145+

Google reviews

20+

Jaar pensioenadvies op maat

<30

Minuten reactie

De geschiedenis

PensioenVizier is op 1 maart 2003 begonnen om vrijwel uitsluitend collectieve excedent pensioenen te adviseren.
Dit zijn aanvullende pensioenen op bestaande pensioenregelingen.

PensioenVizier

We analyseerden eerst het pensioen van de relatie, we wisten dan hoeveel pensioen hij had. Vervolgens inventariseerden we de wens van de relatie. Het verschil was een pensioentekort of een pensioenoverschot. Bij een tekort gingen we aan de slag.

Het pensioengat dichten deden we op een voor de klant zeer voordelige manier. We gebruikten een aantal componenten om dit excedent pensioen tot stand te brengen zoals:- vrije dagen- spaarloon- overuren. Door deze manier van adviseren kostte het de medewerker geen netto inkomen en de werkgever betaalde, door het opstarten van deze regeling een lager sociaal verzekeringsloon.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

PensioenVizier 2.0

Vanaf 2009 zijn we overgegaan op het adviseren op fee basis. Dit klinkt eenvoudig maar had in die tijd nogal wat voeten in de aarde. Relaties moesten opeens een factuur voldoen, terwijl men gewend was dat de beloning uit de premie kwam.

In deze tijd zijn we ons gaan toeleggen op drie specialismen:

1. collectieve regelingen

2. pensioen voor de ondernemers

3. pensioen voor particulieren

PensioenVizier nu

Inmiddels bestaan we ruim 20 jaar. We hebben een groeiend bestand en steeds meer tevreden relaties. Het advies dat we geven is duurzaam doordat we de relatie ieder jaar een aantal keer zien. We groeien dus mee met onze relatie. In het verleden kwam de groei uitsluitend via referenties. Deze referenties kwamen van bestaande relaties en van de accountants- en administratiekantoren.
Tegenwoordig weten de ondernemers en bedrijven ons via internet goed te vinden.

PensioenVizier voor de ondernemer

Het advies bestaat uit de drie pensioenen voor de ondernemer, we bekijken het pensioen vanuit drie invalshoeken:

– fiscaal juridisch,- vermogensbeheer, – verzekeringstechnische zaken

  • Ouderdomspensioen – lang leven risico. Hiermee dekken we het risico van lang leven, op het moment dat je stopt met werken heb je een pot met geld nodig
  • Nabestaandenpensioen – kort leven risico. Op het moment van overlijden hebben de nabestaanden (in de meeste gevallen) geld nodig.
  • Arbeidsongeschiktheidspensioen – rot leven risico. We inventariseren de draagkracht en geven een passend advies. We vergelijken verschillende AOV’s op prijs en voorwaarden.

Pensioenadvies voor het bedrijf 

Als bedrijf heb je wellicht een collectieve pensioenregeling die binnenkort komt te vervallen of je wilt een collectief pensioen opstarten. Dan is PensioenVizier de juiste partner voor jou.

Juist omdat we doorvragen bij de inventarisatie, vooruitkijken en pro-actief zijn. Dit leggen we vast in verschillende documenten, zodat je altijd na kunt kijken waarom er wat geadviseerd is.

Nooit verrassingen, altijd een pensioen dat up-to-date is en belangrijker een aanspreekpunt als er vragen zijn. Geen telefoonbeantwoorder, geen callcenter je krijgt gewoon Chantal, Paul, Sabine, Brenda of Marcel aan de lijn!

Pensioenadvies voor particulieren

Sinds 2023 zijn we ook echt actief voor particulieren. Heel veel particulieren weten de weg naar ons te vinden. Iedere dag weer. Of het nu gaat om financiële planning (heb ik wel genoeg..?) of waardeoverdracht (hoe -en of- moet ik deze pensioenen samenvoegen) we helpen je graag verder. Inmiddels hebben we speciale tarieven voor deze doelgroep.

Heb je vragen bel ons gerust 088-9000 900

 

Ga voor een persoonlijk adviesgesprek!

Begin vandaag met “nu lekker leven, straks lekker leven!”

Marcel Wallage

Financieel planner vanuit Sneek en Amsterdam. Voor onafhankelijk, begrijpelijk en persoonlijk advies aan ondernemers en bedrijven! Auteur “denk niet aan je pensioen”. Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen en mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.