Eduard Bosch (sep. 2011 – feb. 2012)

Bij PensioenVizier stage lopen heb ik als een zeer prettige tijd ervaren. Gedurende deze periode heb ik gewerkt aan een adviesrapport, dat tevens diende als afstudeerscriptie, waarin is onderzocht wat de meest ideale strategische en tactische keuzes zijn voor PensioenVizier.

Mijn stageperiode heb ik als zeer prettig ervaren omdat, naast de focus op mijn adviesrapport veel aandacht is geweest vanuit de directeur, de heer Wallage, voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ondanks dat Marcel het druk heeft, maakt hij tijd wanneer je vast loopt of in de put zit wat betreft je afstudeeropdracht.

Ik ben benieuwd of de werkdruk (vreselijk woord) bij komende banen even hoog ligt als bij PensioenVizier. Door deze werkmentaliteit leer je om het beste uit jezelf te halen. In het begin was het wennen, maar later merk je zelf op dat het je ruimte en rust geeft op moment dat er minder werkzaamheden op je afkomen.

Wat verder leuk is aan PensioenVizier is de markt waarin het bedrijf opereert. Het is een levendige markt waar op dit moment veel in verandert. Dit maakte het schrijven van een degelijk adviesrapport met de blik op de toekomst extra uitdagend.

In het verlengde hiervan is het leuk dat Marcel je overal bij betrekt. Wanneer je inzet toont, betrekt hij je letterlijk bij de bedrijfsvoering van PensioenVizier. Marcel staat altijd open voor nieuwe ideeën en marketingactiviteiten. Daarbij is het dan ook aan jou om het uit te werken en er echt voor te zorgen dat het werkt, of afgerond wordt.

Wat verder als prettig is ervaren, is dat hetzelfde gevoel voor humor leeft bij Marcel als bij mij. Uiteraard is dit iets persoonlijks en verschilt per persoon of dat ook het geval is.

Marcel, bedankt voor de prettige samenwerking!

 

Eduard Bosch (sep. 2011 – feb. 2012)