Caylin Visser

Caylin Visser (februari 2020 – juli 2020)

Hoi! Wat leuk dat je op de site van PensioenVizier kijkt. Mijn naam is Caylin Visser en ik ben 20 jaar. Ik heb stage gelopen bij PensioenVizier in de periode februari 2020 tot juli 2020. Ik studeer bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool Groningen. De vacature van PensioenVizier sprak mij gelijk aan. Ik heb direct een mail gestuurd, en kreeg gelukkig direct een mail terug!

Ik heb mijn stageperiode als zeer positief ervaren. Vanaf het eerste gesprek waren de verwachtingen duidelijk en had ik zin om werkzaam te mogen zijn bij PensioenVizier. Je merkt gelijk dat het bedrijf open staat voor jouw ideeën en opdrachten vanuit school.

PensioenVizier is een dynamisch bedrijf met een hecht team. Je draait mee als een volledige werknemer en krijgt vele verantwoordlijkheden.  Dit zorgt ervoor dat je veel leert en jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Daarnaast maak je kennis met alle soorten werkzaamheden die bij een financieel adviesbureau aanwezig zijn. Ik heb bij PensioenVizier mijzelf professioneel kunnen ontwikkelen en veel kennis omtrent pensioen opgedaan.

Kortom, ik heb een super tijd gehad bij PensioenVizier. Graag wil ik Marcel en Chantal en iedereen van PensioenVizier bedanken dat ik hier stage heb mogen lopen en de tijd heb gekregen om mijn onderzoek zo goed mogelijk af te ronden. Ik ga de gezelligheid zeker missen. “

Caylin Visser (februari 2020 – juli 2020)