150+

Google reviews

20+

Jaar pensioenadvies op maat

<30

Minuten reactie

Onze klanten wisten het natuurlijk al langer, maar wist jij ook al dat onderzoek heeft aangetoond dat professioneel financieel advies niet (alleen) is uit te drukken in geld? De HAN University of Applied Sciences heeft hier een studie aan gewijd en geeft in haar rapport aan dat financieel advies een veel bredere opbrengst heeft dan ‘slechts’ concrete financiële zaken.

Test: is PensioenVizier iets voor mij?

Materiële voordelen

Wanneer je investeert in een professioneel, goed onderbouwd financieel advies, dan krijg je daar veel voor terug. Uiteraard levert het materiële zaken op, zoals meer buffers voor later, een goede dekking en lagere premies van verzekeringen en een betere beheersing van risico’s. Een belangrijk aspect van een financieel adviseur is dat hij objectief kan kijken naar jouw financiële zaken. Wij kijken van een afstandje naar jouw situatie als geheel. Daardoor kunnen wij, met onze jarenlange ervaring, rationele adviezen geven.  Dit om, waar nodig, tegenwicht te bieden aan jouw emotionele impulsen.

Pensioen gaat over geluk, niet over geld!

Daarnaast levert een goed advies ook veel immateriële zaken op, die wel degelijk van grote waarde zijn. Denk hierbij aan een betere nachtrust, je dromen kunnen waarmaken en een onbezorgd leven kunnen leiden. De HAN University laat hiermee zien dat professioneel financieel advies bijdraagt aan de ontwikkeling van brede welvaart. Dit sluit precies aan bij de doelstelling van PensioenVizier: “Nu lekker leven, straks lekker leven”! Wij vinden dat pensioen gaat over geluk, niet over geld. Daarom inventariseren wij niet alleen de concrete financiële situatie nu en in de toekomst, maar brengen wij vooral in kaart wat jouw wensen, dromen en doelen zijn.

Recht op je doel afgaan

Voor het uitwerken van jouw toekomstplaatje maken wij gebruik van verschillende middelen. Natuurlijk hebben we regelmatig een gesprek om te kijken of alles nog goed loopt. Misschien hebben er veranderingen plaatsgevonden waardoor het nodig is om bepaalde zaken bij te stellen? Deze gesprekken kunnen digitaal of in persoon plaatsvinden, het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Daarnaast hebben wij een financieel dashboard waar jij 24/7 toegang toe hebt. Dit dashboard geeft jou inzicht in jouw financiële situatie. Het speelt niet alleen in op jouw pensioenjaren, maar ook op onverwachte gebeurtenissen als arbeidsongeschiktheid en overlijden. Want natuurlijk wil jij dat ook dan alles goed geregeld is voor jou en/of je geliefden.

Neem vrijblijvend contact op

Tussenpersoon?

Wanneer mensen denken aan een pensioenadviseur, denken zij al gauw aan een tussenpersoon. In zekere zin is dat natuurlijk ook zo. Wanneer je aan de slag gaat met je financiën, heb je grofweg met drie onderdelen te maken:

1. Fiscaal juridisch
2. Verzekeringstechnisch
3. Vermogensbeheer

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om voor ieder onderdeel een adviseur in te schakelen: een fiscaal jurist, een verzekeringstussenpersoon en een vermogensbeheerder. Het nadeel hiervan is echter dat je drie verschillende partijen betaalt die ook nog eens niet van elkaar weten wat ze aan het doen zijn. Zo is er bij deze partijen nooit een overkoepelend zicht op de situatie. Wij van PensioenVizier vormen voor jou de schakel tussen deze drie partijen. We houden contact met bijvoorbeeld de diverse verzekeraars en vermogensbeheerders en doordat wij oog houden voor de situatie als geheel , zorgen wij ervoor dat alles op elkaar is en blijft afgestemd. Wij zijn echter niet ‘slechts’ een tussenpersoon. Wij zijn adviseur, jóuw adviseur. Wij staan naast jou en begeleiden jou naar het financiële leven dat jij voor ogen hebt!

Financieel advies is van maatschappelijk belang

Uit tientallen (wetenschappelijke) studies blijkt dat de waarde van financieel advies een grote impact heeft op de emoties van de klanten. Een goed advies geeft namelijk inzicht, veiligheid en rust aan mensen die worstelen met financiële vraagstukken, of dit nu zelfstandig ondernemers, werknemers of werkgevers zijn. Wanneer je je financieel kwetsbaar voelt, heeft het dus een grote meerwaarde om te investeren in een professioneel financieel advies.

Uit bovenstaande kunnen we opmaken dat het een maatschappelijke noodzaak is dat goed financieel advies toegankelijk is voor iedereen. Het team van PensioenVizier onderschrijft deze noodzaak en daarom doen wij ons best om iedereen te kunnen helpen. Een eerste adviesgesprek bij ons is dan ook altijd gratis en onze dienstverlening is persoonlijk, deskundig en op maat gemaakt. Wil jij, net als onze klanten, ervaren welke voordelen een goed financieel advies biedt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088- 9000 900 of via info@pensioenvizier.nl!

Ga voor een persoonlijk adviesgesprek!

Begin vandaag met “nu lekker leven, straks lekker leven!”

Sabine Terwisscha

Mijn naam is Sabine Terwisscha en sinds 2021 werk ik als adviseur bij PensioenVizier.

Ik heb aan de Rijksuniversiteit Groningen de studies Nederlandse Taal en Cultuur en Neerlandistiek gevolgd, beiden met de specialisatie Historische Letterkunde. Aanvullend heb ik nog een kortere opleiding tot orthomoleculair voedingsdeskundige gevolgd. Ik studeer graag en toen ik bij PensioenVizier kwam werken, heb ik me dan ook zo snel mogelijk omgeschoold tot adviseur. Ik heb hiervoor alle relevante WFT-opleidingen succesvol afgerond, waaronder WFT Vermogen, WFT Inkomen en WFT Pensioen.

Als adviseur voor ondernemers mag ik mij bezighouden met een heel andere tak van sport. Ik kijk graag samen met onze relaties naar hun situatie om de beste oplossing te vinden voor al hun pensioenvraagstukken. Daarnaast adviseer ik werkgevers over de pensioenregeling voor hun werknemers.

“Nu lekker leven, straks lekker leven”! Dat is onze missie, voor zowel onze klanten als voor onszelf, en daar draag ik dan ook graag aan bij!

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.