jan willem Griep

Jan Willem Griep – Floriade

Een pensioenregeling gaat om serieus geld, daarom wil ik dat er goed mee omgegaan wordt. Sleutelwoorden voor mij daarbij zijn, betrouwbaarheid en professionaliteit.

Bij het tot stand komen van de pensioenregeling werd er niet over één nacht ijs gegaan. PensioenVizier heb ik ervaren als een meedenkende partij die zich verdiept heeft in onze situatie en onze wensen. Er kwamen ook geen standaard riedeltjes.

Het resultaat was een pensioenregeling die bij ons past en die goed voelt.

Als ik terugkijk op het tot stand komen van de pensioenregeling, was het een mooi en goed traject. Het makkelijke was dat er duidelijke stappen genomen werden. Wat leidde tot een helder en vlot proces. Het uiteindelijke pensioen, hebben we niet gesloten bij de grootste of de goedkoopste. Maar wel een passende partij.

Ik zou PensioenVizier aanbevelen bij -niet te kleine- MKB bedrijven. Het regelen van een pensioen luistert nauw (ook voor de eigenaar).

Amusant vond ik de manier van presenteren. PensioenVizier heeft een duidelijk eigen stijl en geeft toch ingewikkelde stof helder en simpel weer. Er ging geen sessie voorbij of er werd getekend, tabelletjes, X en Y assen of schema’s, altijd ter ondersteuning van de uitleg.

Samenvatting
Beoordelingsdatum
Beoordeeld item
Dienstverlening PensioenVizier
Auteur waardering
51star1star1star1star1star
Jan Willem Griep – Floriade