Julian Zeinstra

Julian Zeinstra (februari 2020 – juli 2020)

Hallo, mijn naam is Julian Zeinstra en ben derdejaars student Entrepreneurship & Retail management aan de Hanze hogeschool te Groningen. Na de vacature te hebben doorgelezen werd ik gelijk enthousiast en heb ik  de daad bij het woord gevoegd. Al vrij snel na het solliciteren werd ik uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

Het sollicitatiegesprek liep vrij soepel -tot goed- waarna besloten is om een samenwerking aan te gaan. De stageperiode is van februari tot en met juli ’20 gelopen.

Ondanks dat de coronacrisis tijdens mijn stageperiode is uitgebroken, hebben er geen grote veranderingen plaatsgevonden. De diversiteit van de werkzaamheden en de verantwoordelijkheden die daarbij horen heb ik als erg prettig ervaren. Ook het tijdelijk thuiswerken en de communicatie tussen de medewerkers verliep goed. Hierdoor hebben we elkaar –allen vanuit huis- goed aangevuld bij bepaalde werkzaamheden.

Ik raad iedere student een stageperiode bij PensioenVizier aan! Naast dat je jezelf op zakelijk gebied ontwikkeld, ontwikkel je jezelf ook op persoonlijk gebied.

Julian Zeinstra (februari 2020 – juli 2020)