan ondernemers en directeur grootaandeelhouders en daarin word je volledig betrokken. De ene keer bezoek je samen met Marcel Wallage een klant in het hartje van Amsterdam en de andere keer ontwerp je helemaal zelf een jaarlijks pensioenrapport voor een andere klant.Tijdens deze stage heb ik onderzoek gedaan naar een geschikte invulling voor de marketing bij kleine ondernemingen. Ik ben door middel van dit onderzoek tot de conclusie gekomen dat PensioenVizier op online marketing gebied een paar stappen achter liep. Ik heb geadviseerd over de invulling van deze marketing en heb dat vervolgens zelf mogen implementeren.Al met al heb ik een ontzettend leerzame tijd gehad. Naast het feit dat PensioenVizier je een leerzame stage biedt heb je het ook vooral erg gezellig met je collega’s en mede stagiairs.

Tobias Tilon

Mijn naam is Tobias Tilon en ik ben een vierdejaars Bedrijfskunde MER student. Ik volg mijn studie aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden.Door een oud klasgenoot ben ik 5 maanden geleden bij PensioenVizier geïntroduceerd. Na een interessant eerste gesprek mocht ik per augustus 2015 starten met mijn meeloopstage.Ik ben tijdens mijn stageperiode voornamelijk bezig geweest met de implementatie van nieuwe software waardoor er veel is veranderd in het productieproces van PensioenVizier. Pensioenboeken worden nu op een efficiëntere wijze digitaal ontworpen en bevatten duidelijke grafieken zodat relaties gelijk een beeld krijgen bij hun financiële situatie. Ik vond het leuk om met de nieuwe software te werken en hierover met Marcel te sparren om zo te ontdekken wat de beste manier is om het nieuwe productieproces in te delen.Tijdens deze stage heb ik veel geleerd over financial planning en weet ik wat je als zelfstandig ondernemer allemaal moet regelen op financieel gebied.Verder ben ik erg gegroeid in plannen en vooruit kijken. Als student is plannen redelijk belangrijk , maar zodra je werkzaam bent in een dynamisch bedrijf zoals PensioenVizier is een goede planning van groot belang en kun je het je niet zomaar veroorloven om fouten te maken. Als stagiair krijg je je verantwoordelijkheden en leer je daar mee om te gaan.Ik heb met veel plezier stage gelopen bij PensioenVizier. Tevens heb ik veel gelachen met mijn mede stagiair, Marcel, Chantal en natuurlijk de hond Soof.Ik wil jullie allen dan ook hartelijk bedanken voor de mooie tijd die ik bij PensioenVizier heb gehad!

Krishna Janki

Mijn stage bij PensioenVizier heeft mij geleerd om meer mijn hersens te gebruiken. Hier bedoel ik vooral mee; een aantal stappen verder denken dan nodig is. Het was een moeizaam begin, maar na ongeveer drie weken snap je ongeveer wat de bedoeling allemaal is binnen het bedrijf. Het gaat er bij lange na niet om of je nou het inhoudelijk weet maar zo lang je je best maar doet om achter dingen te komen.Competenties als communicatie en zelfsturing komen echt aan bod bij deze stageplek (voor mij tenminste wel heel erg). De mate waarin jij leert, en vooral wilt leren ,ligt helemaal bij jou. Maak hier gebruik van want er is weinig maar Marcel nee tegen zegt!Uiteindelijk gaat het er niet om of je nou een pensioenadviseur wilt worden of niet. Ik heb hier geleerd hoe mijn houding is en vooral, hoe het ook anders kan. Mijn naam is Krishna Janki, ik ben 22 jaar en studeer Bedrijfskunde MER op de NHL. Ik heb hier veel geleerd en ben PensioenVizier hier dankbaar voor.

Anno Feenstra

Mijn naam is Anno Feenstra en ik studeer Bedrijfskunde op de NHL Hogeschool in Leeuwarden. Tijdens een prettige eerste kennismaking met Marcel Wallage, werd ik helemaal bijgepraat over wie PensioenVizier is en wat ze doet. Ik kon in september 2014 starten met mijn oriëntatiestage.Een stagiair bij PensioenVizier wordt als volwaardig medewerker beschouwt. In de aanvangsfase merkte ik dat de mate van pro-activiteit bepalend is voor de kansen, mogelijkheden, bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Van bedrijfsbezoeken tot pensioenrapportages en van zakelijke correspondentie tot ICT-gerelateerde zaken, kortom bij PensioenVizier was geen dag hetzelfde en heb ik elke dag leerzame ervaringen opgedaan. Naast de dagelijkse werkzaamheden heb ik onderzocht hoe het communicatiebeleid van PensioenVizier kan worden geïnnoveerd. Het onderzoek heeft ertoe geleid, dat ik het bestaande communicatieproces heb verrijkt door middel van de implementatie van een aantal functies in het Customer Relations System.Verantwoordelijkheden, professionele begeleiding, afwisselende werkzaamheden en een relevant onderzoek hebben mij veel nieuwe kennis en kunde opgeleverd. Daarnaast zijn de ontzettend fijne werksfeer, gezellige uitjes, plezierige samenwerking en goede onderlinge verstandhouding met Chantal en Marcel de ingrediënten geweest die mijn stage compleet hebben gemaakt.Al met al, hartelijk dank voor een bijzonder waardevolle periode!

Hein Kleefstra

Mijn naam is Hein Kleefstra, ik ben derdejaars Bedrijfskunde MER student aan de Hanzehogeschool Groningen. Het tweede halfjaar van het derde jaar werd het tijd voor mijn oriënterende stage. Via een stage bemiddelingssite kwam ik uit op de vacature van PensioenVizier, die mij aansprak vanwege werkzaamheden zoals veelal contact met klanten en verzekeringsmaatschappijen, behandelen van cases en het bezoeken van klanten.Al snel werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Dit sollicitatiegesprek had een erg creatieve indeling, waarbij ik ook enkele kleine testjes moest doen betreft algemene kennis. Ik heb dit ervaren als een erg creatieve manier om een goede eerste indruk van mensen te krijgen. Al snel kreeg ik bericht dat ik uitgekozen was om stage te komen lopen bij PensioenVizier.

Een stage bij PensioenVizier kan echt gezien worden als een goede oriënterende stage op het bedrijfsleven omdat je overal bij betrokken wordt (zelfs bij de bedrijfsvoering) en je met veel verschillende werkzaamheden bezig bent. Je gaat mee naar presentaties, bent aanwezig bij gesprekken met klanten/accountmanagers, behandeld diverse cases en bent verantwoordelijk voor het maken van pensioenboeken voor IB-ondernemers.

Je hebt een grote verantwoordelijkheid en er wordt zelfstandigheid en inzicht van je gevraagd. Mede door deze aspecten heb ik mijn stage bij PensioenVizier als zeer leerzaam en uitdagend ervaren. Een bonus hierbij is dat je ook nog de nodige specialistische kennis op het vlak van pensioenen opdoet.Ik heb dan ook een fantastische stage periode gehad waarvoor ik Marcel en Chantal wil bedanken!

Marc Winselaar

Mijn naam is Marc Winselaar en voor mijn opleiding IT Service Management had ik nog een afstudeerstage nodig. Via mijn leraar kreeg ik te horen dat ze in Sneek bij PensioenVizier nog iemand zochten die IT gerelateerde taken/ opdrachten kon uitvoeren.Zonder aarzelen heb ik direct mijn C.V. en sollicitatiebrief gestuurd aan PensioenVizier. De dag erna kreeg ik direct bericht dat ik op gesprek mocht komen. Dit gesprek met Marcel gaf me direct een goed gevoel. Tevens kreeg ik een soort van “ wat voor vlees heb ik in de kuip “ toets voorgeschoteld, met daarin topografische, grammaticale en algemene vragen. Dit vond ik wel een leuke manier om kennis te maken.Ik heb van november 2013 tot april 2014 met veel plezier stage gelopen bij PensioenVizier. Omdat ik een IT gerelateerde opleiding doe, werd ik al snel gebombardeerd tot “Hoofd – ICT” binnen de B.V. Pensioenvizier. Ik nam deze functie uiterst serieus.Hier een kleine greep uit de opdrachten die ik voor PensioenVizier heb gerealiseerd: Opschonen en herstructureren CRM database, Onderzoek doen naar cloud aanbieders, De ICT infrastructuur van lokaal naar de cloud begeleiden/realiseren, “Comprehensive Cash Flow management “ programma maken met VB.NET en natuurlijke de dagelijkse werkzaamheden binnen PensioenVizier, want er is altijd wel wat te doenIk wil iedereen van PensioenVizier bedanken voor de leuke en leerzame tijd!

Maaike de Swart

Mijn naam is Maaike de Swart en ik volg de opleiding Bedrijfskunde MER aan de NHL in Leeuwarden. Het derde schooljaar is in twee delen opgedeeld, een half jaar stagelopen en een half jaar een minor volgen. Ik heb er voor gekozen om het eerste half jaar, van september 2013 tot en met januari 2014, stage te lopen. Via stageplaza ben ik terecht gekomen bij PensioenVizier.Na het sollicitatiegesprek wist ik niet goed wat ik moest verwachten. Al snel werd er contact met mij opgenomen en mocht ik een halfjaar stagelopen bij PensioenVizier. Om een beetje kennis van het bedrijf te krijgen, heb ik voordat ik begon met mijn stageperiode een dag meegelopen met de voorgaande stagiair.Maandag 2 september 2013 begon mijn stageperiode dan echt. In de eerste stageweek dacht ik: “als het zo rustig blijft, dan wordt dit een makkie”. Maar als snel werd ik in het diepe gegooid en kreeg ik termen te horen, waar ik nog nooit eerder van had gehoord. Op het gebied van pensioenen wist ik helemaal niets. Natuurlijk wist ik wel in grote lijnen wat pensioen is, maar toch is pensioen ingewikkelder dan je denkt. Ook op het gebied van arbeidsongeschiktheids- en overlijdensrisicoverzekeringen heb ik veel geleerd.Daarnaast moest ik ook een onderzoek uitvoeren bij PensioenVizier. In eerste instantie wist ik niet wat voor onderzoek ik voor PensioenVizier zou doen, totdat Marcel met een idee kwam. Mijn onderzoek ging over welk CRM systeem het beste als klantendatabase kan fungeren voor PensioenVizier.Kortom heb ik een leuke en leerzame stageperiode bij PensioenVizier gehad. Er moest wel hard gewerkt worden, maar door de prettige omgang met collega’s ben je dit zo weer vergeten.

Gerben de Jonge

Via een bemiddelingssite ben ik bij PensioenVizier terecht gekomen. Ik verstond de eerste keer aan de telefoon PensioenPlezier en dacht gelijk; “Dat klinkt leuk, daar ga ik me voor inzetten.” Ondanks dat ik de naam verkeerd had verstaan heb ik het erg naar mijn zin gehad bij PensioenVizier. Al vanaf de eerste kennismaking met Marcel wist ik dat ik hier op de juiste plek zou zitten.Ik heb voor PensioenVizier een onderzoek gehouden naar de effectiviteit van de marketing en de inzet van de diverse verkoopkanalen. Naast het houden van het afstudeeronderzoek wordt er van je verwacht dat je meewerkt met de dagelijkse gang van zaken en stil zitten is er niet bij. Er is altijd wel iets te doen. Het leukste aan PensioenVizier vond ik de afwisseling van de werkzaamheden zoals; het meegaan naar presentaties, het beantwoorden van de telefoon, het opmaken en aanvragen van offertes, maar ook het bekijken van trainingsvideo’s, even de auto van Marcel halen of tussen de middag boodschappen doen, zodat je toch nog af en toe even buiten komt. En natuurlijk niet te vergeten het zeilen met relaties!Er heerst een prettige en informele sfeer onderling met de collega’s en er is genoeg ruimte en tijd voor begeleiding. Ook buiten de opdrachten voor school om is Marcel echt een coach die je af en toe een spiegel voorhoud en met je wil sparren. Al met al heb ik afstuderen bij PensioenVizier ervaren als een leuke en leerzame tijd, welke ik mij zal herinneren als de kroon op mijn studie.

Hugo Kingma

Mijn naam is Hugo Kingma, 23 jaar, en volg de studie commerciële economie aan de NHL in Leeuwarden. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij PensioenVizier. Dit was in de periode van februari tot en met juni 2013.PensioenVizier heeft in deze periode mijn ogen geopend richting de professionele werkomgeving.Vooraf wist ik niet wat mij te wachten stond, maar daar kwam al snel verandering in.In de eerste week kreeg ik een aantal taken. Zo kon ik al direct aan de slag maar er was nog geen sprake van drukte. De tweede week kwamen er een aantal taken bij en de week daarop ook weer een aantal. Zo ontstond er al snel een volledig takenpakket waar de stageperiode prima mee gevuld kon worden. Je hebt altijd wel iets te doen bij PensioenVizier en dat is dan ook één van de fijne dingen om hier stage te lopen.Marcel helpt je als stagebegeleider te groeien in je eigen werken. Tijdens je stage krijg je ruim feedback op je functioneren. Zo weet je waar je aandachtspunten en je sterktes liggen. Naast de aandachtspunten is het ook altijd fijn om te horen waar je sterktes liggen. Dit heeft dan ook een erg motiverend effect.PensioenVizier heb ik ervaren als een fijne en leuke werkomgeving. Ik ben ook nooit met tegenzin naar mijn werk gegaan. Voor mij was het een leuke tijd waarin ik enorm gegroeid ben. Daarnaast heb ik als bonus ontzettend veel kennis van pensioen opgedaan.

Tips voor een waanzinnig pensioen ontvangen?

Wij geloven dat iedereen een financieel onbezorgd leven verdient.

Jouw pensioen moet simpel zijn, transparant en moet vooral geen gedoe opleveren. Een ondernemer heeft geen behoefte aan ingewikkelde verhalen over techniek en regelgeving of stapels documenten. Een ondernemer wil zeker weten dat zijn risico’s zijn afgedekt voor een scherpe prijs die binnen zijn budget valt en waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de fiscale spelregels.

Onze loyale medewerkers zijn persoonlijk, integer, betrouwbaar en bieden jou deskundig en duidelijk pensioenadvies.

werkingssfeer-bedrijftakpensioenfonds-wees-op-uw-hoede

Wil je onze 7 extreem waardevolle tips voor een goed pensioen ontvangen?