Bo

Bo Posthuma (sep. 2016 – feb. 2017)

Mijn naam is Bo Posthuma en ik ben een derdejaars Bedrijfskunde MER studente. Ik ben 21 jaar oud en studeer op dit moment aan de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden.

Door het online platform stageplaza ben ik bij PensioenVizier terecht gekomen. De vacature sprak mij direct en heb daarom ook gelijk een sollicitatiebrief gestuurd naar PensioenVizier. Al vrij snel kreeg ik te horen dat ik op gesprek mocht komen. Na een leuk sollicitatiegesprek ben ik aangenomen en in september 2016 ben ik begonnen aan mijn stage.

Tijdens mijn stage heb ik enorm veel geleerd. Je krijgt veel verantwoordelijkheden binnen het bedrijf en je wordt gezien als een volwaardige medewerker. In het begin was dit heel erg wennen maar een na een paar weken snap je helemaal wat de bedoeling is.

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden heb ik onderzoek gedaan naar hoe PensioenVizier nieuwe relaties kan werven in de toekomst. Daarnaast is de werksfeer erg gemoedelijk, gezellige lunches en een goede samenwerking.

Kortom, ik heb een super leuke een leerzame tijd gehad bij PensioenVizier. Hiervoor wil ik Marcel, Chantal en Mark enorm bedanken!

Bo Posthuma (sep. 2016 – feb. 2017)