Pensioenadvies aan Mr. A Punt

In deze video kun je zien hoe Mr. A. Punt, een relatie van PensioenVizier, zijn pensioenadvies ervaart. Hij omschrijft zijn ervaring met PensioenVizier in drie woorden.

PensioenVizier is …
– Helder
– Duidelijk
– Speelt goed in op mijn situatie

Volgens de heer Punt regelt Marcel zijn pensioen door helder en duidelijk een verhaal te vertellen en door in te spelen op zijn persoonlijke situatie. Het enige wat de heer punt wil is later een goed pensioen en geen gedoe.

Het adagium van PensioenVizier is “Nu lekker leven, straks lekker leven” Dus nu genieten van het geld dat je verdient, maar ook genieten van jouw geld als je stopt met werken.

PensioenVizier zorgt er door duidelijke en gebruiksvriendelijke software voor dat jij 24/7 inzicht hebt in jouw financiële situatie. Jouw toekomst heb je natuurlijk zelf in de hand, maar wij proberen je wel zo goed mogelijk te adviseren om het beste pad te kiezen.

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Elk pensioengesprek wordt face-to-face gehouden. Wij nodigen relaties altijd uit bij ons op kantoor en, als dat beter uitkomt komen wij bij jou op locatie.

Geen pensioengesprek is hetzelfde! Het pensioenadviesgesprek is maatwerk en wordt afgestemd op jouw persoonlijke doelen en wensen.

Heb jij ook interesse in een goede financiële planning? Nu lekker leven, straks ook lekker leven? Neem dan nu contact op met PensioenVizier en begin met het bouwen van jouw eigen toekomst!

Je kunt contact met ons opnemen via 088 9000 900 of laat een bericht achter op onze contactpagina, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wist je dat het kennismakingsgesprek vrijblijvend en op onze kosten is?

Marcel Wallage

Financieel planner vanuit Sneek en Amsterdam. Voor onafhankelijk, begrijpelijk en persoonlijk advies aan ondernemers en bedrijven! Auteur “denk niet aan je pensioen”. Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen en mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.