Hoe regel ik pensioen voor mijn bedrijf? Pensioen voor het bedrijf is snel geregeld. Bij het pensioen regelen voor werknemers doorloop je een aantal stappen. Deze stappen zorgen er niet alleen voor dat je de best passende regeling weet in te kopen (opstart), maar ook dat je een pensioenregeling hebt die bij jou en jouw bedrijf past!

Bij PensioenVizier helpen we u graag met het opstarten van een pensioenregeling. We inventariseren wat je wilt. Stel jezelf de vraag waarom je pensioen wilt regelen voor jouw bedrijf? Wil je ervoor zorgen dat het makkelijker wordt om nieuw personeel te vinden, of juist om goed te voldoen aan de zorgplicht die je hebt als werkgever? Bij PensioenVizier kijken we vooraf naar jouw wensen, zo weten wij zeker dat jij een pensioenregeling krijgt die bij jou en jouw bedrijf past.

Wanneer wij de benodigde informatie van je hebben ontvangen gaan wij offertes maken die bij jouw bedrijf passen. Deze offertes vergelijken wij met elkaar en vervolgens komen wij bij jou terug met de best passende offerte. Deze offerte zorgt niet alleen voor inzicht in de kosten, maar ook in wat deze bedragen uiteindelijk opleveren. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent omtrent de pensioenregeling voor jouw werknemers.

Wanneer jij akkoord gaat met de kosten gaan wij direct voor je aan de slag met het opstarten van de pensioenregeling voor jouw werknemers. Wij maken een compleet dossier van alle verschillende offertes, het werkingssfeeronderzoek en ook een betaalbaarheidsanalyse. In de betaalbaarheidsanalyse kijken wij of jouw bedrijf het pensioen voor medewerkers kan betalen, zonder dat de cashflow in gevaar komt. Gewoon een extra check om ervoor te zorgen dat jij lekker kan blijven ondernemen. Wanneer alles compleet is starten wij de regeling.

Wanneer het pensioen voor jouw medewerkers loopt is het van belang dat jouw werknemers goed op de hoogte zijn van de pensioenregeling en de keuzes die hierbij komen kijken. PensioenVizier komt bij jullie langs op kantoor en geeft een “echte” presentatieHierbij nemen wij niet alleen de pensioenregeling mee, maar leggen wij het totale plaatje na pensionering uit. Naast de presentatie krijgen jouw werknemers toegang tot PensioenSimpel.nl. Op deze website is alle informatie rondom pensioen eenvoudig uitgelegd en terug te lezen. Daarnaast zijn er handige links en slimme rekentools te vinden. Op deze manier is jouw personeel helemaal op de hoogte!

We helpen je graag en snel verder met het pensioen regelen voor jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact op!

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Klik dan hier.