145+

Google reviews

20+

Jaar pensioenadvies op maat

<30

Minuten reactie

Staat iets aan je pensioen doen bij jou ook onderaan?

Hoeveel dingen zijn er waar je eigenlijk niet aan wilt beginnen? Kleine dingen zoals de vaatwasser in of uitruimen, of de strijk die er nog staat. Teveel om op te noemen. Waarschijnlijk staat iets aan je pensioen doen helemaal onderaan je lijstje. En terecht! Het is niet interessant en al helemaal niet sexy. Pensioen is ingewikkeld, saai, en ver van je bed; je bent immers nog niet aan de AOW, je ouderdomspensioen, toe. Bovendien zijn al die pensioenmannetjes (en vrouwtjes) oplichters… Klopt dit beeld? Absoluut niet! Waarschijnlijk moet ook jij iets aan je pensioen doen. Wij helpen je daar graag bij.

Bereken hier jouw pensioen!
iets aan je pensioen doen

Bij PensioenVizier is alles anders

Werkelijk waar! Iedere dag zijn we in de weer om het voor ondernemers en ondernemingen zo makkelijk mogelijk te maken om samen iets aan je pensioen te doen. We weerleggen dan alle negatieve zaken die we eerder noemden. PensioenVizier is er voor jou, als je architect wilt zijn van je eigen toekomst. Jij wilt kant en klare/duidelijke oplossingen maar neemt zelf de verantwoordelijkheid over je eigen financiële toekomst. Wij geven je advies in simpele en duidelijke taal!

Pensioen is interessant

Vaak denken mensen boven de 50 aan hun pensioen, dat is redelijk laat. Niet dat er niets meer aan te doen valt maar het wordt wel razend duur. Pensioen wordt vaak belangrijk en interessant als je van baan wisselt (bel ons gerust) of als je één van de onderstaande pensioenen nodig hebt. Wij denken aan:

  1. Ouderdomspensioen, meestal als je de AOW leeftijd hebt bereikt.
  2. Nabestaandenpensioen als een van je naasten of jijzelf komt te overlijden.
  3. Arbeidsongeschiktheidspensioen als je door ziekte niet meer kunt werken.
Meer informatie over pensioenzaken

Saai? Echt niet!

Er zijn weinig branches die zo veranderen als het pensioenvak. Deze wereld is constant in beweging. Dit komt ook doordat het veel wetgeving raakt. Natuurlijk is er de pensioenwetgeving, maar ook fiscale wetgeving, juridische wetgeving, wet gelijke behandeling bij leeftijd en arbeid en niet te vergeten de AVG. Al onze activiteiten worden gemonitord en gecontroleerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Eens per drie jaar mogen we examen doen, halen we het niet dan wordt je vergunning ingetrokken. Hiermee zijn we een van de strengst gecontroleerde bedrijfstakken van Nederland.

Pensioen is leuk en goed te begrijpen

Doordat we alles stap voor stap uitleggen, weet je precies wat we voor jou of je bedrijf doen. Bij ouderdomspensioen moet je gewoon een zak geld hebben op het moment dat je stopt met werken. Wij vertellen je hoe je dat bereikt en met welk risico je belegt (sparen levert niet zo veel op). Arbeidsongeschiktheid en overlijden brengen we vaak bij verzekeraars onder.

Zijn wij te vertrouwen?

Wij van WC eend adviseren WC eend. Dat is een grappige reclame, maar als wij zelf vertellen dat we te vertrouwen zijn komt het niet geloofwaardig over. In de 16 jaar dat we bestaan hebben we meer dan 10.000 pensioenadviezen mogen geven. Bovendien staan er heel wat bevindingen van relaties op de site. Bekijk het referentieoverzicht om deze bevindingen te bekijken.

Plan van aanpak PensioenVizier

Door een gestructureerde manier van werken, bereiken we dat jouw doelen gehaald worden. Dit gaat niet alleen om financiële doelen, maar ook om de eerder genoemde begrijpelijkheid van jouw eigen pensioen.

  • De eerste stap is kennismaken, we bekijken of we iets voor je kunnen betekenen. Dit is vrijblijvend en gratis.
  • De tweede stap is de inventarisatie. We vragen je hierbij het hemd van het lijf. We willen zo veel mogelijk weten, want des te meer we weten des te beter wordt het advies.
  • De derde stap is analyse. Hier verzamelen en rubriceren alle eerder ontvangen informatie.
  • Stap vier is advies. Op alle onderdelen krijg je advies. Gevraagd en ongevraagd. Dit lijkt niet altijd vriendelijk, maar dat is het wel. Zo krijg je een goed beeld van jouw situatie nu en later.
  • Stap vijf is onderhoud. Ieder jaar verandert alles. Je leeftijd, de beleggingen de verzekering en je wensen. Wij zorgen dat alles goed afgesteld staat op jouw wensen.

Kijk voor een overzicht van jouw pensioen op www.mijnpensioenoverzicht.nl

Iets aan je pensioen doen? Wij maken simulaties

We maken ook simulaties, zodat je weet wat de impact is van eerder stoppen met werken of een sabbatical. We communiceren jouw financiële planning rapport op papier en digitaal, zodat je 24/7 goede informatie hebt. Iets aan je pensioen doen wordt wel heel makkelijk. Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel gerust naar 088 9000 900.

Ga voor een persoonlijk adviesgesprek!

Begin vandaag met “nu lekker leven, straks lekker leven!”

Chantal Nap

Mijn naam is Chantal Nap en sinds 2021 mede-eigenaar van PensioenVizier. Na mijn stageperiode bij PensioenVizier in 2009, namens de Hanzehogeschool Groningen, ben ik bij PensioenVizier in dienst getreden. Vanaf 2015 adviseer ik, met veel plezier, werkgevers over de mogelijkheden van een pensioenregeling voor de werknemers. Het maken van keuzes die passen bij een werkgever geeft mij een voldaan gevoel.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.