Marc Winselaar (november 2013 – april 2014)

Mijn naam is Marc Winselaar en voor mijn opleiding IT Service Management had ik nog een afstudeerstage nodig. Via mijn leraar kreeg ik te horen dat ze in Sneek bij PensioenVizier nog iemand zochten die IT gerelateerde taken/ opdrachten kon uitvoeren.

Zonder aarzelen heb ik direct mijn C.V. en sollicitatiebrief gestuurd aan PensioenVizier. De dag erna kreeg ik direct bericht dat ik op gesprek mocht komen. Dit gesprek met Marcel gaf me direct een goed gevoel. Tevens kreeg ik een soort van “ wat voor vlees heb ik in de kuip “ toets voorgeschoteld, met daarin topografische, grammaticale en algemene vragen. Dit vond ik wel een leuke manier om kennis te maken.

Ik heb van november 2013 tot april 2014 met veel plezier stage gelopen bij PensioenVizier. Omdat ik een IT gerelateerde opleiding doe, werd ik al snel gebombardeerd tot “Hoofd – ICT” binnen de B.V. Pensioenvizier. Ik nam deze functie uiterst serieus.

Hier een kleine greep uit de opdrachten die ik voor PensioenVizier heb gerealiseerd: Opschonen en herstructureren CRM database, Onderzoek doen naar cloud aanbieders, De ICT infrastructuur van lokaal naar de cloud begeleiden/realiseren, “Comprehensive Cash Flow management “ programma maken met VB.NET en natuurlijke de dagelijkse werkzaamheden binnen PensioenVizier, want er is altijd wel wat te doen.

Ik wil iedereen van PensioenVizier bedanken voor de leuke en leerzame tijd!

Marc Winselaar (november 2013 – april 2014)