150+

Google reviews

20+

Jaar pensioenadvies op maat

<30

Minuten reactie

Pensioenadvies geeft je meer zekerheid

Wat heb je aan onafhankelijk pensioenadvies? Het is heel normaal dat je met veel vragen zit omtrent je pensioen, vragen zoals; heb ik straks genoeg om te kunnen doen wat ik leuk vind? Of hoeveel moet ik inleggen om ervoor te zorgen dat ik na pensioendatum een lange reis kan maken? Pensioenadvies zorgt voor zekerheid! Bij een degelijk pensioenadvies wordt er gekeken naar jouw situatie, jouw wensen en doelen voor de toekomst. Daarna is het pas tijd om te kijken hoe jij deze doelen kan halen. Dus; pensioenadvies is de eerste stap richting het behalen van jouw wensen en doelen!

Wat is onafhankelijk pensioenadvies ?

Onafhankelijk pensioenadvies, wat is dit eigenlijk? Waarom heb je dit nodig? Onafhankelijk pensioenadvies gaat uit van jouw belangen, jouw situatie en jouw toekomst. Hierbij is het doel altijd; nu lekker leven, straks lekker leven! Bij onafhankelijk pensioenadvies worden er vier belangen tegelijk bediend:

  1. Het belang van de klant
  2. Het belang van de pensioenadviseur
  3. Het voldoen aan de wetgeving
  4. Integer handelen van de adviseur
Neem contact op met een pensioenadviseur!
Direct naar:

Het belang van de klant

Dit belang kan bekeken worden vanuit verschillende hoeken. Een aantal voorbeelden van de manier waarop wij het belang van de klant vooropstellen:

Wij zorgen ervoor dat de klant inzicht heeft in alle regelingen en hier gemakkelijk vragen over kan stellen. De gegevens van de klant worden overzichtelijk weergegeven in een softwareprogramma. Ook geeft dit programma de samenhang weer tussen de belastingen, vermogensbeheer en verzekerde zaken. Tot slot bieden wij een dienst die een geweldige prijs/kwaliteit verhouding heeft. Bovendien staat persoonlijke begeleiding bij ons hoog op ons lijstje.

Bereken hier jouw pensioen!

Het belang van de pensioenadviseur

Naast het belang dat de klant heeft bij het ontvangen van onafhankelijk pensioenadvies, is er ook nog het belang van de pensioenadviseur. De pensioenadviseur verwacht een eerlijke beloning voor de dienst die hij levert, zodat hij niet failliet gaat. Het is ten slotte wel handig dat de adviseur jou volgend jaar ook nog kan adviseren!

Het voldoen aan de wetgeving pensioenadvies

Het belang om “compliant” te zijn. Dit wil zeggen dat wij, net als andere bedrijven in de financiële dienstverlening, ook moeten voldoen aan alle wet- en regelgeving. Je ontvangt daarom bij aanvang van de dienst bijvoorbeeld het dienstverleningsdocument van ons. In dit Dienstverleningsdocument staat precies wat je kunt verwachten van ons als financieel dienstverlener.

Integer handelen onafhankelijk pensioenadviseur

Het is belangrijk dat een adviseur integer handelt. Wat betekent dit? Dit betekent dat de adviseur eerlijk en betrouwbaar omgaat met jouw persoonlijke gegevens. Wij adviseren jou vanuit een onafhankelijk belang. Hierdoor kunnen we ook een onafhankelijk pensioenadvies opstellen. Het eerste adviesgesprek bij PensioenVizier is bovendien gratis. Omdat we graag kennismaken met je, komt het eerste gesprek voor onze rekening. Is er een ‘klik’ en zie jij de voordelen in, dan bieden we onze dienstverlening aan.

Pensioenadvies

Waarom onafhankelijk pensioenadvies ?

Doordat we doorvragen wat jouw wensen zijn, krijg je een pensioen dat zit als een maatpak. Let op!

Het gaat vaak over veel geld. Een pensioen vertegenwoordigt op einddatum vaak honderdduizenden euro’s. Het is dus een investering in tijd en geld. Dit maakt het zeker waard om in een goed pensioenadvies te investeren.

Wat levert onafhankelijk pensioenadvies op?

Onafhankelijk pensioenadvies levert meer duidelijkheid op en leidt dit dus vaak tot een financieel onbezorgd leven. Doordat de pensioenadviseur zo begaan is met jouw persoonlijke situatie en één en ander goed uitzoekt, is het advies beter afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Ook denken veel mensen dat pensioen alleen bestaat uit het ouderdomspensioen en de AOW (als ze gestopt zijn met werken). Er bestaan echter ook andere soorten pensioen. Ik heb er hier een aantal onder elkaar gezet:

Bij PensioenVizier houden we ook graag rekening met zoveel mogelijk aspecten van pensioen. Mocht je vragen hebben over nabestaandenpensioen of arbeidsongeschiktheidspensioen, dan helpen wij je ook graag! Kijk voor een overzicht van jouw pensioen op www.mijnpensioenoverzicht.nl

Veelgestelde vragen

Hoe duur is dat wel niet?

Antwoord: Dat hang volledig af van wat jij wilt dat wij voor jou gaan regelen. PensioenVizier kent drie beloningssystemen: beloning per uur, vast bedrag (ook wel verrichtingentarief genoemd) en een abonnement.

Kan ik stoppen met het onafhankelijk pensioenadvies?

Antwoord: Ja, natuurlijk kan dat! Je kunt opzeggen wanneer jij er genoeg van hebt.

Hoe lang duurt een pensioenadvies?

Antwoord: Dat hangt ervan af hoe ingewikkeld jouw situatie is. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat het onafhankelijk pensioenadvies gemiddeld  tussen de 6 en 15 uur per jaar duurt.

PensioenVizier is jouw onafhankelijke pensioenadviseur

Heb jij behoefte aan onafhankelijk pensioenadvies? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij willen jou graag helpen! Je kunt contact met ons opnemen via 088 9000 900 of bezoek onze contactpagina.

Wist je dat het kennismakingsgesprek volledig vrijblijvend is?

Test: is PensioenVizier iets voor mij?

Ga voor een persoonlijk adviesgesprek!

Begin vandaag met “nu lekker leven, straks lekker leven!”

Paul Verbeek

Paul Verbeek (PensioenVizier Schinveld) is niet alleen een gepassioneerd pensioenadviseur, hij coacht na een succesvolle eigen volleybalcarrière ook diverse volleybalteams. Het coachen van mensen zit hem in het bloed. Zo brengt hij jou met plezier en humor naar jouw doel.

Alle kennisbank artikelen van deze auteur.