Pensioenadvies R. Oenema

In deze video kun je zien hoe de heer R. Oenema, eigenaar van Virtus accountancy, zijn pensioenadvies ervaart. Hij omschrijft zijn ervaring met PensioenVizier in drie punten.

PensioenVizier…

  • Geeft echt aandacht aan de situatie van de ondernemer;
  • Goede pensioenoplossingen;
  • Op maat voor de ondernemer.

Volgens de Heer Oenema zijn wij helemaal gek van pensioen. En natuurlijk slaat hij daarmee de spijker op de kop. Verder zegt hij dat als je wat met pensioen wilt doen, je contact kunt opnemen met PensioenVizier.

PensioenVizier onderscheid zichzelf van andere pensioenadviesbureaus door echt aandacht te schenken aan de persoonlijke situatie van de ondernemer. PensioenVizier levert maatwerk en het pensioenadvies zal voor elke ondernemer anders zijn. PensioenVizier probeert een passende oplossing te zoeken voor de financiële situatie van elke relatie.

Het pensioenadvies van PensioenVizier is dus erg gericht op de situatie van de ondernemer. Tijdens het pensioengesprek nemen wij altijd ruim de tijd om jouw behoeftes te inventariseren, zodat wij een duidelijk beeld hebben van jouw situatie. Aan de hand van dit gesprek stellen wij een pensioenadvies op. Het gesprek wordt altijd face-to-face afgenomen door onze pensioenadviseurs. Hiervoor bieden wij twee opties. Wij komen naar jou toe, of jij naar ons.

Inzicht in jouw toekomst krijg je door middel van onze financiële planning. PensioenVizier zorgt er met duidelijke en gebruiksvriendelijke software voor, dat jij 24/7 inzicht hebt in jouw financiële situatie. Jouw toekomst heb je natuurlijk zelf in de hand, maar wij proberen het pad zo goed mogelijk voor jou te plaveien.

Heb jij ook interesse in een goede financiële planning? Nu lekker leven, straks ook lekker leven? Neem dan nu contact op met PensioenVizier en begin met het bouwen van jouw eigen toekomst!

Je kunt contact met ons opnemen via 088 9000 900 of laat een bericht achter op onze contactpagina, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Wist je dat het kennismakingsgesprek vrijblijvend en op onze kosten is?

Marcel Wallage

Financieel planner vanuit Sneek en Amsterdam. Voor onafhankelijk, begrijpelijk en persoonlijk advies aan ondernemers en bedrijven! Auteur “denk niet aan je pensioen”. Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen en mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.