Pensioen voor jouw werknemers, snel geregeld

Duidelijk. Eerlijk. Persoonlijk.

 Je bent een bedrijf begonnen, het gaat goed en je neemt je eerste personeelslid aan. Daarna groei je verder, omringt jezelf met leuke collega’s en geeft loonsverhoging, bonussen en andere goede arbeidsvoorwaarden om ervoor te zorgen dat die leuke collega’s ook bij je blijven werken. 

Je hebt nu een stevige fundatie staan en dan.. komt pensioen om de hoek kijken. Snel en gemakkelijk een pensioenregeling opstarten? Kies voor PensioenVizier! 

  • Gratis indicatie van baten en lasten!
  • Persoonlijk advies, gericht op jouw situatie
  • Specialist in pensioenadvies; wij denken, ademen en dromen van pensioen
Neem contact met ons op!

Ga direct voor duidelijkheid, wij reageren binnen 1 dag!

Bedrijven kiezen voor PensioenVizier omdat

Per maand wijzigen

Lekker flexibel precies zoals jij het wilt. De regeling makkelijk te veranderen zonder extra kosten!

Scherpe prijs & lage kosten

Wij streven naar een ultieme klantbeleving en daar horen lage kosten bij! Zo weten jij en je werknemers waar ze aan toe zijn.

Geen contractduur

Wij geloven in de vrijheid van de klant. Daarom kennen we geen contractduur. Ieder contract is per twee maanden opzegbaar.

Mooie rendementen

Natuurlijk houden we de performance van iedere aanbieder in de gaten. Zo weten wij de verschillen tussen risico en rendement.

Groen beleggen

Klimaatverandering is een wereldwijde uitdaging. Het kan lastig zijn hier een goede beslissing in te maken. Wij helpen!

Communicatie in 4 talen

Spreek je Nederlands, Engels, Fries of Duits? Wij spreken het terug! Zo houden wij het voor al jouw werknemers begrijpelijk!

Wat andere bedrijven over ons zeggen

Toeck / Castelein

De keuze voor PensioenVizier lag voor de hand, omdat het bedrijf dat we overnamen (Castelein) al een regeling had lopen via PensioenVizier. In die tijd zaten wij nog bij een bedrijfstakpensioenfonds en PensioenVizier heeft, na het werkingssfeeronderzoek geregeld dat we daar weg konden. Als werkgever vind ik dat er een pensioenregeling moet zijn, maar het moet ook een goede regeling zijn. Ik zit niet in deze materie en dan is het goed om een professional naast je te hebben.

Jan Willem Griep - Floriade

Bij het tot stand komen van de pensioenregeling werd er niet over één nacht ijs gegaan. PensioenVizier heb ik ervaren als een meedenkende partij die zich verdiept heeft in onze situatie en onze wensen. Er kwamen ook geen standaard riedeltjes. Het resultaat was een pensioenregeling die bij ons past en die goed voelt. Als ik terugkijk op het tot stand komen van de pensioenregeling, was het een mooi en goed traject.

Mevr. S. Dijkstra Nagelhout - Het4kant

Uiteindelijk heeft PensioenVizier voor zowel de personeelsleden als voor de directieleden van Advies-& ingenieursbureau het4kant b.v. een goed advies afgegeven inzake pensioenen en financiële planning. Wij zijn erg tevreden over de aanpak van PensioenVizier. Er is eerst een advies afgegeven waarna wij in alle vrijheid konden beslissen of we de adviezen al dan niet op wilden volgen.

Robert-Jan Lippevelde

Ik had geen twijfels om met PensioenVizier in zee te gaan. Ik was benieuwd geworden na het horen van verhalen van andere ondernemers en DGA's over hun dienstverlening. Over de dienstverlening ben ik tevreden. PensioenVizier zorgt voor zowel onze werknemers als voor de DGA's voor een goede pensioenregeling. Ik zou PensioenVizier aanraden bij ondernemers met twijfels over hun pensioen en bij DGA’s voor zowel hun eigen pensioen als die voor de werknemers.

Copyright © 2021 PensioenVizier Pensioenadvies, alle rechten voorbehouden.   Privacy verklaring    Algemene voorwaarden    Sitemap    Colofon    Disclaimer

PensioenVizier scoort een 4,9 / 5 op basis van 86 Google reviews 

Mail mij dit overzicht

Mail mij dit overzicht en krijg inzicht in alle collectieve pensioen mogelijkheden.

Je staat toe dat wij je de uitkomsten van de pensioenrekentool toesturen en andere handige tips en tools met je delen. We spammen je niet en je kunt je bij elke e-mail eenvoudig weer uitschrijven.

Lees meer over hoe wij met persoonlijke gegevens omgaan in ons privacybeleid.

Mail mij dit overzicht

Mail mij dit overzicht en krijg inzicht in alle pensioen mogelijkheden.

Je staat toe dat wij je de uitkomsten van de pensioenrekentool toesturen en andere handige tips en tools met je delen. We spammen je niet en je kunt je bij elke e-mail eenvoudig weer uitschrijven.

Lees meer over hoe wij met persoonlijke gegevens omgaan in ons privacybeleid.

Aanvraag gratis adviesgesprek

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan en krijg inzicht in jouw pensioen mogelijkheden.

Lees meer over hoe wij met persoonlijke gegevens omgaan in ons privacybeleid.

Pensioenupdates, ja graag!

Schrijf je nu in voor onze pensioenupdates en ontvang onze 7 extreem waardevolle tips voor een goed pensioen!

Net als jij hebben wij ook een hekel aan SPAM, daar hoef je niet bang voor te zijn.