Pensioenadvies Noord-Holland

Het gaat lekker met jou en het bedrijf. Pensioen heb je lange tijd voor je uit geschoven, maar nu is het tijd! Wij geven pensioenadvies in Noord-Holland. Wij geven pensioenadvies aan bedrijven: collectief pensioen en pensioenadvies aan ondernemers. Dat laatste noemen we financial planning.

Geen producten maar pensioenadvies

Met onze werkwijze “verkopen” we geen producten. Daar hebben we een hekel aan. Het gaat om het stellen en behalen van doelen; jouw doelen! Er gaat dus een heuse inventarisatie aan vooraf zodat we precies weten wat jouw doelen zijn. Op basis daarvan gaan wij voor je aan de slag.

Bekijk en regel jouw collectieve regeling!

Nu lekker leven, straks lekker leven

PensioenVizier is er voor jou, als je architect wilt zijn van je eigen toekomst. Jij wilt kant en klare, duidelijke oplossingen. Je neemt zelf de verantwoordelijkheid over je eigen financiële toekomst. Wij geven je advies in simpele en duidelijke taal! Wij geloven dat iedereen een financieel onbezorgd leven verdient. Na ons advies begrijp je jouw eigen pensioen. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw leven nu en jouw wensen voor de toekomst. Wat wij extra meebrengen is passie, plezier én diepgaande kennis over pensioen.

Aan de slag met je eigen pensioen

Dan gaan we aan de slag. Dit betekent dat we in de financiële planning rekening houden met tal van zaken zoals:

 • Hoeveel is het vastgoed waard?
 • Of je erfenissen ontvangt in de toekomst.
 • Of er oude pensioenen en lijfrentes zijn.
 • Wat de waarde van je eigen bedrijf is.

Pensioenadvies Noord-Holland neemt alles mee

Vaak is het resultaat dat de spaarpremie wel meevalt, omdat we geen “spaarpotje“ overslaan. Bovendien kan er in alles gespaard worden. Iedere ondernemer heeft immers zijn eigen idee over hoe hij vermogen bij elkaar krijgt en waar de hoogste rendementen met de minste risico’s behaald kunnen worden. De meest voorkomende zijn:

 • Vastgoed
 • Vastgoedfondsen
 • Spaarpolissen, zoals een pensioen polis of een lijfrente verzekering
 • Goud
 • Beleggingsrekeningen
 • Sparen bij de bank
 • En alles wat je zelf kunt bedenken.

 

Pensioenadvies Noord Holland

Doelen stellen

Misschien heb je een duidelijke wens voor later. Bijvoorbeeld eerder stoppen met werken, parttime werken of toch die wereldreis. Pensioenadvies Noord-Holland zorgt ervoor dat je pensioen aansluit op jouw situatie en wensen. Op deze manier kun je blijven leven zoals jij prettig vindt, zonder je te bekommeren over de toekomst.

Regel je ondernemerspensioen!

Waarom een pensioenadviseur?

Wanneer je zelf in staat bent je eigen pensioen tot in de puntjes te regelen, dan moet je dat uiteraard doen. Hierbij heb je onze hulp natuurlijk niet nodig. Echter, is de pensioenwereld nog onbekend gebied voor jou, dan kunnen we je daar zeker mee helpen.

Stel je wilt een nieuwe keuken of je auto is kapot. Ga je daar dan zelf aan knutselen? Waarschijnlijk niet, daar laat je een professional naar kijken. Uiteraard is het resultaat beter bij deze professional dan wanneer je het zelf aanpakt. Waarom schakel je dan niet ook een professional in bij je pensioen? Je pensioen is waarschijnlijk meer waard dan die nieuwe keuken of auto. Er gaat zo veel geld om in pensioenen, het is zonde wanneer je dat niet goed benut.

Bij een inkomens tekort zoeken we samen naar oplossingen

En we helpen je ook wanneer je te weinig opgebouwd blijkt te hebben. Dit noemen we een inkomenstekort. We zoeken dan samen naar oplossingen om dit tekort weg te werken. De makkelijkste oplossing is uiteraard: minder uitgeven. Dit is echter meestal niet de meest gewenste oplossing. Je wilt over het algemeen niet plots je leven omgooien omdat je anders na je pensioendatum niet rond kan komen. Je moet daarom andere oplossingen gaan verzinnen, en daar helpen wij graag bij!

Pensioenadvies Noord-Holland, drie goede redenen
 1. Na 17 jaar en 10.000 adviezen maak jij direct gebruik van onze expertise.
 2. Onafhankelijk advies, we hebben geen banden met welke aanbieder dan ook.
 3. We geven jou inzicht en onze overeenkomsten zijn per maand opzegbaar, je zit nergens aan vast.

Goed geïnformeerd

Om hoge kosten te voorkomen is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over jouw situatie. Wij helpen je graag met het uitzoeken waar je financiële planning verbeterd kan worden.

Marcel Wallage

Financieel planner vanuit Sneek en Amsterdam. Voor onafhankelijk, begrijpelijk en persoonlijk advies aan ondernemers en bedrijven! Auteur “denk niet aan je pensioen”. Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen en mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.