Bart Klaasen (februari 2010 – juli 2012)

Bij sollicitaties wordt er veel van jou gevraagd, maar wat biedt PensioenVizier jou?

De kans is groot dat je nog niet eerder hebt gehoord van PensioenVizier. PensioenVizier is een relatief klein bedrijf met 4 vestigingen. Dit heeft als voordeel dat jouw input ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden. Bij grote bedrijven is dit nog wel eens de vraag.

Ook tijdens de maandelijkse bijeenkomsten met de directeuren van de overige PensioenVizier vestigingen waarin de laatste ontwikkelingen worden besproken kunnen stagiaires hun steentje bij dragen. Binnen PensioenVizier is sprake van participatief leiderschap. Er wordt ruimte gegeven aan de werknemers als het gaat om het nemen van beslissingen en het uitvoeren daarvan.

Wat ik daarnaast als positief heb ervaren is dat ik tijdens mijn eerste stage dagen mee mocht met klantbezoeken. Mijn bijdrage was hier natuurlijk nog niet groot maar het geeft wel veel inzicht in de werkwijze van PensioenVizier.
Bij PensioenVizier werk je 5 dagen in de week. Dit is meer dan bij een gemiddelde stage. Het is hard werken bij PensioenVizier maar de werkzaamheden zijn uitdagend en veelzijdig. Een greep uit mijn werkzaamheden:

– Klantbezoeken met de directeur
– Social media marketing
– Video marketing
– Zoekmachine marketing
– Meedenken in de strategie van PensioenVizier
– Een project met de NHL ter procesoptimalisatie
– Organiseren van pensioencursussen voor accountants
– Product vergelijkingen
– Meewerken aan persoonlijke pensioenboeken

Nog geen ervaring met pensioen? Ook voor mij was de pensioenmaterie vrij onbekend. PensioenVizier biedt een e-learning cursus. In deze cursus worden de basisprincipes van pensioen helder uitgelegd.

Tips: Het is een groot voordeel wanneer je in het bezit bent van een rijbewijs.

Bart Klaasen (februari 2010 – juli 2012)