145+

Google reviews

20+

Jaar pensioenadvies op maat

<30

Minuten reactie

Expert pensioenzaken in Noord-Holland

Het gaat lekker met jou en het bedrijf. Het pensioen heb je een lange tijd voor je uit geschoven, maar nu is het tijd! Wij geven pensioenadvies in Noord-Holland. Wij geven pensioenadvies aan bedrijven: collectief pensioen en pensioenadvies aan ondernemers. Dat laatste noemen we financiële planning.

Waarom een pensioenadviseur?

Verkopen? Nee! Met onze werkwijze “verkopen” we geen producten. Daar hebben we een hekel aan. Het gaat om het stellen en behalen van doelen; jouw doelen! Bij een pensioenadvies in Noord-holland gaat dus een heuse inventarisatie aan vooraf zodat we precies weten wat jouw doelen zijn. Op basis daarvan gaan wij voor je aan de slag. PensioenVizier is er voor jou, als je architect wilt zijn van je eigen toekomst. Jij wilt kant en klare, duidelijke oplossingen. Je neemt zelf de verantwoordelijkheid over je eigen financiële toekomst. Wij geven je advies in simpele en duidelijke taal! Wij geloven dat iedereen een financieel onbezorgd leven verdient. Na ons advies begrijp je jouw eigen pensioen. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw leven nu en jouw wensen voor de toekomst. Wat wij extra meebrengen is passie, plezier én diepgaande kennis over pensioen.

Bekijk en regel jouw collectieve regeling!

Doelgericht pensioenadvies Noord-holland

Pensioenadvies begint met één ding centraal; jouw doelen! Misschien heb je een duidelijke wens voor later. Bijvoorbeeld eerder stoppen met werken, parttime werken of toch die wereldreis. Pensioenadvies Noord-Holland zorgt ervoor dat je pensioen aansluit op jouw situatie en wensen. Op deze manier kun je blijven leven zoals jij prettig vindt, zonder je te bekommeren over de toekomst.

Wanneer je zelf in staat bent je eigen pensioen tot in de puntjes te regelen, dan moet je dat uiteraard doen. Maar hoeveel moet je inleggen per maand om 3 jaar eerder te willen stoppen met werken? Is toch best een lastige vraag! De pensioenwereld is voor sommigen onbekend gebied, vraag daarom of iemand met je mee wil kijken!

Stel je wilt een nieuwe keuken of je auto is kapot. Ga je daar dan zelf aan knutselen? Waarschijnlijk niet, daar laat je een professional naar kijken. Uiteraard is het resultaat beter bij deze professional dan wanneer je het zelf aanpakt. Waarom schakel je dan niet ook een professional in bij je pensioen? Je pensioen is waarschijnlijk meer waard dan die nieuwe keuken of auto. Er gaat zo veel geld om in pensioenen, het is zonde wanneer je dat niet goed benut. Ga daarom voor een pensioenadvies in Noord-holland!

Regel jouw pensioen!

3 redenen om voor PensioenVizier te kiezen

  1. Na bijna 20 jaar en 10.000 adviezen maak jij direct gebruik van onze expertise.
  2. Onafhankelijk advies, we hebben geen banden met welke aanbieder dan ook.
  3. We geven jou inzicht en onze overeenkomsten zijn per maand opzegbaar, je zit nergens aan vast.

Goed geïnformeerd

Om hoge kosten te voorkomen is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over jouw situatie. Wij helpen je graag met het uitzoeken waar je financiële planning verbeterd kan worden.

Plan een gratis gesprek met PensioenVizier

Neem gerust de proef op de som en probeer pensioenadvies Noord-Holland. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend, zodat we kennis kunnen maken.
Inmiddels zijn we al bijna 20 jaar expert in ons vak en hebben we duizenden adviezen mogen geven.

Heb jij behoefte aan pensioenadvies Noord-Holland, dan helpen wij jou graag! Neem contact met ons op en wij zoeken samen uit of wij de goede pensioenadviseur voor jou zijn.

PensioenVizier valt in de smaak!

Nu zal je denken; ja dat zal wel, maar onze reviews liegen er niet om! Benieuwd naar wat andere relaties over PensioenVizier zeggen? Bekijk de ervaringen van onze relaties.
Zij vertellen precies waarom je moet kiezen voor PensioenVizier!

Ga voor een persoonlijk adviesgesprek!

Begin vandaag met “nu lekker leven, straks lekker leven!”

Marcel Wallage

Financieel planner vanuit Sneek en Amsterdam. Voor onafhankelijk, begrijpelijk en persoonlijk advies aan ondernemers en bedrijven! Auteur “denk niet aan je pensioen”. Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen en mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.