Kennisbankartikel:

Waar staat PensioenVizier voor?

De geschiedenis

PensioenVizier is op 1 maart 2003 begonnen om vrijwel uitsluitend collectieve excedent pensioenen te adviseren.
Dit zijn aanvullende pensioenen op bestaande pensioenregelingen.

PensioenVizier

We analyseerden eerst het pensioen van de relatie, we wisten dan hoeveel pensioen hij had. Vervolgens inventariseerden we de wens van de relatie. Het verschil was een pensioentekort of een pensioenoverschot. Bij een tekort gingen we aan de slag.

Het pensioengat dichten deden we op een voor de klant zeer voordelige manier. We gebruikten een aantal componenten om dit excedent pensioen tot stand te brengen zoals:- vrije dagen- spaarloon- overuren. Door deze manier van adviseren kostte het de medewerker geen netto inkomen en de werkgever betaalde, door het opstarten van deze regeling een lager sociaal verzekeringsloon.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

 

PensioenVizier 2.0

Vanaf 2009 zijn we overgegaan op het adviseren op fee basis. Dit klinkt eenvoudig maar had in die tijd nogal wat voeten in de aarde. Relaties moesten opeens een factuur voldoen, terwijl men gewend was dat de beloning uit de premie kwam.

In deze tijd zijn we ons gaan toeleggen op twee specialismen:

1. collectieve regelingen

2. pensioen voor de ondernemers

 

PensioenVizier nu

Inmiddels bestaan we ruim 19 jaar. We hebben een groeiend bestand en steeds meer tevreden relaties. Het advies dat we geven is duurzaam doordat we de relatie ieder jaar een aantal keer zien. We groeien dus mee met onze relatie. In het verleden kwam de groei uitsluitend via referenties. Deze referenties kwamen van bestaande relaties en van de accountants- en administratiekantoren.
Tegenwoordig weten de ondernemers en bedrijven ons via internet goed te vinden.

 

PensioenVizier voor de ondernemer

Het advies bestaat uit de drie pensioenen voor de ondernemer, we bekijken het pensioen vanuit drie invalshoeken:

– fiscaal juridisch,- vermogensbeheer, – verzekeringstechnische zaken

  • Ouderdomspensioen – lang leven risico. Hiermee dekken we het risico van lang leven, op het moment dat je stopt met werken heb je een pot met geld nodig
  • Nabestaandenpensioen – kort leven risico. Op het moment van overlijden hebben de nabestaanden (in de meeste gevallen) geld nodig.
  • Arbeidsongeschiktheidspensioen – rot leven risico. We inventariseren de draagkracht en geven een passend advies. We vergelijken verschillende AOV’s op prijs en voorwaarden.

 

Pensioenadvies voor het bedrijf 

Als bedrijf heb je wellicht een collectieve pensioenregeling die binnenkort komt te vervallen of je wilt een collectief pensioen opstarten. Dan is PensioenVizier de juiste partner voor jou.

Juist omdat we doorvragen bij de inventarisatie, vooruitkijken en pro-actief zijn. Dit leggen we vast in verschillende documenten, zodat je altijd na kunt kijken waarom er wat geadviseerd is.

Nooit verrassingen, altijd een pensioen dat up-to-date is en belangrijker een aanspreekpunt als er vragen zijn. Geen telefoonbeantwoorder, geen callcenter je krijgt gewoon Chantal, Paul, of Marcel aan de lijn!

Heb je vragen bel ons gerust 088-9000900

 

[contact-form-7 id="14181" title="Landing page form"]

Mail mij dit overzicht

Mail mij dit overzicht en krijg inzicht in alle collectieve pensioen mogelijkheden.

Je staat toe dat wij je de uitkomsten van de pensioenrekentool toesturen en andere handige tips en tools met je delen. We spammen je niet en je kunt je bij elke e-mail eenvoudig weer uitschrijven.

Lees meer over hoe wij met persoonlijke gegevens omgaan in ons privacybeleid.

Mail mij dit overzicht

Mail mij dit overzicht en krijg inzicht in alle pensioen mogelijkheden.

Je staat toe dat wij je de uitkomsten van de pensioenrekentool toesturen en andere handige tips en tools met je delen. We spammen je niet en je kunt je bij elke e-mail eenvoudig weer uitschrijven.

Lees meer over hoe wij met persoonlijke gegevens omgaan in ons privacybeleid.

Aanvraag gratis adviesgesprek

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan en krijg inzicht in jouw pensioen mogelijkheden.

Lees meer over hoe wij met persoonlijke gegevens omgaan in ons privacybeleid.

Pensioenupdates, ja graag!

Schrijf je nu in voor onze pensioenupdates en ontvang onze 7 extreem waardevolle tips voor een goed pensioen!

Net als jij hebben wij ook een hekel aan SPAM, daar hoef je niet bang voor te zijn.