ZZP Pensioen: Wij regelen het

Wil je als zzp’er nu lekker leven en later genieten? Wij regelen je pensioen, zodat jij onbezorgd kunt leven.

  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk advies, gericht op jouw situatie als ZZP’er
  • Specialist in pensioenadvies; wij denken, ademen en dromen van pensioen
Vraag je gratis adviesgesprek aan

Hoe het werkt

Stap 1

Wij maken graag kennis

Waar jij maar wilt. In het kennismakingsgesprek kijken we of we iets voor jou kunnen betekenen. Geheel vrijblijvend! Zo ja, dan gaan we graag verder in gesprek.

Stap 2

Inventarisatie

Bij de inventarisatie kijken we naar je huidige financiële situatie en jouw wensen voor later. Je geeft zelf aan welke doelen je hebt.

Stap 3

Presentatie en 1e gesprek

Na het bekijken van jouw huidige en gewenste financiële situatie, ontvang je van ons een passend advies. Dit advies lichten we toe in een persoonlijk gesprek.

werkingssfeer-bedrijftakpensioenfonds-wees-op-uw-hoede

Pensioen voor de zzp'er

Herken je als ZZP’er ook dat ongemakkelijke gevoel over later? Het idee dat er misschien niet genoeg pensioen is om jouw huidige levensstijl voort te zetten? Of nog erger wanneer je langdurig ziek wordt, hoe zorg je er dan voor, dat je alles kan blijven betalen?

PensioenVizier geeft jou als ZZP’er pensioenadvies. Samen bepalen we jouw doelen en kijken we of deze haalbaar zijn. Wij zorgen op een eenvoudige wijze voor inzicht in deze zaken.

Wij gaan je helpen zodat je:

  • precies weet waar je aan toe bent;
  • lekker bezig kunt met je vak, wij pakken alle pensioenzaken op;
  • altijd “up to date” bent door persoonlijke coaching en mooie software.

Wat andere ondernemers over ons zeggen

Patrick Caspers

De dienstverlening ervaar ik als persoonlijk en er wordt maatwerk geleverd. PensioenVizier kent de klant en de klant kent PensioenVizier. We bouwen echt een relatie op. Door PensioenVizier zijn we bewuster met geld omgegaan. Dit resulteerde in een groter huis, lekker leven en NU genieten.

Karin Langhout

Wanneer een dienstverlener meer levert dan ik verwacht, word ik blij. Bij Pensioenvizier is dat het geval. Sleutelbegrippen zijn dan meedenken, zinnige adviezen geven en doorpakken. Het is fijn om over je eigen situatie te overleggen en ben dan ook erg positief over deze vorm van dienstverlening.

Jan de Vries

Ik had geen inzicht in de verschillende potjes die ik “her en der” had staan. Het interesseerde me ook niet echt. Dit zorgt ervoor dat ik ook niet van de actie ben. PensioenVizier dwingt me op een vriendelijke manier om met mijn pensioenen aan de slag te gaan ieder jaar weer. Dat bevalt mij zeker!

Rien-Jan De Bruijn

Ik was op zoek naar een financieel planner en een vriend van mij zei: “die man moet je hebben” Dat is inmiddels zo’n acht jaar geleden. Als ik terugkijk over de jaren is er veel gedaan. Pensioen in eigen beheer opgestart en later weer omgezet. Een woekerpolis is herbelegd en de andere beleggingen zijn gestroomlijnd.

Belastingvoordeel pensioen ZZP

Goed nieuws! De belastingdienst betaalt mee! Over iedere ingelegde euro voor het pensioen als ondernemer krijg je belasting terug. Dit kan niet onbeperkt, maar je mag wel 7 jaar terug rekenen. Hoe dit precies werkt leggen we je graag uit.

Persoonlijke aanpak

Wij houden van goede service en kwaliteit. Zo gaan we ook om met onze relaties. Een persoonlijke aanpak, betrokken en gericht op een langdurige samenwerking. Zo bereiken we samen jouw doelen.

Hoeveel geld wil je later?

Speel met de schuifjes!

Je ziet wat de resultaten zijn bij jouw leeftijd, je inleg, het bruto rendement en de looptijd.

Disclaimer
: Deze rekentool geeft een indicatie van je op te bouwen pensioen en bijbehorende uitkering en koopkracht waarbij je zelf varieert met inleg, rendement en looptijd. De getoonde bedragen zijn slechts een indicatie. Met jouw persoonlijke situatie houdt de rekentool geen rekening en dit is dus geen individueel advies. Het daadwerkelijke eindresultaat is van meerdere factoren afhankelijk. Aan deze indicatie kun je geen rechten ontlenen. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Mail mij dit overzicht

Mail mij dit overzicht en krijg inzicht in alle collectieve pensioen mogelijkheden.

Je staat toe dat wij je de uitkomsten van de pensioenrekentool toesturen en andere handige tips en tools met je delen. We spammen je niet en je kunt je bij elke e-mail eenvoudig weer uitschrijven.

Lees meer over hoe wij met persoonlijke gegevens omgaan in ons privacybeleid.

Mail mij dit overzicht

Mail mij dit overzicht en krijg inzicht in alle pensioen mogelijkheden.

Je staat toe dat wij je de uitkomsten van de pensioenrekentool toesturen en andere handige tips en tools met je delen. We spammen je niet en je kunt je bij elke e-mail eenvoudig weer uitschrijven.

Lees meer over hoe wij met persoonlijke gegevens omgaan in ons privacybeleid.

Aanvraag gratis adviesgesprek

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan en krijg inzicht in jouw pensioen mogelijkheden.

Lees meer over hoe wij met persoonlijke gegevens omgaan in ons privacybeleid.

Pensioenupdates, ja graag!

Schrijf je nu in voor onze pensioenupdates en ontvang onze 7 extreem waardevolle tips voor een goed pensioen!

Net als jij hebben wij ook een hekel aan SPAM, daar hoef je niet bang voor te zijn.