stagiair Teun de Jong

Teun de Jong (sep. 2018 – feb. 2019)

Heey hoi! Leuk dat je op deze webpagina bent, beetje de verhalen van verschillende stagiaires lezen. Moet jij binnenkort ook stage lopen en ben je nog opzoek naar een plekje? Zoek dan niet verder, klim direct in de pen en schrijf een mooie motivatiebrief!

“Waarom dan Teun?” hoor ik je denken. Dat ga ik je zo allemaal uitleggen.

Ik ben dus Teun de Jong. Een 22 lentes jonge Toegepaste Wiskunde student. Deze studie volg ik aan de NHL te Leeuwarden. Voor mijn stage zocht ik echter iets waar niet heel veel wiskunde bij kwam kijken. Na een aantal jaar non-stop in de wiskundeboeken wil je namelijk wel eens iets anders, daarom oriënteerde ik mij op andere vakgebieden. Na een flinke tijd zoeken naar een leuke en uitdagende stage kwam ik uiteindelijk bij PensioenVizier uit.

Een motivatiebrief, paar belletjes en een zeer gezellig sollicitatiegesprek later kon ik al aan de slag bij PensioenVizier. In het begin is het toch wat wennen, een student, misschien net een beetje volwassen aan het worden en dan met pensioenen in de weer. Het is wel even aanpoten in de eerste weken, maar na een aantal pensioenlessen van Marcel en Chantal zit je er zo in.

Na deze eerste weken begint het pas echt, dan krijg je veel verantwoordelijkheden. De online marketing is daar een van. Er wordt verwacht dat je door middel van bijvoorbeeld het schrijven van aantrekkelijke artikelen of een aantal aanpassingen op de site nieuwe leads werft.

Naast de online marketing werkzaamheden was ik een schakel tussen klant en de verzekeringsmaatschappij. Tijdens de stage heb je dus veel telefonisch en mail contact.

Ik heb een super tijd gehad bij PensioenVizier, geen enkele keer ben ik met tegenzin naar Sneek gereisd. Door de treintijden was ik altijd vroeg, als eerste op kantoor zelfs. Wanneer de rest dan binnenkwam was het meteen feest, vaak eerst Marcel en Soof, beide altijd even enthousiast. Soof sprong altijd gelijk kwispelend bij me op, Marcel kon zich nog net inhouden. Luttele minuten later komt Chantal binnen, altijd met een big smile, hoe slecht ze ook geslapen had. Vervolgens was het de hele dag gezellig, terwijl er toch heel wat werk weggezet werd.

Ik wil Marcel, Chantal en de rest van PensioenVizier bedanken voor de geweldige tijd die ik bij PensioenVizier heb gehad!

Verder wens ik Beyan Ibrahim, die het stokje van me overneemt, veel succes met zijn stage!

Teun de Jong (sep. 2018 – feb. 2019)