Sido Fokkens (februari 2024 – juli 2024)

Tijdens mijn afstudeerstage bij PensioenVizier heb ik ondersteund bij de marketingactiviteiten en het website-onderhoud. Hierdoor heb ik veel praktijkervaring opgedaan naast het uitvoeren van mijn onderzoek. Bij PensioenVizier krijg je veel verantwoordelijkheid en word je behandeld als volwaardig medewerker, op voorwaarde dat je zelf de motivatie en energie erin steekt. Dit heeft mijn leerproces enorm versneld en me een realistisch beeld gegeven van de werkpraktijk.

Marcel en Chantal zijn zeer open en eerlijk, en ze streven er altijd naar om je als persoon vooruit te helpen. Hun begeleiding is gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling, waardoor je klaargestoomd wordt voor de arbeidsmarkt. Dit heb ik als zeer waardevol ervaren. Ze hebben me niet alleen ondersteund in mijn professionele ontwikkeling, maar ook in mijn persoonlijke groei.

Het team van PensioenVizier is gezellig en ondersteunend, wat een fijne werk- en leeromgeving creëert. Hierdoor heb ik mij op persoonlijk gebied en als werkende verder weten te ontwikkelen. Na het succesvol afronden van mijn stage en het behalen van mijn diploma kijk ik met veel voldoening terug op deze periode. Dankzij de ervaring en begeleiding bij PensioenVizier voel ik me goed voorbereid op mijn toekomst in het werkveld. Bij PensioenVizier zul je een stage hebben die je niet snel zult vergeten.

Sido Fokkens (februari 2024 – juli 2024)