Pensioen voor collectief

Ik heb al een pensioenregeling voor mijn personeel en wil graag kijken of het beter en/of goedkoper kan.

We zoeken het graag voor je uit!

Vraag je gratis adviesgesprek aan
wft-gecertificeerd-82x28

eerst inzicht, dan investeren!

Stap 1

Wij maken graag kennis

Waar jij maar wilt. In het kennismakingsgesprek starten wij met heel goed luisteren en vragen je “het hemd van het lijf” om precies te weten wat jij wilt!
Bij de inventarisatie kijken we naar het aantal medewerkers, het budget en de doelen.

Stap 2

uitgebreide offerte

Na het inventariseren ontvang je een uitgebreide offerte. Hierin vind je een transparant overzicht van de te verwachtte kosten.
Pas nadat je inzicht hebt in de kosten en opbrengsten begint jouw investering.

Stap 3

Presentatie en 1e gesprek

Na het inventariseren binnen je bedrijf ontvang je van ons een passend advies. Dit advies lichten we toe in een persoonlijk gesprek.

werkingssfeer-bedrijftakpensioenfonds-wees-op-uw-hoede

Pensioen voor jouw personeel

Het pensioen van jouw werknemers is geregeld. Mooi! Maar weten ze ook hoeveel jij (de baas) aan de pensioenregeling bijdraagt? Hebben de werknemers een idee hoeveel pensioen ze krijgen? Wij brengen licht in de duisternis. Wij communiceren in eenvoudige en persoonlijke taal. Eventueel met een eigen bedrijfspensioenwebsite en een eigen pensioen app.

Je hebt al een collectief pensioen, maar:

– je wilt graag weten of deze goedkoper kan?

– je wilt weten of deze nog wel bij je huidige wensen past?

– je wilt weten of deze nog bij de situatie in je bedrijf past. 

Reviews

Toeck / Castelein

De keuze voor PensioenVizier lag voor de hand, omdat het bedrijf dat we overnamen (Castelein) al een regeling had lopen via PensioenVizier. In die tijd zaten wij nog bij een bedrijfstakpensioenfonds en PensioenVizier heeft, na het werkingssfeeronderzoek geregeld dat we daar weg konden. Als werkgever vind ik dat er een pensioenregeling moet zijn, maar het moet ook een goede regeling zijn. Ik zit niet in deze materie en dan is het goed om een professional naast je te hebben.

Jan Willem Griep - Floriade

Bij het tot stand komen van de pensioenregeling werd er niet over één nacht ijs gegaan. PensioenVizier heb ik ervaren als een meedenkende partij die zich verdiept heeft in onze situatie en onze wensen. Er kwamen ook geen standaard riedeltjes. Het resultaat was een pensioenregeling die bij ons past en die goed voelt. Als ik terugkijk op het tot stand komen van de pensioenregeling, was het een mooi en goed traject.

Mevr. S. Dijkstra Nagelhout - Het4kant

Uiteindelijk heeft PensioenVizier voor zowel de personeelsleden als voor de directieleden van Advies-& ingenieursbureau het4kant b.v. een goed advies afgegeven inzake pensioenen en financiële planning. Wij zijn erg tevreden over de aanpak van PensioenVizier. Er is eerst een advies afgegeven waarna wij in alle vrijheid konden beslissen of we de adviezen al dan niet op wilden volgen.

Robert-Jan Lippevelde

Ik had geen twijfels om met PensioenVizier in zee te gaan. Ik was benieuwd geworden na het horen van verhalen van andere ondernemers en DGA's over hun dienstverlening. Over de dienstverlening ben ik tevreden. PensioenVizier zorgt voor zowel onze werknemers als voor de DGA's voor een goede pensioenregeling. Ik zou PensioenVizier aanraden bij ondernemers met twijfels over hun pensioen en bij DGA’s voor zowel hun eigen pensioen als die voor de werknemers.

google-reviews
Bekijk alle reviews

Communicatie met een hoofdletter C

Pensioen is een complex begrip. Daardoor is communicatie erg belangrijk. Door middel van een app en een website houden wij jou en je werknemers goed op hoogte van de pensioenregeling. Daarnaast kan elke werknemer zijn persoonlijk pensioen overzichtelijk en duidelijk bekijken.

Persoonlijke aanpak

Wij houden van goede service en kwaliteit. Zo gaan we ook om met onze relaties. Een persoonlijke aanpak, betrokken en gericht op een langdurige samenwerking.

Bereken het collectief pensioen voor jouw onderneming

Met deze handige rekentool voor collectief pensioen bereken je eenvoudig wat een pensioenregeling voor je onderneming gaat kosten. Je ziet wat het resultaat is bij het gemiddelde salaris, de gemiddelde leeftijd en het aantal medewerkers.

Benieuwd wat je pensioenregeling gaat kosten?
Speel met de schuifjes!

Disclaimer
: Deze rekentool geeft een indicatie van de kosten van een collectief pensioen waarbij je varieert met gemiddeld salaris, gemiddelde leeftijd en het aantal medewerkers. De getoonde bedragen zijn slechts een indicatie. Het daadwerkelijke eindresultaat is van meerdere factoren afhankelijk. Aan deze indicatie kun je geen rechten ontlenen.