stagiair Mark Klasema

Mark Klasema (sep. 2016 – feb. 2017)

Mijn naam is Mark Klasema, 22 jaar en ik volg de opleiding Bedrijfskunde MER aan de Noordelijke Hogeschool te Leeuwarden. Ik heb vanaf eind augustus 2016 tot eind januari 2017 stage gelopen bij PensioenVizier.

Ik ben bij PensioenVizier terecht gekomen door een vacature op Stageplaza.nl. Nadat ik had gesolliciteerd kreeg ik snel een mailtje met een uitnodiging voor een gesprek. Door de kleinschaligheid en de inrichting van het kantoor kreeg ik direct een goed gevoel bij het bedrijf. Dit is iets wat in het gesprek met Marcel Wallage alleen nog maar beter werd.

Het was geen standaard sollicitatiegesprek, maar er wordt echt gekeken of er een klik is tussen jou en PensioenVizier. De dag na het gesprek werd ik gebeld voor een meeloop dag, die dag kreeg ik nog meer uitleg over de werkzaamheden en zag ik het helemaal zitten om een half jaar in de praktijk te leren bij PensioenVizier!

In het half jaar bij PensioenVizier heb ik erg veel geleerd. Je wordt gezien als volledig medewerker en krijgt daarbij ook de verantwoordelijkheden die bij het werk horen. Op deze manier kom je er goed achter wat er na je opleiding ook van je verwacht wordt.

De begeleiding binnen het bedrijf is ook top, maar er wordt wel inzet van je verwacht. Als je je best doet is er heel veel mogelijk binnen PensioenVizier, maar het moet altijd van twee kanten komen. Het allerleukste van de stageperiode bij PensioenVizier is dat je nooit weet wat je op een dag gaat doen. Het werk is zo divers dat er elke dag wel weer een nieuwe uitdaging voor je klaar ligt. Op deze manier heb ik ervaren dat je in een half jaar tijd enorm veel kan leren en groeien in het bedrijfsleven.

Ik ben blij dat ik een half jaar bij PensioenVizier terecht kon voor deze leerzame ervaring. Ik ben Marcel, Chantal en Bo dan ook erg dankbaar!

Mark Klasema (sep. 2016 – feb. 2017)