145+

Google reviews

20+

Jaar pensioenadvies op maat

<30

Minuten reactie

Pensioenadvies Sneek bij PensioenVizier

Stel je eens voor… Je bent een beginnende ondernemer in het hartje van het mooie Sneek. Je stelt jezelf de vraag: ‘Wat moet ik regelen voor mijn pensioen? Wat moet ik regelen voor als ik arbeidsongeschikt raak en wat moet ik regelen zodat mijn nabestaanden een potje overhouden als ik kom te overlijden?’.  In dit artikel krijg je meer uitleg over het pensioenadvies in Sneek, arbeidsongeschiktheid en het nabestaandenpensioen.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Je pensioen in één keer goed geregeld

Pensioen is het inkomen dat je ontvangt vanaf jouw pensioengerechtigde leeftijd. Dit inkomen komt dan in plaats van het salaris. Het pensioen bestaat voornamelijk uit drie pijlers, namelijk:

  • De algemene ouderdomswet (AOW)
  • Het werkgeverspensioen
  • Het inkomen dat jijzelf spaart

PensioenVizier bekijkt jouw situatie, kijkt naar jouw wensen en zorgt ervoor dat je nu lekker kan leven, en straks lekker kunt leven. Een goed pensioenadvies in Sneek! Dit doen we door te kijken wat er op lange termijn nodig is en wat je hiervoor moet opbouwen. Daarna is het meten en bijsturen! Ieder jaar heb jij een gesprek met één van onze adviseurs om er zeker van te zijn dat je op de goede weg zit, en blijft! Hierbij geldt, hoe eerder je begint, hoe “makkelijker” het is, begin daarom vandaag nog! Neem contact met ons op.

Pensioenadvies Sneek

Pensioenadvies Sneek voor werknemers

Je wilt eerder stoppen met werken? Of misschien na jouw pensioendatum een mooie camper kopen? Hiervoor is het handig om te weten hoe jij er op dit moment voor staat. Pensioenadvies geeft antwoorden op veel vragen en neemt onzekerheden weg. Zo weet je precies wat de invloed is van eerder stoppen of bijvoorbeeld wanneer je eindelijk jouw lange reis kunt gaan maken. Pensioenadvies gaat niet alleen maar over geld, vooral over het najagen van jouw dromen en een stappenplan maken om deze dromen te kunnen vervullen. Neem de eerste stap richting een gezond pensioen, neem contact op!

Pensioenadvies Sneek voor ondernemers

Bij ondernemers komt er nog een aantal extra aspecten om de hoek kijken bij pensioenadvies. Zo heb je arbeidsongeschiktheid en nabestaandenpensioen. Je bent arbeidsongeschikt als je door een ziekte of handicap je werkzaamheden niet meer of niet (volledig) kunt verrichten.

Om de kosten bij arbeidsongeschiktheid te dekken kan je een verzekering afsluiten. Dit kan je doen bij PensioenVizier. Wij helpen je met het kiezen van de juiste verzekeraar en regelen alles omtrent deze arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Het is erg belangrijk dat je je bewust bent van de financiële gevolgen zodra jij komt te overlijden. Of je partner natuurlijk. Er valt dan een inkomstenbron weg en dit heeft gevolgen voor jou, je partner en/of kinderen. De vaste lasten moeten namelijk wel gedekt worden. In Nederland is de ANW wet van kracht. Deze wet geeft volwassenen van wie de partner is overleden, recht op een uitkering. Toch heeft niet elke Nederlander hier recht op, weten wanneer je er wel of niet recht op hebt? Lees ons artikel over de ANW. Mocht je niet aan deze eisen voldoen of meer zekerheid willen voor jouw nabestaanden, dan kan je een eigen verzekering afsluiten. Ook dit kan je natuurlijk regelen bij PensioenVizier in Sneek. Deze verzekering zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt naar het risico op financiële gevolgen door het overlijden van jouw partner. Pensioenadvies Sneek helpt jou graag met het kiezen van de beste aanbieder en luistert naar jouw wensen. Je mag zelf bepalen welk bedrag je wilt verzekeren en hoeveel jaar je deze verzekering door laat lopen. Wil je meer weten over pensioenadvies Sneek?

PensioenVizier Sneek helpt je graag

Neem gerust de proef op de som en probeer pensioenadvies Sneek. Het eerste gesprek is vrijblijvend, zodat we ontspannen kennis kunnen maken. We hebben inmiddels vele duizenden pensioenadviezen op onze naam staan en zijn al meer dan zestien jaar expert in ons vak. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Sneek maar we hebben ook nevenvestigingen. In Schinveld, en één in Amsterdam.

Heb jij behoefte aan pensioenadvies dan denk ik dat wij jou van dienst kunnen zijn! Zijn wij de goede pensioen adviseur voor jou? Neem contact met ons op en wij zoeken dit samen uit.

Wist je dat het kennismakingsgesprek volledig vrijblijvend is?

PensioenVizier valt in de smaak!

Nu zal je denken; ja dat zal wel, maar onze reviews liegen er niet om! Benieuwd naar wat andere relaties over PensioenVizier zeggen? Bekijk de ervaringen van onze relaties.
Zij vertellen precies waarom je moet kiezen voor PensioenVizier!

Ga voor een persoonlijk adviesgesprek!

Begin vandaag met “nu lekker leven, straks lekker leven!”

Marcel Wallage

Financieel planner vanuit Sneek en Amsterdam. Voor onafhankelijk, begrijpelijk en persoonlijk advies aan ondernemers en bedrijven! Auteur “denk niet aan je pensioen”. Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen en mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.