Beyan Ibrahin

Beyan Ibrahim (februari 2019 – juli 2019)

Ik weet het… het klinkt inderdaad cliché, maar stage lopen bij PensioenVizier is écht anders dan anders.

Mijn naam is Beyan Ibrahim, 21 jaar oud en ik ben student Bedrijfskunde MER aan de Hanzehogeschool in Groningen. In het kader van mijn afstuderen heb ik in de periode van februari tot juni 2019 stage mogen lopen bij PensioenVizier in Sneek.

Dat PensioenVizier anders is dan anders merk je al gelijk bij het sollicitatiegesprek. Geen standaard sollicitatievragen, maar gewoon een écht gesprek. De verwachtingen worden helder neergezet en als je zin hebt in een uitdaging dan ben je bij PensioenVizier aan het juiste adres. Je krijgt vanaf de eerste dag al veel verantwoordelijkheden en wordt oprecht behandeld als werknemer van het bedrijf.

Tijdens mijn stage heb ik vooral ervaren hoe het is om bij een klein bedrijf in een dynamische omgeving te werken. Er is altijd wel wat te doen en je leert snel nieuwe dingen, al vanaf de eerste dag! Ook doe je veel handige kennis op over verzekeringen en pensioen. Verder heb ik mij ook beziggehouden met de online marketing waardoor ik op dat gebied ook een stuk wijzer ben geworden.

Naast de harde factoren is het bovenal een gezellig en knus team waar je in terecht komt. Af en toe vergeet je bijna dat je ook nog naar huis moet :).

Kortom, mijn stageperiode bij PensioenVizier was een leerzame en waardevolle ervaring.

Hiervoor wil ik Marcel, Chantal, Teun, Francisca, Jannet en natuurlijk Soof (de hond) enorm bedanken!

Beyan Ibrahim (februari 2019 – juli 2019)