150+

Google reviews

20+

Jaar pensioenadvies op maat

<30

Minuten reactie

Mijn Adviesgesprek

Tijdens de coronacrisis zijn digitale meetings in opkomst geraakt. Ook na de coronacrisis zullen de digitale meetings veel worden gebruikt. Wij van PensioenVizier willen jou tijdens en na deze crisis alsnog van dienst zijn met pensioenadvies! We delen graag ons scherm met jou. Zo kijk jij mee met één van onze adviseurs. Daarnaast kan je altijd vragen stellen aan de adviseur.

Adviesgesprek aanvragen

Wanneer is advies onafhankelijk?

Advies is onafhankelijk als de adviseur de klant centraal stelt en geen beloningen van derden ontvangt. Dit uit zich niet alleen in geld, maar kunnen ook andere voordelen voor de adviseur zijn. Bij pensioenadvies worden er 4 belangen tegelijk gediend:

1. Het belang van de klant

Het belang van de klant is bij PensioenVizier prioriteit nummer één. De klant wordt eerlijk en transparant geadviseerd. Hij wil de beste adviezen voor hem/haar, gekoppeld aan de individuele eisen van de klant. Wij van PensioenVizier staan voor eerlijkheid en transparantie. Bij ons staat de klant centraal. Nu lekker leven, straks lekker leven!

2. Het belang van de adviseur

Er is ook een belang bij de adviseur. Dit is dat de adviseur de klant zodanig adviseert dat hij/zij deze adviezen opvolgt, en daar tevreden mee is. Daarnaast wordt de adviseur beloond voor deze adviezen. De adviseur moet natuurlijk ook volgend jaar aan jou kunnen adviseren!

3. Voldoen aan de wetgeving

Om compliant te zijn, moeten wij ons houden aan de wet- en regelgeving van de financiële dienstverlening. Wanneer je besluit bij ons klant te worden, ontvang je een dienstverleningsdocument. Hier staat precies in wat je kunt verwachten van PensioenVizier als dienstverlener in de financiële sector.

4. Integer handelen

Integer handelen is erg belangrijk voor een adviseur. Dit houdt in dat een adviseur eerlijk en betrouwbaar advies geeft, gekoppeld aan jouw individuele wensen en behoeften. Ook gaat hij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens (Algemene Verordening Persoons Gegevens). Nog steeds vragen over onze dienstverlening? Onze adviseurs staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden!

Kijk voor een overzicht van jouw pensioen op www.mijnpensioenoverzicht.nl

Waarom pensioenadvies?

Pensioenadvies geven wij aan ondernemers, maar wij adviseren ook collectief pensioen. De voordelen van pensioenadvies zijn:

  • Dat je weet waar je aan toe bent op financieel gebied.
  • Je betaalt nooit teveel belasting.
  • Je verzekert alleen dat wat nodig is.
  • Persoonlijke begeleiding.

Het meest gehoorde antwoord die wij krijgen bij de vraag; “Wat zijn je wensen omtrent je pensioen?” is: “ik wil er niet op achteruit gaan, ik wil mijn huidige levensstandaard behouden.” Dat houdt dus in dat de mensen niet willen inleveren. Omdat ondernemers hun eigen pensioen moeten regelen, is het handig om op tijd te weten wat je nodig hebt. Het beste tijdstip om te beginnen is gister.

Begin dus vandaag! Begin je vandaag, dan worden eventuele ‘financiële gaten’ op tijd ontdekt en kan dit tijdig gedicht worden. Zo beperk je de eventuele ‘schade’ en kan je tijdens je pensioen je huidige levensstandaard behouden.

Test: is PensioenVizier iets voor mij?

Waarom digitaal pensioenadvies?

Tijdens corona was samenkomen niet altijd even handig. Hierom was een digitale meeting de ideale uitkomst. Om je mee te nemen in ons pensioenverhaal, bieden wij schermdelen aan. Zo kan jij meekijken met de adviseur, en andersom waar dit nodig is. Deze mogelijkheid bieden wij ook na de coronacrisis aan.

Verschil digitaal en niet-digitaal pensioenadvies

Verschil tussen digitaal en niet-digitaal onafhankelijk pensioenadvies is er inhoudelijk niet, dit is in beide gevallen hetzelfde. In beide gevallen staat de klant centraal. Echter, waar wel verschil in zit, is de tijd en intimiteit voor beide partijen.

Ga voor een persoonlijk adviesgesprek!

Begin vandaag met “nu lekker leven, straks lekker leven!”

Marcel Wallage

Financieel planner vanuit Sneek en Amsterdam. Voor onafhankelijk, begrijpelijk en persoonlijk advies aan ondernemers en bedrijven! Auteur “denk niet aan je pensioen”. Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen en mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.