145+

Google reviews

20+

Jaar pensioenadvies op maat

<30

Minuten reactie

Een zekere toekomst voor jouw pensioenportefeuille.

Stel de toekomst van jouw pensioenportefeuille zeker door een samenwerking aan te gaan met PensioenVizier. Hiermee zorg je voor;

  • Geen afleiding, jij kan je focussen op de werkzaamheden waar jij goed in bent.
  • Nieuwe mogelijkheden voor het verruimen van de eigen dienstverlening. Een sterke partner op het gebied van pensioen zorgt voor nieuwe business en daarbij nieuwe omzet.
  • Een betere plek in de markt. Voorkom dat je klanten kwijt raakt aan een partij die een compleet dienstenpakket aanbied.

Een markt vol snelle veranderingen.

De pensioenmarkt is in beweging en verandert snel. De toezichthouder AFM wil het pensioenadvies in Nederland op een hoog niveau houden. Dit zorgt ervoor dat wanneer jij besluit om niet langer jouw WFT Pensioen vergunning te halen het niet mogelijk is om jouw portefeuille te kunnen blijven bedienen. Bovendien is het zo, dat als je niet dagelijks bezig bent met pensioenmaterie je eigenlijk de finesses mist. Daar bovenop komt nog het provisieverbod dat sinds 1 januari 2013 is gaan gelden. Hierdoor is je pensioenportefeuille verkopen misschien niet zo’n slecht idee.

Wij zijn geïnteresseerd in jouw pensioenportefeuille

Jij wil niet langer jouw pensioenportefeuille beheren, maar er wel voor zorgen dat jouw portefeuille goed terecht komt. Jij gunt jouw relaties toch ook het optimale advies? Daarom is je pensioenportefeuille verkopen geen slecht idee, kan jij je focussen op wat jouw gelukkig maakt! Daarnaast blijf je de concurrentie slag voor en hoef nooit een nee te verkopen.

Wie is PensioenVizier?

PensioenVizier is een onafhankelijk adviesbureau voor de zakelijke en particuliere markt. Zo adviseren wij inmiddels honderden bedrijven, ondernemers en werknemers. Bij PensioenVizier staat “Nu lekker leven, straks lekker leven” centraal. Maar ook met een goed gevoel, onze klanten weten van te voren welke kosten wij declareren, compleet en transparant.

Groei staat bij ons centraal en dit doen we de afgelopen jaren in rap tempo. Groei is een basisvoorwaarde voor de continuïteit en om de specialisatie pensioen vast te houden. Daarom is jouw pensioenportefeuille interessant! Daarnaast gaat onze innovatie snel, met een eigen webapplicatie zorgen wij voor een optimale vorm van pensioencommunicatie.

Wij doen pensioen optima forma. Dit betekent dat we verschillende mensen hebben die alle WFT diploma’s hebben om pensioen te mogen adviseren. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen helpen bij ieder pensioen gerelateerd vraagstuk!

We zijn èchte partners, dit leggen we ook schriftelijk vast zodat jij weet waar je aan toe bent.

Voordat een pensioenportefeuille overgedragen wordt toetsen wij of deze voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. We bekijken of de pensioenportefeuille compleet is of dat er nog dingen missen. Dit stemmen we samen met jou en de relatie af. Daarmee vergroot het pensioenbewustzijn van de werkgever.

Delen is vermenigvuldigen.

Je moet ons niet als een concurrent zien, we doen immers geen verzekeringen, maar adviseren en beheren pensioencontracten. Bij verzekeringstechnische vragen verwijzen wij de relatie altijd terug naar jou. Op deze manier kunnen wij je helpen om het adviseren en beheren van de relaties over te nemen, terwijl je zelf in contact blijft met de relatie over overige verzekeringen.

Wij gaan voor een duurzame relatie met onze klanten, dus ook met jou!

Ga voor een persoonlijk adviesgesprek!

Begin vandaag met “nu lekker leven, straks lekker leven!”

Marcel Wallage

Financieel planner vanuit Sneek en Amsterdam. Voor onafhankelijk, begrijpelijk en persoonlijk advies aan ondernemers en bedrijven! Auteur “denk niet aan je pensioen”. Nu lekker leven en straks ook! Voor mij betekent dat leuk werk, lekker sporten, veel varen en mooi wonen. Alles met mate. Bovenal verzamel ik leuke mensen en mooie momenten! Spreker, maar vooral luisteraar.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.