Gerben de Jonge (mei 2013 – september 2013)

Via een bemiddelingssite ben ik bij PensioenVizier terecht gekomen. Ik verstond de eerste keer aan de telefoon PensioenPlezier en dacht gelijk; “Dat klinkt leuk, daar ga ik me voor inzetten.” Ondanks dat ik de naam verkeerd had verstaan heb ik het erg naar mijn zin gehad bij PensioenVizier. Al vanaf de eerste kennismaking met Marcel wist ik dat ik hier op de juiste plek zou zitten.

Ik heb voor PensioenVizier een onderzoek gehouden naar de effectiviteit van de marketing en de inzet van de diverse verkoopkanalen. Naast het houden van het afstudeeronderzoek wordt er van je verwacht dat je meewerkt met de dagelijkse gang van zaken en stil zitten is er niet bij. Er is altijd wel iets te doen.

Het leukste aan PensioenVizier vond ik de afwisseling van de werkzaamheden zoals; het meegaan naar presentaties, het beantwoorden van de telefoon, het opmaken en aanvragen van offertes, maar ook het bekijken van trainingsvideo’s, even de auto van Marcel halen of tussen de middag boodschappen doen, zodat je toch nog af en toe even buiten komt. En natuurlijk niet te vergeten het zeilen met relaties!

Er heerst een prettige en informele sfeer onderling met de collega’s en er is genoeg ruimte en tijd voor begeleiding. Ook buiten de opdrachten voor school om is Marcel echt een coach die je af en toe een spiegel voorhoud en met je wil sparren.

Al met al heb ik afstuderen bij PensioenVizier ervaren als een leuke en leerzame tijd, welke ik mij zal herinneren als de kroon op mijn studie.

Gerben de Jonge (mei 2013 – september 2013)