PensioenVizier is niet voor iedereen

Het kan natuurlijk voorkomen dat PensioenVizier niet helemaal op jouw wensen aansluit. Dan is PensioenVizier niet voor jou! Lees hieronder een aantal voorbeelden waarom PensioenVizier niet voor jou is.

Als je heilig gelooft in pensioenverzekeringen, is PensioenVizier niet voor jou.

Wij geloven meer in andere oplossingen om je doel te bereiken, soms (heel soms) is een pensioenverzekering nodig. Wij van PensioenVizier geloven helemaal niet in producten. belangrijker is wat je droomt, dan kijken we hoe we dit gaan realiseren, als laatste met welke financiële producten.

Als je niets hebt met (licht-cynische) humor, is PensioenVizier niet voor jou.

Er is al genoeg saaie, gortdroge informatie over pensioenzaken. Bij PensioenVizier doen we ons best om pensioen sexy, juicy en begrijpelijk te maken.

Als je behoefte hebt aan stapels papieren, vuistdikke rapporten…
dan is PensioenVizier niet voor jou.

Pensioen moet simpel, transparant zijn en moet vooral geen gedoe opleveren. Bij ons geen ingewikkelde verhalen, over techniek, regelgeving en stapels documenten. Wel zeker weten, dat alle risico’s zijn afgedekt voor een scherpe prijs, die binnen jouw budget vallen en dat we maximaal gebruik maken van de fiscale spelregels. Zo doen we dat bij PensioenVizier

Als je slimmer wilt zijn dan de belastingdienst of de fiscus,
dan is PensioenVizier niets voor jou.

Bij onze werkwijze past een integere houding naar iedereen, dus ook naar de fiscus. Wij denken namelijk dat Nederland beter wordt als we allemaal meedoen.

PensioenVizier is WEL wat voor mij

Als je het Er Niet Mee Eens Bent, is deze site niet voor jou.

Nee, maar serieus. Als je het allemaal super stom vindt wat wij doen, is dat prima. We hebben alle redenen al een keer gehoord waarom pensioen stom is. We schrijven ze zelfs op….!

Maar… voor wie is PensioenVizier site dan wel?

De PensioenVizier site is er voor mensen die met hun pensioen bezig zijn. Die nu lekker leven en dat straks ook willen doen. Die houden van logisch nadenken (zelfs al is dat langs een niet-platgetreden pad). En die dol zijn op nieuwe kennis.

Deze site is er voor bedrijven (of beter de eigenaren) die zorgen voor het pensioen van hun medewerkers en dit volgens hun eigen wensen in willen richten.

Deze site is er voor mensen die verantwoordelijkheid nemen over hun eigen pensioen. Die snappen dat ze zélf aan de slag moeten. Die daar graag wat hulp, tips en informatie bij willen zodat ze een vliegende start maken. Die op zoek zijn naar inspiratie om het steeds een stapje beter te doen.

Pensioenadviseur

Deze site is er voor ondernemers. Nee, niet (alleen) mensen met een eigen bedrijf, maar mensen met een ondernemende mentaliteit. Slim genoeg om kennis op te pakken, te bekijken en er vervolgens mee aan de slag te gaan.

Deze site is er voor eigenwijze mensen die geen genoegen nemen met alledaagse doctrines. Die benieuwd zijn naar andere invulling van hun pensioenwensen. En die het advies graag geserveerd krijgen met een frisse blik, heldere uitleg en droge humor.

Ziezo. Nu weet je het. PensioenVizier is niet voor iedereen. Maar misschien wel voor jou. En in dat geval: welkom, kom binnen, let’s have some fun!

Met het financieel dashboard ben je 24/7 op de hoogte van jouw financiële situatie nu en in de toekomst.

Een pensioenadviesbureau met kennis van zaken

Heb jij ook behoefte aan een pensioenadviesbureau dat kennis van zaken heeft en alles in gemakkelijke, duidelijke taal uitlegt? Neem dan contact met ons op! Je kan ons bereiken op 088 9000 900 tijdens kantooruren of laat een bericht achter op onze contactpagina.

Wist je dat het kennismakingsgesprek op onze kosten is?

Neem contact op
Bereken hier het collectief pensioen

Marcel Wallage

Financieel planner vanuit Sneek en Amsterdam. Voor onafhankelijk, begrijpelijk en persoonlijk advies aan ondernemers en bedrijven! Auteur “denk niet aan je pensioen”. Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen en mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.