150+

Google reviews

20+

Jaar pensioenadvies op maat

<30

Minuten reactie

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij de AOV specialist zorgt voor een inkomen wanneer je niet of niet volledig kunt werken door ziekte. Daarnaast is een AOV ook een belangrijke pijler voor een solide pensioenopbouw. Tijdens je werkzame leven bouw je pensioen op en wanneer de inkomsten verminderen of zelfs helemaal wegvallen, heeft dat ook invloed op jouw pensioen.
Kijk voor een overzicht van jouw pensioen op www.mijnpensioenoverzicht.nl.

Bereken jouw AOV-premie

AOV een belangrijke “wel ziek, toch geld polis.”

Als AOV specialist zorgen wij voor jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering in vier stappen:

  1. Telefonische intake met prijsindicatie, hier zijn geen kosten aan verbonden. Natuurlijk rekenen we hier niets voor. We helpen je maar wat graag op weg!
  2. Doorspreken van de verschillende offertes. De kosten hiervan zijn € 395,- Wij vragen verschillende offertes op en bespreken de voor- en nadelen van verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Ook finetunen we jouw doelstelling, financiële positie en mogelijkheden.
  3. Analyse en advies. Hiervoor rekenen wij € 355,-. We bespreken de bestaande dekkingen, vergelijken de premies en voorwaarden, beoordelen offertes, doen mogelijk een toetsing voor medische acceptatie en stellen ons adviesrapport op. Dit kan zowel telefonisch als bij ons op kantoor.
  4. Wij zorgen voor het jaarlijkse beheer. De jaarlijkse beheervergoeding inclusief alle zorg € 480,-. Bij de opstart begeleiden en controleren wij al het papierwerk tot en met de polis. Hierbij is ook het traject rondom de medische acceptatie en indien nodig mogelijke alternatieven inbegrepen. Jaarlijks vinden herinnering en controle van het verzekerd bedrag, controle van eventuele mutaties, administratie, begeleiding en interventie bij een schadebehandeling plaats. Elke drie jaar voeren wij een marktscan voor product en/of tariefswijzigingen uit zodat je optimaal verzekerd bent en blijft tegen de scherpste prijs.

Weet je niet zeker of je een AOV wilt? Er zijn natuurlijk ook alternatieven voor een AOV.

Vinden het doorspreken (2) en het adviseren (3) in één gesprek plaats, dan zijn de kosten € 695,- in plaats van € 750.
Handel je alle stappen telefonisch met ons af, dan geven wij een korting van 25%. 

Vergelijk zelf via Yezzer!

Pensioenvizier en pensioen

PensioenVizier heeft een jarenlange ervaring op het gebied van pensioenen. Wij realiseren de beste voorwaarden tegen de laagste kosten. Laat ons doen waar wij goed in zijn, zodat jij je geheel en onbezorgd kunt toeleggen op jouw vakmanschap.

Bij PensioenVizier ben je verzekerd van:

  • Scherpe prijzen.
  • Een divers aanbod en ervaring met AOV-leveranciers.
  • Dienstverlening op hoog niveau. Klik hier voor referenties.
  • Geen verborgen kosten en onze vergoeding is fiscaal aftrekbaar.
  • Garantie dat jouw besparing kan oplopen tot 40% ten opzichte van je huidige premie.

Ervaring van relaties over PensioenVizier

Het eerste belang voor PensioenVizier is het belang van de klant. Dit belang kan verschillende invalshoeken hebben bijvoorbeeld inzicht in alle regelingen, overzicht en samenhang tussen de fiscalisten, vermogensbeheer en verzekerde zaken, voordeel in prijs en persoonlijke begeleiding. Onze relaties delen graag hun ervaring met de diensten van PensioenVizier. Ben je benieuwd wat relaties over ons zeggen? Bekijk dan de referenties.

Premieverlaging AOV door goed te kiezen

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering hoeft niet duur te zijn. Draai alleen aan de goede knoppen! Wij noemen een aantal van deze ´knoppen´ in ons artikel over de arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Meer weten?

Ga voor een persoonlijk adviesgesprek!

Begin vandaag met “nu lekker leven, straks lekker leven!”

Paul Verbeek

Paul Verbeek (PensioenVizier Schinveld) is niet alleen een gepassioneerd pensioenadviseur, hij coacht na een succesvolle eigen volleybalcarrière ook diverse volleybalteams. Het coachen van mensen zit hem in het bloed. Zo brengt hij jou met plezier en humor naar jouw doel.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.