Tobias Tilon

Tobias Tilon (sep. 2015 – feb. 2016)

Mijn naam is Tobias Tilon en ik ben een vierdejaars Bedrijfskunde MER student. Ik volg mijn studie aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden.

Door een oud klasgenoot ben ik 5 maanden geleden bij PensioenVizier geïntroduceerd. Na een interessant eerste gesprek mocht ik per augustus 2015 starten met mijn meeloopstage.

Ik ben tijdens mijn stageperiode voornamelijk bezig geweest met de implementatie van nieuwe software waardoor er veel is veranderd in het productieproces van PensioenVizier. Pensioenboeken worden nu op een efficiëntere wijze digitaal ontworpen en bevatten duidelijke grafieken zodat relaties gelijk een beeld krijgen bij hun financiële situatie.

Ik vond het leuk om met de nieuwe software te werken en hierover met Marcel te sparren om zo te ontdekken wat de beste manier is om het nieuwe productieproces in te delen.

Tijdens deze stage heb ik veel geleerd over financial planning en weet ik wat je als zelfstandig ondernemer allemaal moet regelen op financieel gebied.

Verder ben ik erg gegroeid in plannen en vooruit kijken. Als student is plannen redelijk belangrijk , maar zodra je werkzaam bent in een dynamisch bedrijf zoals PensioenVizier is een goede planning van groot belang en kun je het je niet zomaar veroorloven om fouten te maken. Als stagiair krijg je je verantwoordelijkheden en leer je daar mee om te gaan.

Ik heb met veel plezier stage gelopen bij PensioenVizier. Tevens heb ik veel gelachen met mijn mede stagiair, Marcel, Chantal en natuurlijk de hond Soof.

Ik wil jullie allen dan ook hartelijk bedanken voor de mooie tijd die ik bij PensioenVizier heb gehad!

Tobias Tilon (sep. 2015 – feb. 2016)