20+

Jaar pensioenadvies op maat

< 30

minuten reactie

Pensioen voor ondernemers

Pensioen voor ondernemers. Herken je als ondernemer ook dat ongemakkelijke gevoel over later? Het idee dat er misschien niet genoeg pensioen is om jouw huidige levensstijl voort te zetten? Of nog erger, wanneer je langdurig ziek wordt hoe zorg je er dan voor, dat je alles kan blijven betalen? Pensioen voor ondernemers….? Bespaar minstens € 10.000! Voorkom dat jij later ook zorgeloos kan leven!

Pensioenzaken zijn vaak inefficiënt en niet transparant geregeld.
Door alles in één hand te geven bespaart jij jezelf vaak duizenden euro’s per jaar.

Pensioen speelt zich af in drie disciplines:

  1. Verzekeringen
  2. Fiscaal juridische zaken
  3. Vermogensopbouw

Verzekeringstechnische zaken (verzekeringen dus…)

Wij adviseren netto verzekeringen. Dit betekent dat je nooit provisie betaalt, maar een vast vooraf besproken bedrag. Dit is vaak veel lager en transparanter dan provisie. Wij werken immers voor jou en niet voor een verzekeraar. Vaak is alles al verwerkt in een tarief. Hierdoor kom je met jouw pensioen als ondernemer niet voor onverwachte kosten te staan.

Fiscaal juridische zaken

Maak jij met je pensioen voor ondernemers gebruik van alle fiscale mogelijkheden? En hoe zien deze er uit?- Voor de VOF of eenmanszaak: maak jij gebruik van een FOR? En voor een DGA met een eigen BV: wat heb jij gedaan met jouw pensioen in eigen beheer? Dit is immers afgeschaft per 1 april 2017. Hoe bouw jij nu aan je pensioen? Vaak hebben we meer dan 5(!) verbeterpunten.

Neem hier contact met ons op!

Vermogensopbouw pensioen ondernemer

Welk risicoprofiel heeft u? Wordt er volgens dit profiel belegd? Hoe valt er meer rente te krijgen bij een bank? Wij weten hoe!

Kort en goed

Uw kosten zullen dalen en de (kwaliteit van uw) informatie neemt toe. Wij zoeken uit wat voor jou het voordeligst is. Vaak betaalt de belastingdienst mee aan jouw pensioen!

Garantie

Pensioen voor ondernemers moet gewoon goed geregeld worden… Daarom bieden wij een ”garantie” aan! Als wij geen €10.000 voor jou kunnen verdienen vanaf nu tot aan uw pensioendatum, dan is de quick scan gratis.

Uitgangspunt

Uw huidige situatie, inclusief uw AOV, risicoverzekeringen pensioenconstructie(s) en vermogenspositie.

Meer weten over het pensioen?

Bekijk dan ook onze interessante pensioentips. Je kunt ook contact met ons opnemen, door hier te klikken of door het formulier hieronder in te vullen! Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op 088-9000900. Het eerste gesprek is volledig vrijblijvend!

Ga voor een gratis adviesgesprek!

Begin vandaag met “nu lekker leven, straks lekker leven!”

Marcel Wallage

Financieel planner vanuit Sneek en Amsterdam. Voor onafhankelijk, begrijpelijk en persoonlijk advies aan ondernemers en bedrijven! Auteur “denk niet aan je pensioen”. Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen en mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.