Ga voor een gratis pensioenofferte!

In een paar stappen inzicht in kosten!

 Je bent een bedrijf begonnen, het gaat goed en je neemt je eerste personeelslid aan. Daarna groei je verder, omringt jezelf met leuke collega’s en geeft loonsverhoging, bonussen en andere goede arbeidsvoorwaarden om ervoor te zorgen dat die leuke collega’s ook bij je blijven werken. 

Je hebt nu een stevige fundatie staan en dan.. komt pensioen om de hoek kijken. Snel en gemakkelijk een pensioenregeling opstarten? Kies voor PensioenVizier! 

  • Gratis indicatie van baten en lasten!
  • Persoonlijk advies, gericht op jouw situatie
  • Specialist in pensioenadvies; wij denken, ademen en dromen van pensioen

Neem contact met ons op!

Ga direct voor duidelijkheid, wij reageren binnen 1 dag!

Bedrijven kiezen voor PensioenVizier omdat

Per maand wijzigen

Lekker flexibel precies zoals jij het wilt. De regeling makkelijk te veranderen zonder extra kosten!

Scherpe prijs & lage kosten

Wij streven naar een ultieme klantbeleving en daar horen lage kosten bij! Zo weten jij en je werknemers waar ze aan toe zijn.

Geen contractduur

Wij geloven in de vrijheid van de klant. Daarom kennen we geen contractduur. Ieder contract is per twee maanden opzegbaar.

Mooie rendementen

Natuurlijk houden we de performance van iedere aanbieder in de gaten. Zo weten wij de verschillen tussen risico en rendement.

Groen beleggen

Klimaatverandering is een wereldwijde uitdaging. Het kan lastig zijn hier een goede beslissing in te maken. Wij helpen!

Communicatie in 4 talen

Spreek je Nederlands, Engels, Fries of Duits? Wij spreken het terug! Zo houden wij het voor al jouw werknemers begrijpelijk!

Wat andere bedrijven over ons zeggen

Toeck / Castelein
De keuze voor PensioenVizier lag voor de hand, omdat het bedrijf dat we overnamen (Castelein) al een regeling had lopen via PensioenVizier. In die tijd zaten wij nog bij een bedrijfstakpensioenfonds en PensioenVizier heeft, na het werkingssfeeronderz…
Lees meer
Jan Willem Griep – Floriade
Een pensioenregeling gaat om serieus geld, daarom wil ik dat er goed mee omgegaan wordt. Sleutelwoorden voor mij daarbij zijn, betrouwbaarheid en professionaliteit. Bij het tot stand komen van de pensioenregeling werd er niet over één nacht ijs geg…
Lees meer
Mevr. S. Nagelhout – Het4kant
Als ik heel eerlijk ben heb ik nauwelijks kennis van pensioenzaken dus was ik bij voorbaat al sceptisch over “pensioenadvies”. Ook had ik mijn twijfels over de betrouwbaarheid van PensioenVizier, per slot van rekening geef je je hele hebb…
Lees meer
Robert-jan Lippevelde
“Ik had geen twijfels om met PensioenVizier in zee te gaan. Ik was benieuwd geworden na het horen van verhalen van andere ondernemers en DGA’s over hun dienstverlening. Over de dienstverlening ben ik tevreden. PensioenVizier zorgt voor zo…
Lees meer