145+

Google reviews

20+

Jaar pensioenadvies op maat

<30

Minuten reactie

Over PensioenVizier

PensioenVizier is een jong en gedreven bedrijf dat pensioen adviseert en met name communiceert aan directeur-grootaandeelhouders, ondernemers en werknemers. Dit doen wij door middel van business tot business. Wij helpen relaties het leven te leiden zoals zij dat willen, zonder dat zij ooit zonder geld komen te zitten. Dit betekent vrijheid zonder verrassingen. Onze dienstverlening is gebaseerd op dat we relaties datgene geven wat zij willen ontvangen. Bij PensioenVizier hebben wij vacatures voor een HBO stage.

Lees hier wat andere stagiaires ervan vonden…

Werkervaring opdoen tijdens je stage

Misschien anders dan bij andere bedrijven of kantoren, maar wij zien je als een volwaardig junior werknemer van PensioenVizier. Dat is even wennen in het begin. Van de collegebanken naar kantoor, ineens achter de telefoon en alle e-mails zorgvuldig beantwoorden. Hiermee doe je wel direct ervaring op met de realiteit voor de komende 45 jaar. Jij bent samen met de andere mensen op kantoor een direct aanspreekpunt voor de klant.

We hebben twee vacatures HBO stage;

1. Marketing en sales

Als het goed is, vind jij het leuk om ons te helpen met marketingactiviteiten. Hier geven we je dan ook alle kans voor. Marketing is breed, wij werken aan online en offline marketing, social media campagnes en real life events.

2. Backoffice

Processen begeleiden en verbeteren, dat is je lust en je leven. Iedere keer weer iets slims uitvinden om het toch beter te doen. Je bedenkt het, overleg en dan implementatie. Bij ons kan dat!

Plezier, activiteit en verantwoordelijkheid

Je krijgt als stagiair veel vrijheid om naar eigen inzicht je werkzaamheden in te vullen. Je krijgt een volwaardige binnendienstfunctie waarin contact met de klant centraal staat. De mate van pro-activiteit bepaalt je werkzaamheden en bijbehorende verantwoordelijkheden.

Deze stage biedt je een unieke kans om mee te werken in een groeiende onderneming binnen de financiële sector en bezig te zijn met innovatie. Bovenal hechten wij binnen PensioenVizier veel waarde aan plezier en gezelligheid op de werkvloer.

 

Stage functie-eisen

We zijn op zoek naar een enthousiaste, gestructureerde en ambitieuze marketing/economie student met aantoonbare affiniteit met online marketing.

  • 3e of 4e jaars student die een HBO of WO opleiding volgt;
  • Opleidingsrichting bedrijfskunde MER, commerciële economie, marketing en communicatie, management,  informatica of  Small business en retail management;
  • Excellente schrijf– en communicatievaardigheden;
  • Ambitie om bij te dragen aan het verbeteren van een onderneming;
  • Passie voor innovatie en ondernemen;

Stage aanvullende informatie

De stage gaat van start op (of rond) september 2023, heeft een looptijd van minimaal vijf maanden en vereist een beschikbaarheid van vijf dagen per week. We staan open voor verschillende stageopdrachten. Dit kan variëren van bijvoorbeeld een klanttevredenheidsonderzoek tot een procesoptimalisatie. Op basis van een fulltime werkweek krijg je een stagevergoeding van €275,- per maand.

Solliciteren

Kortom, heb jij interesse in de vacature HBO stage bij PensioenVizier? Je kunt solliciteren door een motivatiebrief en je curriculum vitae op te sturen naar info@pensioenvizier.nl en wie weet loop jij binnenkort stage bij PensioenVizier.

Ga voor een persoonlijk adviesgesprek!

Begin vandaag met “nu lekker leven, straks lekker leven!”

Marcel Wallage

Financieel planner vanuit Sneek en Amsterdam. Voor onafhankelijk, begrijpelijk en persoonlijk advies aan ondernemers en bedrijven! Auteur “denk niet aan je pensioen”. Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen en mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.