Wat doet PensioenVizier voor mij als ondernemer? Als ondernemer wil je lekker bezig zijn met.. ondernemen! Je wilt je niet druk maken over later, maar dit betekend niet dat je niets hoeft te regelen. Onze pensioenadviseurs hebben al ruim 20 jaar ervaring met het ontzorgen van ondernemers. Door middel van een financiële planning houden wij onze relaties ieder jaar op de hoogte van de voortgang of het gebied van pensioen. Zo kan jij lekker bezig met ondernemen!

PensioenVizier neemt de zorg over al jouw pensioenzaken. Dit is niet alleen geld voor later,  maar ook geld voor degenen die je lief zijn bij jouw overlijden en geld als je langdurig ziek wordt. Kunnen jouw nabestaanden blijven leven zoals ze financieel gewend waren? Begin met goed advies voor een overlijdensrisicoverzekering! Een overlijdensrisicoverzekering (ORV) sluit je af om de genoemde risico’s af te dekken! Er zijn ook veel ondernemers die denken “ik ben nooit ziek” en dit klopt! Maar soms hoef je niet ziek te zijn om arbeidsongeschikt te raken.  Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) biedt zekerheid en is fiscaal aftrekbaar. PensioenVizier zorgt ervoor dat jouw pensioen goed wordt geregeld.

Er zijn veel wegen die naar Rome leiden. Je kan pensioen opbouwen in een polis, een lijfrenterekening, maar ook goud of vastgoed zijn goede opties.
Vergeet de waarde van je bedrijf niet en de (aflossing) van de hypotheek.

Afhankelijk van jouw (financiële) situatie moet er veel, of juist weinig geregeld worden als jij financiële zekerheid wil. PensioenVizier geeft jou inzicht en een helder advies. Samen kijken we naar jouw situatie, vervolgens adviseren wij wat je kan doen om financiële zekerheid te realiseren. PensioenVizier vergelijkt de verschillende producten op basis van jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Meer informatie over financiële zekerheid en de bijkomende risico’s? Neem dan contact met ons op!

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Bekijk dan onze pagina wat doet een pensioenadviseur.