Kennisbankartikel:

Pensioenadvies in Limburg nodig? Lees dan snel verder

Kennisbank » Pensioenadvies in Limburg nodig? Lees dan snel verder

Pensioenadvies Limburg haal je bij ons!

In de afgelopen 10 tot 15 jaar is er heel wat gebeurd in “pensioenland”. De aandacht die de overheid hier aan besteed, vervult een belangrijke rol in de beleving hierbij. Inmiddels hebben we een prachtige site. Hier kan een ieder terecht om zijn of haar eigen pensioenopbouw terug te vinden. Dit is mijnpensioenoverzicht. Daarnaast hebben pensioenuitvoerders (pensioenfondsen en verzekeraars) prachtige “portals” gemaakt waar je ook een aanzienlijke hoeveelheid informatie terug kunt vinden. Zoals je opbouw, de dekkingen voor het partnerpensioen en arbeidsongeschiktheidssituaties. Tevens kun je vaak bij beleggingspensioenen zelf de mate van risico en het fonds kiezen. Pensioenadvies Limburg haal je bij ons!

 

  Schrijf me ook in voor de nieuwsbrief

  Werknemers zien door de bomen het ‘pensioenbos’ niet meer

  Bovenstaande geldt voor een groot deel van de werkende bevolking en zijn werknemers. Ondanks dat er veel duidelijkheid kan zijn, heerst er binnen de medewerkers veel onzekerheid. Onzekerheid met betrekking tot het op te bouwen pensioen en overige hierboven vermeldde relevante dekkingen. In mijn dagelijkse adviespraktijk kom ik het regelmatig tegen dat werkgevers mij vragen om een “pensioen-informatietraject” in te zetten voor het personeel.

  Pensioen informatietraject

  Dit om hen goed voor te bereiden op de mogelijkheden van de bestaande en/of nieuwe pensioenregeling. Vaak horen wij bijzondere positieve geluiden en kan ik daarbij op voorhand al aangeven wat de reacties op een “pensioen informatietraject” zijn. Medewerkers vinden het zeer prettig om nu eindelijk duidelijkheid te krijgen over de regeling. Ook ontvangen zij graag zekerheid met betrekking tot het “te verwachten” maandelijkse inkomen vanaf de AOW-gerechtigde leeftijd. Ik spreek letterlijk en figuurlijk de taal van de werknemer. Pensioenadvies Limburg is lekker dichtbij. Buiten de financiële vergoeding die ik hiervoor ontvang, zijn deze momenten voor mij wel weer de bevestiging waarom ik doe wat ik doe.

   

  Bel me, een eerste adviesgesprek is gratis

  Ook de ondernemer heeft pensioen nodig

  Maar hoe is het nu gesteld met de DGA ? (De Directeur Groot Aandeelhouder of de zelfstandig ondernemer). Die – met of zonder personeel – geen werkgever hebben die al dit soort zaken voor hen regelt? Uiteindelijk moet deze persoon hier wel zelf achteraan gaan. In feite is het enige nodige dat hij of zij contact zoekt met een pensioenconsultant. Ben je op zoek naar pensioenadvies Limburg? PensioenVizier Limburg is actief in de gehele provincie en “zetelt” in Schinveld. Als ondernemer begrijp ik goed hoe andere ondernemers denken en doen. Zodra je mijn ondersteuning vraagt, maak ik in vrijwel alle gevallen een afspraak om eerst even kennis met je te komen maken.

  Het advies

  Ik vind het van het allergrootste belang dat er een “klik” is voor beide partijen. Als dat gevoel er namelijk niet zou zijn, dan moet je eerlijk zijn en dat kunnen of durven aangeven. Tijdens de kennismaking vertel ik je meer over mijn werkzaamheden. Vervolgens luister ik vooral naar de vraag die je hebt. Aan het einde van zo’n gesprek hebben wij beide wel een indruk en weet je vaak of de “klik” er is, of niet. Geef je aan mij vervolgens een akkoord dat je de besproken zaken verder uitgewerkt wilt zien, dan ga ik aan de slag. Het vergt dan ook echt wel “commitment” van ons alle twee want er dient het nodige aan informatie verstrekt (en verwerkt) te worden.

   

  Pensioenadvies Limburg

  Financiële planning door Pensioenadvies Limburg

  Een combinatie van varianten kan ook als uitkomst gelden. Nu is het aardige van PensioenVizier dat wij onze klanten een eigen “portal” bieden. Hier staan niet alleen alle pensioenzaken in verwerkt, maar ook alle andere financiële zaken. Denk dan onder andere aan het huidige inkomen, maandelijkse kosten, spaarpolissen en wensen en/of eisen. Tevens alle fiscale regels, zoals toeslagen. Deze tool heet FinDash en geeft exact weer hoe de huidige en toekomstige “financiële huishouding” eruit ziet. Je ziet dit vóór de interventie van PensioenVizier en nádat wij ons met jouw zaken hebben bemoeid. Het geeft uitstekend weer wat je als klant kunt verwachten en waar eventuele hiaten en/of mogelijkheden zitten. Tijdens onze persoonlijke gesprekken inventariseer ik de gegevens, die ik nodig heb om een complete financiële planning voor jou te maken en in behandeling nemen. Hieruit komen een aantal voorstellen naar voren.

  Geïnteresseerd? Pensioenadvies Limburg staat voor jou klaar.

  Pensioenzaken goed regelen

  Ik beschouw het uitoefenen van mijn vak als een soort “ontzorgen”. Het geeft mijn relaties rust als er duidelijkheid bestaat over zaken als pensioenopbouw, nabestaandendekking en een juiste arbeidsongeschiktheidsdekking. Daarnaast ‘leid’ ik mijn relaties op om te bepalen of mijn advies aansluit op de wensen. Die ze hebben en welke variant(en) ze kunnen kiezen. Het is mijn passie om jou te voorzien van goed financieel advies. Hierdoor kan jij in de toekomst van een geweldige oude dag genieten! Ik kan jou van een goed advies voorzien, doordat ik actief met jou in gesprek ga. Samen kijk we naar jouw persoonlijke financiële situatie. Mijn advies is geen verkooppraatje, maar ik adviseer jou over de opties die het beste bij jouw situatie passen.

  Relaties hebben 24/7 inzage in hun financiële stand van zaken, nu en in de toekomst. Daarnaast spreek ik mijn relaties minimaal 1 keer per jaar. Hierbij kijken we naar eventuele wijzigingen en welke invloed deze hebben op de uitgestippelde route. Desgewenst sturen we dan bij om het uiteindelijke doel te bereiken. Op deze wijze kunnen mijn relaties er altijd vanuit gaan dat zaken goed geregeld zijn. Dit geeft de mensen rust. Het werkt voor beide partijen dus zeer prettig. Wil je onze samenwerking om de een of andere reden beëindigen? Dan heb je altijd de mogelijkheid om vrijblijvend op te zeggen.

  Pensioenadvies Limburg voor meer informatie

  Een prettige gedachte die voor jou en voor mij werkt! Ben jij woonachtig in Limburg? Dan is pensioenadvies Limburg een voor de hand liggende oplossing. Ben je geïnteresseerd in een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel op 06-227 938 51.

   

  Mail mij dit overzicht

  Mail mij dit overzicht en krijg inzicht in alle collectieve pensioen mogelijkheden.

  Je staat toe dat wij je de uitkomsten van de pensioenrekentool toesturen en andere handige tips en tools met je delen. We spammen je niet en je kunt je bij elke e-mail eenvoudig weer uitschrijven.

  Lees meer over hoe wij met persoonlijke gegevens omgaan in ons privacybeleid.

  Mail mij dit overzicht

  Mail mij dit overzicht en krijg inzicht in alle pensioen mogelijkheden.

  Je staat toe dat wij je de uitkomsten van de pensioenrekentool toesturen en andere handige tips en tools met je delen. We spammen je niet en je kunt je bij elke e-mail eenvoudig weer uitschrijven.

  Lees meer over hoe wij met persoonlijke gegevens omgaan in ons privacybeleid.

  Aanvraag gratis adviesgesprek

  Vraag nu een gratis adviesgesprek aan en krijg inzicht in jouw pensioen mogelijkheden.

  Lees meer over hoe wij met persoonlijke gegevens omgaan in ons privacybeleid.

  Pensioenupdates, ja graag!

  Schrijf je nu in voor onze pensioenupdates en ontvang onze 7 extreem waardevolle tips voor een goed pensioen!

  Net als jij hebben wij ook een hekel aan SPAM, daar hoef je niet bang voor te zijn.