Alexander

CORUM – Alexander van Voorst tot Voorst

De twijfel die wij van te voren hadden was of wij een adviseur in moesten schakelen, of direct met een pensioenuitvoerder aan de slag zouden gaan.

Gelukkig hebben wij voor het eerste gekozen, omdat wij via deze weg onafhankelijk advies hebben gekregen en daarnaast via PensioenVizier offertes kregen van meerdere pensioenuitvoerders. Zo waren we in staat om een gedegen benchmark te doen en uiteindelijk goed overwogen de beste deal konden kiezen.

De dienstverlening was heel prettig. Om te beginnen met de kennis en het enthousiasme van Marcel, die het onderwerp pensioen begrijpelijk, persoonlijk en in zekere mate leuk maakte.

Daardoor ging het onderwerp nog meer leven en verliep het vervolgproces soepel. Daarnaast heeft de flexibiliteit en toewijding van Chantal ons enorm geholpen, was de implementatiefase daardoor zeer efficiënt en verliep alles naar tevredenheid. Maar ook na de implementatie blijft PensioenVizier zeer betrokken op alle fronten en verloopt de communicatie prima.

Het resultaat van de dienstverlening was simpelweg een heel goed, onafhankelijk en professioneel advies, zonder onnodige ingewikkeldheden.

We hebben nu een hele goede pensioenregeling die zeer snel werd ingeregeld. Ons bedrijf heeft een internationaal karakter en ook niet Nederlandse werknemers in dienst. Dit is echter geen probleem voor PensioenVizier, want alle communicatie verliep zowel in het Nederlands als in het Engels. Ook op andere fronten toonde PensioenVizier zich heel flexibel.

Ik kan PensioenVizier aan iedereen aanbevelen die meer te weten wil komen over pensioenen in het algemeen, wil weten en berekenen of een pensioenregeling iets voor jou of het bedrijf is en al deze bijkomende werkzaamheden wenst uit te besteden.

Weer of geen weer, in Amsterdam komt Marcel op de fiets!

Samenvatting
Beoordelingsdatum
Beoordeeld item
Dienstverlening PensioenVizier
Auteur waardering
51star1star1star1star1star
CORUM – Alexander van Voorst tot Voorst