ZZP Pensioen:
Wij regelen het

Wil je als zzp’er nu lekker leven en later genieten? Wij regelen je pensioen, zodat jij onbezorgd kunt leven.

  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk advies, gericht op jouw situatie als ZZP’er
  • Specialist in pensioenadvies; wij denken, ademen en dromen van pensioen

Vraag je gratis adviesgesprek aan

Bereken hoeveel pensioen je later krijgt

Hoe het werkt

Stap 1

Wij maken graag kennis

Waar jij maar wilt. In het kennismakingsgesprek kijken we of we iets voor jou kunnen betekenen. Geheel vrijblijvend! Zo ja, dan gaan we graag verder in gesprek.

Stap 2

uitgebreide offerte

Bij de inventarisatie kijken we naar je huidige financiële situatie en jouw wensen voor later. Je geeft zelf aan welke doelen je hebt.

Stap 3

Presentatie en 1e gesprek

Na het bekijken van jouw huidige en gewenste financiële situatie, ontvang je van ons een passend advies. Dit advies lichten we toe in een persoonlijk gesprek.

werkingssfeer-bedrijftakpensioenfonds-wees-op-uw-hoede

Pensioen voor de zzp’er

Herken je als ZZP’er ook dat ongemakkelijke gevoel over later? Het idee dat er misschien niet genoeg pensioen is om jouw huidige levensstijl voort te zetten? Of nog erger wanneer je langdurig ziek wordt, hoe zorg je er dan voor, dat je alles kan blijven betalen?

PensioenVizier geeft jou als ZZP’er pensioenadvies. Samen bepalen we jouw doelen en kijken we of deze haalbaar zijn. Wij zorgen op een eenvoudige wijze voor inzicht in deze zaken.

Wij gaan je helpen zodat je:

  • precies weet waar je aan toe bent;
  • lekker bezig kunt met je vak, wij pakken alle pensioenzaken op;
  • altijd “up to date” bent door persoonlijke coaching en mooie software.

Wat andere ondernemers over ons zeggen

Patrick Caspers
In het begin dacht ik wel “heb ik dit nou nodig?” Het is toch voor later? Dus dat kan wellicht even wachten. Bovendien is pensioen abstract en dus niet tastbaar. Achteraf ben ik blij dat ik het wel gedaan heb. De dienstverlening ervaar ik als per…
Lees meer
Karin Langhout
Als ik een product koop dan wil ik weten of het werkt. Bij de dienstverlening van PensioenVizier is het belangrijk dat er een klik en vertrouwen is. Per slot van rekening vertrouw je iemand je financiële situatie toe. Wanneer een dienstverlener meer…
Lees meer
Jan de Vries
Ik had geen inzicht in de verschillende potjes die ik “her en der” had staan. Het interesseerde me ook niet echt. Dit zorgt ervoor dat ik ook niet van de actie ben. PensioenVizier dwingt me op een vriendelijke manier om met mijn pensioenen aan de…
Lees meer
Rien-Jan De Bruijn
Ik was op zoek naar een financieel planner en een vriend van mij zei: “Die man moet je hebben!”. Dat is inmiddels zo’n acht jaar geleden. Als ik terugkijk over de jaren is er veel gedaan. Pensioen in eigen beheer opgestart en later weer omgezet…
Lees meer
Bekijk alle reviews

Belastingvoordeel pensioen ondernemer

Goed nieuws! De belastingdienst betaalt mee! Over iedere ingelegde euro voor het pensioen als ondernemer krijg je belasting terug. Dit kan niet onbeperkt, maar je mag wel 7 jaar terug rekenen. Hoe dit precies werkt leggen we je graag uit.

Persoonlijke aanpak

Wij houden van goede service en kwaliteit. Zo gaan we ook om met onze relaties. Een persoonlijke aanpak, betrokken en gericht op een langdurige samenwerking. Zo bereiken we samen jouw doelen.

Hoeveel geld wil je later?

Speel met de schuifjes!

Je ziet wat de resultaten zijn bij jouw leeftijd, je inleg, het bruto rendement en de looptijd.

Disclaimer: Deze rekentool geeft een indicatie van de kosten van een collectief pensioen waarbij je varieert met gemiddeld salaris, gemiddelde leeftijd en het aantal medewerkers. De getoonde bedragen zijn slechts een indicatie. Het daadwerkelijke eindresultaat is van meerdere factoren afhankelijk. Aan deze indicatie kun je geen rechten ontlenen.