Randall Willekes

Randall Willekes Macdonald

In een jungle van informatie op het internet, is het niet gemakkelijk om de juiste partij te vinden die jou de kennis kan geven die je nodig hebt om vervolgstappen te kunnen zetten. Dus na eindeloos klikken raak je een beetje overspoelt met keuze mogelijkheden. Dan neemt de twijfel of je er überhaupt wel goed aan doet een adviseur in de hand te nemen ook wel toe, als deze niet van een tip van een kennis komt.

We hebben de dienstverlening als prettig ervaren. Marcel spreekt in duidelijke taal als het gaat om je mogelijkheden en wat er nodig is om je doelstellingen te behalen. De persoonlijke aanpak – even langsgaan voor een kopje koffie met een face to face gesprek – is fijn als je praat over zulke, toch wel redelijk grote beslissingen en open kaart speelt met je financiën.

We zijn allebei een stuk wijzer geworden als het gaat om het uitkienen van een pad. We weten nu wat er nodig is om ook later te kunnen blijven leven en genieten op een standaard waar we waarde aan hechten. Wij raden iedereen die puzzelt met hoe het er later uit moet gaan zien aan om contact op te nemen met PensioenVizier.

We zullen zelf nog actief met het online dashboard aan de slag moeten gaan om dit verder uit te werken. Door onze drukke leven is dat nog niet gelukt, maar daar gaan we zeker voor zitten. De garantie van Marcel om altijd vragen te mogen stellen is heel fijn!

Marcel is een lolbroek, en met enkele grappige anekdotes die hij in zijn levens-avonturen heeft meegemaakt konden we met z’n drieën goed lachen!

Randall Willekes Macdonald