Design innovation group

Design Innovation Group

Het is een zoektocht om een geschikte aanbieder te vinden die voor ons bedrijf een collectieve pensioenregeling kan opzetten. Daarnaast is het van belang dat de aanbieder bij ons past en meer kan vertellen over de mogelijkheden op het gebied van oudedagsvoorziening. Gelukkig is de zoektocht goed verlopen en kwamen wij PensioenVizier tegen.

Wij zijn heel positief over het volgende; de persoonlijke ervaring, de scherpe adviezen en de no-nosense aanpak. Dit sluit goed aan bij onze behoeften. We hebben het gehele traject van kennismaking tot de presentatie aan ons team als prettig ervaren.

Het belangrijkste voor ons is dat er een gedegen en doordachte regeling is opgestart die bij Design Innovation Group past en haar teamleden. Daarnaast is de regeling in een relatieve korte tijd opgestart. Ook zijn wij tevreden dat wij voor een duurzame pensioen aanbieder hebben kunnen kiezen.

Wij bevelen PensioenVizier aan vele bedrijven, juist omdat zowel (klein) MKB als grote bedrijven goed bediend kunnen worden door PensioenVizier. Kortom, wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening van PensioenVizier. “

Samenvatting
Beoordelingsdatum
Beoordeeld item
Dienstverlening PensioenVizier
Auteur waardering
51star1star1star1star1star
Design Innovation Group